MUSICK MAGAZINE!!!

ogólne rozmowy o tym i owym... tylko metal prosimy....

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

Re: MUSICK MAGAZINE!!!

14-06-2017, 20:57

Moją pamięć wypełnia tylko on:

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
535

14-06-2017, 23:14

Plastek pisze:Moją pamięć wypełnia tylko on:

Obrazek
Nie znam człowieka. To ten słynny Marcin Świetlicki, poeta i alkoholik?
gorguts
zaczyna szaleć

15-06-2017, 01:16

Plastek pisze:To jest magazyn skrojony pod niezbyt rozgarniętego i niezbyt wymagającego konsumenta; takiego tępego metalucha co to łyka jak kaczor gnojówę te melodyjne pedo-sraczki jakie serwuje Azarath na dwóch ostatnich płytach i który doznaje artystycznej erekcji czytając grafomańskie pierdolenie o pierdzeniu krzywego ryja z Furii. Stąd takie okładki, takie są komercyjne prawidła.
Na potrzeby pLASTKA na kolejne okładce Musick Magazine będzie melodyjna pedosraczka Green Day i ich grafomańskie pierdolenie krzywej anarchii. :)
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

15-06-2017, 01:24

gorguts pisze:
Plastek pisze:To jest magazyn skrojony pod niezbyt rozgarniętego i niezbyt wymagającego konsumenta; takiego tępego metalucha co to łyka jak kaczor gnojówę te melodyjne pedo-sraczki jakie serwuje Azarath na dwóch ostatnich płytach i który doznaje artystycznej erekcji czytając grafomańskie pierdolenie o pierdzeniu krzywego ryja z Furii. Stąd takie okładki, takie są komercyjne prawidła.
Na potrzeby pLASTKA na kolejne okładce Musick Magazine będzie melodyjna pedosraczka Green Day i ich grafomańskie pierdolenie krzywej anarchii. :)
+ w chuj
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

15-06-2017, 03:08

Obrazek
ha, najzabawniejsze ze większość masterfulowiczów uznała ze była to normalna spoko rozmowa :D , ale fakt ktoś kto słucha green day raczej nie powinien sie odzywać a juz na pewno nie powinien krytykować Azarath, Plastusz przestań pierdolić bo sie gubisz biedactwo
gorguts
zaczyna szaleć

15-06-2017, 03:29

Lucek pisze:

Obrazek
ha, najzabawniejsze ze większość masterfulowiczów uznała ze była to normalna spoko rozmowa :D , ale fakt ktoś kto słucha green day raczej nie powinien sie odzywać a juz na pewno nie powinien krytykować Azarath, Plastusz przestań pierdolić bo sie gubisz biedactwo
to nie była spoko rozmowa:) ale znaku równości Nihil - Plastek bym nie postawił - ten drugi ma chyba więcej dystansu do siebie
Awatar użytkownika
Gore_Obsessed
zahartowany metalizator

15-06-2017, 07:01

Z tydzień temu przeczytałem nr 17.
Ciekawe rozmowy z: POWER TRIP, OVERKILL (19 odbiegających od stereotypów pytań z okazji 19 płyty), TEITANBLOOD, Ryanem Försterem, BESTIAL RAIDS, SINISTER.
Bardzo przyzwoity materiał o BOLT THROWER.
Oprawa graficzna na poziomie - nie rozumiem narzekania. Prosta, ale poukładana i czytelna.
Niestety ciągle dużo błędów w tekście, tak jakby korekta była robiona na pół gwizdka.
W recenzjach średnia ocen mieści się gdzieś w przedziale 70-80 % skali, co według mnie stanowi lekkie przegięcie. Takim samym jest ocena ostatniego OVERKILL na 8/10, bo wychodzi na to, że w zasadzie niczym się na tle masy premier nie wyróżnia. Tekst o "Nightmare logic" ucięty.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-06-2017, 07:17

Gotów jestem się założyć, że wszyscy, którzy teraz tak się oburzyli też mają krzywe ryje tak jak współczesna inkarnacja Witkacego ze Ślunska.
Ja zaś co jakiś czas będę o tym przypominał, bo jestem krytycznym, nieprzyjemnym i twardym niszczycielem. W dodatku uważam, że należy takim być albowiem jak śpiewał Green Day - "Nice Guys Finish Last".
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
535

15-06-2017, 07:46

[V] pisze:
Plastek pisze:Obrazek

Nalane, pyzate mordy na górze, krzywy ryj na dole. Jest zajebiście.
pod względem graficznym to zawsze był chujowy magazyn.
To prawda. Powiela najbardziej chujowe wzorce, prosto z Kmiołkowego pisma.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

15-06-2017, 08:57

diabeł mnie podkusił i kupiłem, przeczytałem ostatni numer w pociągu. większość wywiadów krótkich i o niczym (pierwszy z brzegu Power Trip), jedyny dobry - Teitanblood - to zdaje się przedruk z internetu. recenzje - "hahah" że zacytuję Wojciecha "Diovisa" Szymańskiego. zaiste, wspaniałe pismo.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-06-2017, 10:59

Hej chłopaki, już chuj tam z Green Day, ale ja też bardzo lubię np. Culture Club i Boya George'a, Savage, Alphaville i masę innego popu z lat 80. To jak jest, mogę się wypowiadać o metalu czy nie? gorguts, Maro - wy mi wyglądacie na wybitnie inteligentnych, wyjaśnita? Gryzie mnie to od rana.
Wolę kakaową dziurę!!
gorguts
zaczyna szaleć

16-06-2017, 04:54

Plastek pisze:Hej chłopaki, już chuj tam z Green Day, ale ja też bardzo lubię np. Culture Club i Boya George'a, Savage, Alphaville i masę innego popu z lat 80. To jak jest, mogę się wypowiadać o metalu czy nie? gorguts, Maro - wy mi wyglądacie na wybitnie inteligentnych, wyjaśnita? Gryzie mnie to od rana.
[youtube][/youtube]
Plastek, no i don't ;)
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

16-06-2017, 08:43

Plastek pisze: współczesna inkarnacja Witkacego ze Ślunska.
bosze :D
Grrrówno!
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

20-06-2017, 19:58

Najsłabszy numer MM w całej ich karierze. Kupiłem z przyzwyczajenia.
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-06-2017, 23:00

recenzje:

każdy ma swoje view na płytę/ płyty więc się nie dopierdalam. choć z co poniektórymi ocenami zupełnie się nie zgadzam. np. na temat Possession. jakie niby to tony zespołów wychodzą w tym "klimacie". ja tam nie widzę taśmowej produkcji. a ten w szczególe zespół jest na tyle oryginalny, że nie sposób go bezpośrednio porównać z innym. czyli Pan redaktor pisze, żeby pisać.
na plus mam wrażenie, że jest więcej recenzji. a ja lubię recenzje. dużo recenzji.

wywiady:

jeden (słownie jeden mnie interesuje). fajnie też, że jest wywiad z załogą z Warszawy. młody z rodziny się ucieszy, bo jakoś tam z nimi trzyma.

inne:

"Krótkie cięcie". no i tu jestem zachwycony. Pan Levi to jest gość. dla niego Summon to debiut roku a dla mnie wręcz wydawnictwo roku. zresztą jak śledze jego zajawki często popadam w ekscytację bo są zupełnie zbieżne z moimi.

skwituję kolejnym bułgarskim przysłowiem. z braku laku dobry i kit.

a promocja portugalskiego Summon to jest strzał tego numeru !!!
lys på slutten av lys
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

22-06-2017, 17:24

każdy ma swoje view...ja jebie
Awatar użytkownika
Ascetic

22-06-2017, 17:31

Heretyk pisze:każdy ma swoje view...ja jebie
weź, to wyłącz.
lys på slutten av lys
535

22-06-2017, 17:32

To jest nic. Użytkownik hcpig, tutejszy specjalista od tego typu konstrukcji, był łaskaw użyć zwrotu "lata ejtisowe" i za chuja wafla nie mogę wyrzucić tego z głowy. Fatalna sprawa.
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

22-06-2017, 17:34

hcpig jest niedoścignionym mistrzem w anglicyzmach i tego co wypisuje, nawet nie komentuję. szkoda czasu
Awatar użytkownika
Ascetic

22-06-2017, 17:39

panie moderator, może lepiej pora zająć się zamiast kulturą językową, np. nagminnym trollingiem swojego jakże zabawnego rozmówcy

jak tak dalej pójdzie skończy się na wklejaniu okładek i równoważnikach zdań innych użytkowników

przejrzyj Pan na oczy

zresztą,

wasz cyrk wasze małpy
lys på slutten av lys
ODPOWIEDZ