kregozmyk pisze:HADES ALMIGHTY
Jak powiedział Jorn: Our future is at hand, and nowadays we are recording a pre-production with new songs for our next opus in HADES' history! (...)
No nareszcie.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
kregozmyk pisze:HADES ALMIGHTY
Jak powiedział Jorn: Our future is at hand, and nowadays we are recording a pre-production with new songs for our next opus in HADES' history! (...)
Mowy album nie bedzie sie nazywal PIG i to juz wiadomo od jakichs 2 lat. hehe... Nawet wspominali o tym w 7 gates. PIG jesli zostanie wydany to bedzie prawdopodobnie pod szyldem Dellikatesen. Ogolnie bardzo sie boje o nowy album FW, bo jak wiadomo w 7 gates (z tego co pamietam) Rune mowil, ze jak do konca 2009 roku nie wyjdzie album to sie zabije.hcpig pisze:Ktoś wie co z "PIG" czyli nowym albumem ZAPOMNIANYCH LASÓW?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
H-K44 pisze:kregozmyk pisze:HADES ALMIGHTY
No nareszcie.
Jeszcze ostatniej nie slyszalem a tu nowy album nadchodzi.Pacjent pisze:
Świetny jest i będzie ten rok
Spokojnie, spokojnie. Nie ma się co rzucać na wszystko. Selekcja. Trzeba się pięć razy zastanowić zanim się coś dostawi na półkę. Liczą się tylko rzeczy wybitne. Nie słyszałem jeszcze żadnej płyty wydanej w tym roku. Kupiłem z dziesięć. Pierwszą (i może ostatnią na dłuuuugi czas) będzie AUTOPSY.Nasum pisze:Ludzie, ja nie wyrobię z zakupem nowych płyt. Klęska urodzaju w tym roku jakaś. :)
Z szacunku dla tego, który stworzył ten zespół. Embury gra/grał w tylu kapelach, że jedna nazwa więcej by mu nie zaszkodziła, ale lepiej jechać na uznanej nazwie...Nasum pisze:Z jednej strony masz rację, ale z drugiej, skoro muzyka diametralnie się nie zmieni to po co nagrywać pod innym szyldem?
W takim razie cieszę się, że jestem bardziej wybredny, ewentualnie mniej zorientowany. :)Nasum pisze:Z tym że ja właśnie zrobiłem sobie selekcję
Kiedyś robiłem to rzadko, ale teraz praktycznie zawsze posiłkuję się My Space, You Tube, mp3 ze stron oficjalnych. Jeśli te źródła zawiodą "wypożyczam". Osłuchuję, aż wiem czy chcę kupić czy nie. Tak czy siak, pliki lądują w koszu.Nasum pisze:A skoro nowość to w jaki sposób mam się dowiedzieć czy to rzecz wybitna czy przeciętna?
Też tak próbowałem robić, ale u mnie do się zupełnie nie sprawdza - nieraz zdarzyło się, że przez odsłuchiwanie jakiś próbek z My Space zniechęciłem się do płyty, która później okazała się świetna. Szczególnie jeśli muzyka jest intensywna i by ją docenić niezbędne jest dobre brzmienie.Gore_Obsessed pisze:Kiedyś robiłem to rzadko, ale teraz praktycznie zawsze posiłkuję się My Space, You Tube, mp3 ze stron oficjalnych. Jeśli te źródła zawiodą "wypożyczam". Osłuchuję, aż wiem czy chcę kupić czy nie. Tak czy siak, pliki lądują w koszu.