tyż prawda.[V] pisze:The Greater Wrong of the Right jest DUZO lepsza od najnowszej.posluchaj.
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Re: nie wiem /nie znam
- Scaarph
- zahartowany metalizator
briana eno wszystko można łykać w ciemno, czy są jakieś niechlubne wyjątki? pytam zarówno o płyty solowe jak i kolaboracje.
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Łykaj jak kormoran. Mnie zniechęciła muzyka dla lotnisk zbytnią znajomością rozwiązań - ale to tylko dlatego, że brałem się za sklecanie dźwięków o "kilka" wiosen później niż Eno. ;) Ogólnie łykaj i sam się zastanawiaj, bo warto.Scaarph pisze:briana eno wszystko można łykać w ciemno, czy są jakieś niechlubne wyjątki? pytam zarówno o płyty solowe jak i kolaboracje.
Sugerowany rozkład lotu: Zacznij od lotniska, następnie Windows 95, potem wszystkie "Muzyki dla" - pozostałe rzeczy badałem wyrywkowo. Ma talent skurwiel i w podobnej kolejności nie powinno Cię nic zaboleć. :)
A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Scaarph
nie, nie. widziałem po prostu w sklepie dosłownie parę płyt, leżały biedactwa same, nikt przytulić nie chciał. już miałem w ręce, ale pomyślałem, że spytam najpierw. to akurat kolaboracje były, ale zupełnie nie pamiętam z kim.
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Z kolaboracji mogę powiedzieć, że fajna jest ta z Haroldem Buddem, no i oczywiście z Dezerterem.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- Grindead
- postuje jak opętany!
Scaarph pisze:briana eno wszystko można łykać w ciemno, czy są jakieś niechlubne wyjątki? pytam zarówno o płyty solowe jak i kolaboracje.
Tu masz posta Bonny'ego na ten temat viewtopic.php?f=36&t=9708&start=80 ... + "The Shutov Assembly"
Generalnie jesli na plycie rowniez nazwisko Budd lub Schwalm to wchodzisz w ciemno.
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Maleficio
- Kontakt:
DEATHRONER z kanady? Ponoc wykurwisty Thrash? Sluchal to kto?
- Glene
OPHTHALAMIA - warto? recnzje ma dobre z tego co czytalem w dodatku w Mysticu za grosze lezy.
- Maleficio
- Kontakt:
Oftalamia, znam tylko pierwsze dwie płyty i jak by z nich zrobić EPke z pięcioma utworami to by była to absolutnie pierwsza liga
- Glene
Aha, to mozliwe, ze sie skusze i nabede ich peirwsze dwa albumy. Dzieki za opinie.Maleficio pisze:Oftalamia, znam tylko pierwsze dwie płyty i jak by z nich zrobić EPke z pięcioma utworami to by była to absolutnie pierwsza liga
- Lykantrop
"A Journey..." i "Dominion" koniecznie. Resztę darować sobie.Glene pisze:OPHTHALAMIA - warto? recnzje ma dobre z tego co czytalem w dodatku w Mysticu za grosze lezy.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Harlequin
Oldskull thrash prosto z garażu. Prymitywny, bluźnierczy energiczny z nutką voivodowych ozdobników (ale mało tego), choć mam wrażenie, że wokal trochę za mocno wyeksponowany w mixie, przez co całość traci na pierdolnięciu. Momentami chłopaki za bardzo galopują się w bezsensowna jednostajną łupanke, ale generalnie jestem na tak. Przy okazji mogę polecić kanadyjski Riotor - moze nie bluźnierczy, ale prymitywny i oldschoolowy aż miło :)Maleficio pisze:DEATHRONER z kanady? Ponoc wykurwisty Thrash? Sluchal to kto?
- hcpig
Ma coś ciekawego do zaprezentowania JESUS CHRYSLER SUICIDE czy słychać że z Polski?
Yare Yare Daze
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
Jakiś teledysk mieli to fajne było
-
Muzyka przeryta z założenia, taki trochę stylistyczny kogel mogel (chociaż zakotwiczony w ciężkim rypaniu sklejonym z elementów hc czy thrashu, na ile to mogę zidentyfikować), plus mocno zrypane teksty, ale słuchało się tego nawet miło. Geniusz żaden to to nie jest, totalny syf też nie, a niektóre momenty mają istotnie dobre (ot, takie "Larwy" - prosty numer, ale ma przyjemnie negatywistyczny klimat). Goście mają chyba niezła polewę z grania, czuć dużo luzu w tej muzyce.hcpig pisze:Ma coś ciekawego do zaprezentowania JESUS CHRYSLER SUICIDE czy słychać że z Polski?
Świński ryj, tłusta świnia w różowych glanach
różowa religia, różowa rasa
wszystko zamknięte w rózowym kondomie
nie, nie wyjdziesz stąd - świnia na tronie!
Fairies wear boots and now you gotta believe me
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
Yeah I saw it, I saw it, I tell you no lies
-
Caspar Brötzmann Massaker -Koksofen (1993)
Pain Teens -Born in Blood (1990)
Dissecting Table -Life (1998)
warto ?
Pain Teens -Born in Blood (1990)
Dissecting Table -Life (1998)
warto ?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
tak, nie , tak
-
oszczednie;)zweryfikuje wkrótce,widzialem te tytuly tu i ówdzie i tak kombinuje zeby sie do tego przysiasc.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- w mackach Zła
ale coś słyszałeś tych wykonawców czy w ogóle?[V] pisze:oszczednie;)zweryfikuje wkrótce,widzialem te tytuly tu i ówdzie i tak kombinuje zeby sie do tego przysiasc.
-
w ogóle.tzn orientuje sie jaki to moze byc rejon[ od industrialu do noise rocka]robie wieksze zamówienie i widze u niektórych sprzedawców te tytuly po zachecajacych cenach wiec sie zastanawiam czy nie rzucic tego tez do koszyka bo to zaden pieniadz..