MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
Całe to pismo to ponury żart.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Aż tak zle nie jest, jednak poziom z numeru na numer spada.Plastek pisze:Całe to pismo to ponury żart.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dzisiaj nie znalazłem w empikuRottinG pisze:Dzisiaj znalazłem w skrzynce.
Nie ma płyty.
też nie było płyty :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
jakiś poślizg jest, ma być od jutraŻułek pisze:dzisiaj nie znalazłem w empikuRottinG pisze:Dzisiaj znalazłem w skrzynce.
Nie ma płyty.
też nie było płyty :P
Grrrówno!
-
- mistrz forumowej ceremonii
czemu?harvestman pisze:Aż tak zle nie jest, jednak poziom z numeru na numer spada.Plastek pisze:Całe to pismo to ponury żart.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- trup
Uszaty, a które pismo muzyczne jest dobre?Plastek pisze:Całe to pismo to ponury żart.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Lucek
dla ciebie chyba gala zjebie
Tego ostatniego MM jeszcze nie mam, ale jest wrażenie, że Mariusz z ekipą 7G coraz szybciej się oddala, ale może to tylko wrażenie. Zdecyduje nota jaką otrzyma Memento Collider.
- trup
To prawda, że ostatnie nr 7gates są BDB. MUSICK jest dobrą gazetą, bardziej urozmaiconą ale.... sam nie wiem czego brakuje czegoś. "dogłebniejszych" wywiadów? Bo dobór zespołów nie jest zły.535 pisze:Tego ostatniego MM jeszcze nie mam, ale jest wrażenie, że Mariusz z ekipą 7G coraz szybciej się oddala, ale może to tylko wrażenie. Zdecyduje nota jaką otrzyma Memento Collider.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- harvestman
Widzisz Slayer na okładce, spodziewasz się poważnego podejścia do tematu i co dostajesz? Niby 4 strony, jednak dwie z nich zajmują zdjęcia, pół wstępniak, reszta to wywiad z którego nie za wiele wynika. Co jeszcze? W Sądzie Kapturowym oceniona nowa Gojira, tylko szkoda że przy okazji nie zamieszczono recenzji :)[V] pisze:czemu?harvestman pisze:Aż tak zle nie jest, jednak poziom z numeru na numer spada.Plastek pisze:Całe to pismo to ponury żart.
Dla równowagi fajny wywiad z Neurosis. Szkoda że nie dłuższy.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Aha.Czasem jednak pojawiają się fajne materiały (autorzy:Bonny,Warcrmer). Wiadomo jednak ,że 7Gates jest najlepszy.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
do tego numery miałem jasno wyrobione zdanie,
co numer to gorzej,
teraz jestem na 20 stronie,
mimo, że żaden z zespołów nie zagości aktualnie w moim domu (to główny zarzut - jaki tu jest klucz doboru zespołów?) każdy z artykułów jest dla mnie zwyczajnie interesujący (póki co no1- wywiad z Danem Swano)
czytałem na plażingu z dużą radochą, teraz roztwieram wieczorową porą browara i widzę, że będę miał udany wieczór - idealna sytuacja: alko, miuzik, czytadło
tak w zestawieniu z Zero Tolerance, Decibel, czy Rock Hard Magazine miałem taką obserwację, że recenzje zawsze po czasie, stare i starsze rzeczy recenzowane
mimo, że wydawany z dupy - w sensie nieregularnie, jest Temple Nightside, a nawet rzeczy które dopiero są w drodze, np. Asphyx, Neurosis
ps. Slayer na okładce (jak ktoś wcześniej zauważył) trąci MH'rem. błąd.
co numer to gorzej,
teraz jestem na 20 stronie,
mimo, że żaden z zespołów nie zagości aktualnie w moim domu (to główny zarzut - jaki tu jest klucz doboru zespołów?) każdy z artykułów jest dla mnie zwyczajnie interesujący (póki co no1- wywiad z Danem Swano)
czytałem na plażingu z dużą radochą, teraz roztwieram wieczorową porą browara i widzę, że będę miał udany wieczór - idealna sytuacja: alko, miuzik, czytadło
tak w zestawieniu z Zero Tolerance, Decibel, czy Rock Hard Magazine miałem taką obserwację, że recenzje zawsze po czasie, stare i starsze rzeczy recenzowane
mimo, że wydawany z dupy - w sensie nieregularnie, jest Temple Nightside, a nawet rzeczy które dopiero są w drodze, np. Asphyx, Neurosis
ps. Slayer na okładce (jak ktoś wcześniej zauważył) trąci MH'rem. błąd.
lys på slutten av lys
Slayer na okładce to pikuś. Czytałeś już ten głupkowaty wywiad? Spokojnie mogli poprzestać na okładce. Jest nota Memento Collider zaraz wyliczę, czy dali wyżej, niż przy okazji tej ewidentnej wpadki w 7G. Nawiasem mówiąc, podobnie jak w przypadku ANTHRAX nie mogę znaleźć recenzji. Może karteczka z erratą wypadła mi w drodze na parking...
- Plastek
- Kontakt:
Dobór kapel do tego numeru totalna sraka, wywiad ze Slayer to jakaś groteska, w dodatku ktoś pięknie zjebał kolory tak, że przy jednym z wywiadów wstęp totalnie zlewa się z tłem. Co prawda jest to wywiad z jakimś gównianym zespołem, którego nazwy nawet nie pamiętam, ale wszystkie te fakty świadczą, że ten periodyk to balas.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- morbid
- rasowy masterfulowicz
+1[V] pisze:Aha.Czasem jednak pojawiają się fajne materiały (autorzy:Bonny,Warcrmer). Wiadomo jednak ,że 7Gates jest najlepszy.
- Ascetic
;-) poza dyskusją, wywiad jest … jaki, jaki … zresztą co tu się pastwić ;-) ,535 pisze:Slayer na okładce to pikuś. Czytałeś już ten głupkowaty wywiad? Spokojnie mogli poprzestać na okładce. Jest nota Memento Collider zaraz wyliczę, czy dali wyżej, niż przy okazji tej ewidentnej wpadki w 7G. Nawiasem mówiąc, podobnie jak w przypadku ANTHRAX nie mogę znaleźć recenzji. Może karteczka z erratą wypadła mi w drodze na parking...
jak w internecie zobaczyłem, że jest artykuł o scenie, która de facto u nas nie istnieje, założyłem, że będzie o TesterGier i Twoich ziomalach, a tu proszę The Corpse i Nadzór. na marginesie Panowie (TC) wydają reedycje, grają i mają wierną publikę:

lys på slutten av lys
- harvestman
Oni tam jeszcze pisują? W nowym numerze nie ma niczego ich autorstwa.morbid pisze:+1[V] pisze:Aha.Czasem jednak pojawiają się fajne materiały (autorzy:Bonny,Warcrmer). Wiadomo jednak ,że 7Gates jest najlepszy.
- moonfire
Przejrzałem w Empiku i tym razem nie kupię, nawet z rozpędu. Wywiady jakieś takie pobieżne, nie to, co w 7G.
- Ascetic
nie rób tego ^^^^moonfire pisze:Przejrzałem w Empiku i tym razem nie kupię, nawet z rozpędu. Wywiady jakieś takie pobieżne, nie to, co w 7G.
kup, wspieraj, oddaj bezdomnemu
lys på slutten av lys
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Co prawda przeczytałem dopiero kilka wywiadów - zawsze czytam gazete od początku do konca tak jak książke - i o dziwo najciekawsze wywiady są z zespołami, których nie słucham. Bardzo fajny z Castle, Thy Worshiper, jak zwykle elegancki ze Swano - szkoda, że taki krótki.
Słaby z Blues Pills, ale to słaby zespól i jakieś bolaski niedoświadczone to odpowiadają po jednym zdaniu :D
Co do kolorystyki nie miałem żadnych problemów z rozczytaniem, nawet fajny jest ten żółt kolor. Pierdolenie plastak jak zwykle takie samo.
Dla mnie dobór zespołów elegancki, mam nadzieję że z kolo z Ringworm powie coś ciekawego.
Słaby z Blues Pills, ale to słaby zespól i jakieś bolaski niedoświadczone to odpowiadają po jednym zdaniu :D
Co do kolorystyki nie miałem żadnych problemów z rozczytaniem, nawet fajny jest ten żółt kolor. Pierdolenie plastak jak zwykle takie samo.
Dla mnie dobór zespołów elegancki, mam nadzieję że z kolo z Ringworm powie coś ciekawego.