KVLT !!!
[youtube][/youtube]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
i tak staram się , wyostrzać, kontrastować, auto poziom etc.ggfh pisze:no normalnie nobel i oscar dla grafika, ktory wybieral tlo dla tego artykulu dot. carcass
SODOMOUSE pisze:i tak staram się , wyostrzać, kontrastować, auto poziom etc.ggfh pisze:no normalnie nobel i oscar dla grafika, ktory wybieral tlo dla tego artykulu dot. carcass
von Leers pisze:Tak mi się wspomniało jak gdzieś tam kiedyś przeczytałem co się stało z Panem b. Redaktorem Naczelnym "Morbid Noizz". Nie oceniam (zwłaszcza obecnej przynależności politycznej) bo to nie moja sprawa ale tak trochę dziwnie się czytało w jaki sposób odcinał się od muzyki, którą kiedyś wydawał/promował. Ale tak jak mówię - nie moja sprawa co Pan K. teraz o tym wszystkim sądzi. Dalej lubię sobie fragmentarycznie poczytać stare numery.
PS: ^ a co do AngelCorpse to nie sposób się nie zgodzić.
morbid pisze:Bartas, widzisz jak groźnej muzyki słuchasz....SODOMOUSE pisze:
Trochę cicho nagrane , ale z tv nagrywałem
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Może nadal słucha ale będąc w PiS może nie wypada się przyznawać, że się nakurwia Angelcorpse.Nasum pisze:Polityka ma swoje wymogi - człowiek musi być nieskazitelny.... chociaż, komu przeszkadzał fakt, że kiedyś pisał o muzyce, która przeciętnemu Kowalskiemu kojarzy się z próbą uruchomienia wartburga z uszkodzonym tłumikiem. Co innego gdyby znaleźli jakieś fotki na których hailuje albo z kibolami bierze udział w jakiejś ustawce. Natomiast odżegnywanie się od swoich młodzieńczych fascynacji jest trochę dziwne, no ale co mnie to obchodzi, ja nadal lubię słuchać tego hałasu.