Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
SODOMOUSE pisze:Nordvrede , miałem jeszcze bluzę, ale przejebałem na jakimś gigu....
Małe śledztwo wykazało, ze te shirty rozprowadza sam zespol. Ale ze już mojego rozmiaru nie ma, Vulturius mi takie cos przysłał.pr0metheus pisze:
takie chce, kiedys lezalo w signal rex ale juz wywialo. jakby ktos gdzies widzial po distrach prosze o cynk.
+1Godplayer pisze:Chujowa, wszystkie łachy ze zdjęciami muzyków są chujowe. A te z pandami szczególnie. Ale ten chujek z lewej nawet śmieszny!
+2bartwa pisze:+1Godplayer pisze:Chujowa, wszystkie łachy ze zdjęciami muzyków są chujowe. A te z pandami szczególnie. Ale ten chujek z lewej nawet śmieszny!
Chyba, że takimi ;)Godplayer pisze:Chujowa, wszystkie łachy ze zdjęciami muzyków są chujowe. A te z pandami szczególnie. Ale ten chujek z lewej nawet śmieszny!
doskonałe, to z jakiegoś teledysku?IMP-|-OUS pisze:
Fantastyczne! :-)Prodi pisze:
Będzie robione w najbliższym czasie.
pozwalam się nie zgodzić:Godplayer pisze:Chujowa, wszystkie łachy ze zdjęciami muzyków są chujowe.
Wyjątek potwierdzający regułę (ale tylko dlatego, że to Nächtlich:))Triceratops pisze:+2bartwa pisze:+1Godplayer pisze:Chujowa, wszystkie łachy ze zdjęciami muzyków są chujowe. A te z pandami szczególnie. Ale ten chujek z lewej nawet śmieszny!