CDG czy Mgła to bierze każdy bo jest spory szał na te nazwy. Chyba mało kto nie ma czegoś w/w. W sumie prawidłowo bo kapele wyrywaja z sandałków. A LS czy Trumna to miłośnicy takich dźwiekow sobie ukradna z sieci a tacy zboczeńcy jak ja zleja bo za miłe i nie kupia :Ddeath_to_all pisze: hmm, to ciekawe jaką sprzedaż na tle "gwiazd" pokroju Lost Soul czy Trauma, mają polskie podziemne zespoły pokroju Mgła, Cultes, Furia czy inne Infernal War?
Witching Hour Productions
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- metalized
- weteran forumowych bitew
Re: Witching Hour Productions
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Tak się przypatruję i wniosek jest jeden, wszyscy chcą znać liczby sprzedanych płyt. Pytam się dlaczego? Bo jak wszyscy Polacy chcą liczyć czyjeś pieniądze? Czy po po prostu pozazdrościć? Czy wyśmiać? Bo to takie typowe... proszę bardzo, jeśli ktoś sensownie mi na to komu potrzebna liczba sprzedanych płyt, odpowie, podam dokładnie ile się sprzedało Traumy czy Lost Soul czy czego innego... Sprzedało, nie wymieniło...
- Adrian696
- zahartowany metalizator
Mnie, jak już, interesuje tylko jak poszedł Magnus. Z bardzo prozaicznych przyczyn - ciekawym jak się legenda obroniła w dobie tylu powrotów, czy jest zapotrzebowanie na kolejną ich płytę i czy inni mają po co wracać - bo album mi się podoba, choć na początku tak jakoś nieśmiało do niego podszedłem.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ja mysle, ze z czystej ciekawosci ludzie pytaja i nie ma po co dorabiac do tego ideologii.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Ja się pytałem, bo byłem ciekaw, jak względem moich upodobań sprzedają się te płyty które lubię, te których nie lubię, i jak zostały odebrane. Nie mam jak policzyć Twoich pieniędzy, bo na pewno są jakieś koszty pośrednie od momentu wyprodukowania, do sprzedania, i ani myślę wyśmiewać, chyba, że wydasz nekromer, eris is my homegirl, oversire czy innych błaznów. ;)BART pisze:Tak się przypatruję i wniosek jest jeden, wszyscy chcą znać liczby sprzedanych płyt. Pytam się dlaczego? Bo jak wszyscy Polacy chcą liczyć czyjeś pieniądze? Czy po po prostu pozazdrościć? Czy wyśmiać? Bo to takie typowe... proszę bardzo, jeśli ktoś sensownie mi na to komu potrzebna liczba sprzedanych płyt, odpowie, podam dokładnie ile się sprzedało Traumy czy Lost Soul czy czego innego... Sprzedało, nie wymieniło...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- zaczyna szaleć
jezusie brodaty... :) jestem starym trolem i jeśli się śmiejecie, że wydawałem Abused Majesty ,Naumachie czy inne zespoły ,być może mam zjebany gust - , (jak wielu z was :) ) i nie wstydzę się tego , ale mi się to podobało, ale podoba mi się także Morowe jak widzicie ,a (Seagulls, Voidhanger - to zespoły którym zaufałem i pomogłem im stworzyć swoją wizję -zaufałem i ciesze się z Tego ), ale uwielbiam czy Cssaba,czy Artur Andrus lub Lana del Rey albo Marillion albo Dead Can Dance na równi z Napalm Death,... chociaż ich nie wydaje , wydaje co lubię ,trudno, co robić... jak żyć :)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Artur Andrus czy Amon Amarth, bo te same inicjały!!!:-)))
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- zaczyna szaleć
pomyłki nie ma :) tylko inny temat tekstów ;)
- Gore_Obsessed
Tak czy siak dzięki za porządnie wydane, tanie i łatwo dostępne "Acceptance of Death". Kupione bez problemu w Media Markt kilkaset metrów od domu za dwadzieścia kilka złotych w ładnym i solidnym digi.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Glene
- weteran forumowych bitew
Witching Hour, odbiegając od polityki wydawniczej, ktora mniej lub bardziej mi lezy, zawsze sklepem na najwyzszym poziomie bylo i z bardzo konkurencyjnymi cenami, nie mowiac juz o cenach na stoiskach w trakcie koncerto to juz w ogole bajka byla, pelen szacun :)
-
- zaczyna szaleć
Dzięki Panowie ! Działamy dalej,będzie dobrze !
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Bart, nie ma się co kurwa mazać ... myszo w stringach z pumexu. ;)
- Scaarph
ja chciałbym wiedzieć z ciekawości, zwyczajnie. ani wyśmiewanie, ani liczenie cudzych pieniędzy mnie nie interesuje. zazdrość też odpada. od dawna chodzi za mną pomysł małej wytwórenki i zwyczajnie interesują mnie takie rzeczy. z drugiej strony, jest jakiś powód, dla którego często tak ciężko dostać u źródła odpowiedź na prosto zadane pytanie: ile tego a tego się sprzedało? ja wiem, nie nasza sprawa. ale czy to tak naprawdę jakaś tajemnica jest? bo nie do końca kumam, dlaczego by nie powiedzieć.BART pisze:Tak się przypatruję i wniosek jest jeden, wszyscy chcą znać liczby sprzedanych płyt. Pytam się dlaczego? Bo jak wszyscy Polacy chcą liczyć czyjeś pieniądze? Czy po po prostu pozazdrościć? Czy wyśmiać? Bo to takie typowe... proszę bardzo, jeśli ktoś sensownie mi na to komu potrzebna liczba sprzedanych płyt, odpowie, podam dokładnie ile się sprzedało Traumy czy Lost Soul czy czego innego... Sprzedało, nie wymieniło...
-
- zaczyna szaleć
Ihaś nikt się nie maże chyba że na pysku w misia pandę żeby fajnie wyglądać :) tu trzeba knuć wojnę i napierdalać dla szatana :) Ty lepiej pokaż skończoną okładkę Deus Mortem ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pozamieniało się to z deko wsio :)
-
- zaczyna szaleć
Jak wszystko ;)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Ale tylko odnośnie frontu, reszta bez zmian.
Generalnie jestem bardziej z tego zadowolony, niż to co było na epce.
Zobaczymy jak M. to złożył.
Generalnie jestem bardziej z tego zadowolony, niż to co było na epce.
Zobaczymy jak M. to złożył.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Bart, co myślisz o ostatnich płytach behemotha od strony czysto muzycznej?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Godplayer
- w mackach Zła
No dobra , a co z zapowiadanym magazynem , szykowało się kilka fajnych wywiadów , min z BRUTAL TRUTH , DSO , ULCERATE , SONNE ADAM ...
-
- zaczyna szaleć
tjia epka ... poczekamy na całe cd będzie lepsze. Magazyn kiedyś wyjdzie ,wywiady takie że się nie z deaktalizują :)