Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Miałem podobnie. Ten numer jest killerski i też go słyszałem 1szy raz w hdb ballTriceratops pisze: ↑30-08-2025, 22:24Pamietam jak pierwszy raz usluszalem w Headbangers Ball kawalek Sex Type Thing to sie opsralem, industrialny posmak, mechaniczna muzyka i te robotyczne wokale Weilanda....reszta plyty mnie zawiodla w tym kontexcie
To juz nie to samo Zombi co na poczatku epek Surface To Air i Digitalis, kiedy to byl soundtrack do nieistniajacej czesci Terminatora, mechaniczny, odhumanizowany i hipnotyczny. Ok rozwineli sie ale szkoda,ze nie poszli w ten slepy zaulek, bo wtedy byli dla mnie autentycznie autentyczni. To bylo kurwa najpoterzniejrze Zombiiiii
Numer2 to dla mnie ten z soundtracka do CrowMaruder pisze: ↑30-08-2025, 22:39Miałem podobnie. Ten numer jest killerski i też go słyszałem 1szy raz w hdb ballTriceratops pisze: ↑30-08-2025, 22:24Pamietam jak pierwszy raz usluszalem w Headbangers Ball kawalek Sex Type Thing to sie opsralem, industrialny posmak, mechaniczna muzyka i te robotyczne wokale Weilanda....reszta plyty mnie zawiodla w tym kontexcie
Pamiętam klip z tym narkomanskim, opeetanczym tańcem Weilanda.
Ale teraz inne kawalki też lubię, moze poza wtórnym Creep - ile w tamtym czasie powstalo takich numerów...