Totalitarny DM, bez nadmiernej brutalności, ze sporą dawką melodii. Surowo, zgrzebnie, prosto. Taki śmierć metalowy Grand Belial's Key. Ja tam lubię.Morbid Marcin pisze:prosze szanownych kolegow o opinie na temat arghoslent. z czym to to sie je? ;)
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Re: nie wiem /nie znam
Give birth to something dead
Give birth to something old
Melodyjny death metal, ale nie ma to nic wspólnego ze Szwecją. Nie jest to coś co chwyta od razu, ale ja bardzo lubię ich muzykę. Wypożycz "Hornets of the Pogrom" i sprawdź czy podejdzie.Morbid Marcin pisze:prosze szanownych kolegow o opinie na temat arghoslent. z czym to to sie je? ;)
- Adrian696
- zahartowany metalizator
ale zartujesz?? bo jak nie to bierz od konca w sumie - ja bym tak sobie ich opierdolił - to nie jest nic wybitnego, ale w swojej lidze to tak bedzie 5/6 ;)Morbid Marcin pisze:prosze szanownych kolegow o opinie na temat arghoslent. z czym to to sie je? ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
nie jest, ale lubię, kupuję i z przyjemnością do tego wracam. Do tego mają dodatkowy punkt za względną oryginalność.Adrian696 pisze: to nie jest nic wybitnego
- Adrian696
no i dlatego dałem im 5 w skali szkolnej - ja ich stawiam obok np. Jungle Rot - kolejny niewybitny zespół którego kazda płyte łykam w ciemnoConflagrator pisze:nie jest, ale lubię, kupuję i z przyjemnością do tego wracam. Do tego mają dodatkowy punkt za względną oryginalność.Adrian696 pisze: to nie jest nic wybitnego
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
ale czemu mialbym zartowac? dziekuje za opinie. zaraz pozycze ostatnia.Adrian696 pisze:ale zartujesz?? bo jak nie to bierz od konca w sumie - ja bym tak sobie ich opierdolił - to nie jest nic wybitnego, ale w swojej lidze to tak bedzie 5/6 ;)Morbid Marcin pisze:prosze szanownych kolegow o opinie na temat arghoslent. z czym to to sie je? ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Morph
- Kontakt:
O, tego nie znam a mam ochotę na fastfuda - która najlepsza?Adrian696 pisze:Jungle Rot - kolejny niewybitny zespół którego kazda płyte łykam w ciemno
Znam tylko "What Horrors Await", ale jest bardzo bardzo git.Morph pisze:O, tego nie znam a mam ochotę na fastfuda - która najlepsza?Adrian696 pisze:Jungle Rot - kolejny niewybitny zespół którego kazda płyte łykam w ciemno
- Adrian696
a zacznij od przedostatniej - tu masz otwieracz z tej płyty - moim zdaniem kawałek burzy scianyMorph pisze:O, tego nie znam a mam ochotę na fastfuda - która najlepsza?Adrian696 pisze:Jungle Rot - kolejny niewybitny zespół którego kazda płyte łykam w ciemno
- Morbid Marcin
znam i mam dead and buried bandu dżangel rot. daje rade.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Mol
Dead and Buried choc tak naprawde mozesz tez zaczac od ostatniej/przedostatniej.Morph pisze:O, tego nie znam a mam ochotę na fastfuda - która najlepsza?Adrian696 pisze:Jungle Rot - kolejny niewybitny zespół którego kazda płyte łykam w ciemno
-
- postuje jak opętany!
Nevermore -widziałem kiedyś na koncercie i jakoś nie powalało, może studyjne nagrania dadzą radę - od czego zacząć?
- Mol
- boroowa
"This Godless Endeavor" i "Dead Heart in a Dead World"... generalnie wszystko oprócz ostatniej
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- hcpig
Cult of Daath anyone? Znowu jakieś szemrane kulty czy coś dla ludzi?
Yare Yare Daze
-
szwedzki Naglfar - warto jeszcze do tego wracac?
- hcpig
O to jakaś chujnia musi być dla katankofczyków.Conflagrator pisze:Zajebisty Beherit worship. Daruj se :)
Ostatnio zmieniony 07-09-2011, 20:56 przez hcpig, łącznie zmieniany 1 raz.
Yare Yare Daze
- Morph
- Kontakt:
Na pewno bardziej niż do Corpus Christii ;)
-
szybkis :D
jakie plyty? Sheol? na oryginale mam Harvest, przesluchalem kiedys z 2 razy i nic z tego nie pamietam. warto?
jakie plyty? Sheol? na oryginale mam Harvest, przesluchalem kiedys z 2 razy i nic z tego nie pamietam. warto?