MUSICK MAGAZINE!!!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lucek
- weteran forumowych bitew
Re: MUSICK MAGAZINE!!!
To Ty Drone sie najgorzej zestarzałeś.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Obserwuję Cię, Lucku, i widzę, że na dnie Twojego serduszka zamieszkał od niedawna Jezus. Nie zmarnuj tej szansy!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
:D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lucek
sfiksowałeś do reszty gnuśny starcze, zrób se odświeżającą lewatywe, może pomożeDrone pisze:Obserwuję Cię, Lucku, i widzę, że na dnie Twojego serduszka zamieszkał od niedawna Jezus. Nie zmarnuj tej szansy!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Niezła aberracja ten nowy numer - sporo miejsca zajebane jakimiś trzecioligowymi brodatymi ciotami z grzywkami na boczek, a wpierdolu deficyt. W pompę możecie sobie takie pismo wbić.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
poskąpili na koperte dla cd ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
Przecież i tak nie kupujesz, tylko zawsze przeglądasz w Empiku.Plastek pisze:Niezła aberracja ten nowy numer - sporo miejsca zajebane jakimiś trzecioligowymi brodatymi ciotami z grzywkami na boczek, a wpierdolu deficyt. W pompę możecie sobie takie pismo wbić.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Co nie znaczy, że nie mogę wyrazić swojej opinii ptaszku.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- postuje jak opętany!
W Musicku ukazała się recenzja najnowszego Rotting Christ. Dawno nie czytałem tak koszmarnej recenzji. "spauperyzowane tricki", "poziomie deklaratywnym", "dźwięk głowni", "somnambulicznej aury". Facet chciał się popisać, że zna takie słowa i wyszła z tego chujowizna. Skoro tak zagląda często do słownika, to niech poszuka sobie hasła "Brzytwa Ockhama".
Ty to jednak w modzie nie siedzisz, przecież to nie są cioty, tylko nowocześni drwale od Barberiana Adama. Zamiast siekiery, mają pastę do brody i odżywkę do grzywki. Tymczasem ja mam pytanie. Czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest recenzja płyty Anthrax w tym numerze? Bo albo mam coś wyrwane, albo niedowidzę. Chciałem sprawdzić jak argumentowana jest tak skandaliczna nota średnia dla geniuszu.Plastek pisze:...sporo miejsca zajebane jakimiś trzecioligowymi brodatymi ciotami z grzywkami na boczek, a wpierdolu deficyt.
- Triceratops
O prosze, jaka zbieznosc, niedawno tez to porownywalem. Dobrze, ze nie kupuje tego gowna.
http://www.mariakonopnicka.pl/2016_05_01_archive.html" onclick="window.open(this.href);return false;Tu mała dygresja – zobaczycie co za dwadzieścia lat będzie się mówić o absolutnie powalającej płycie Anthrax, która uplasowała się na 16 miejscu, a co będzie się mówić o wytypowanym na pierwszą lokatę Altarage i ich debiucie "Nihl" (nie, "Nihil" jak napisano w magazynie - czyżby freudowskie przejęzyczenie?).
Ja prognozuję tak – krążek Anthrax stanie się klasyką i możliwe, że będzie postrzegany jako najlepsza płyta w ich dyskografii, o Altarage nikt nie będzie już pamiętał. No może staruszek Rafał Monastyrski wspomni o nich w rubryce „Mało znane, mało grane”, a jeszcze starszy redaktor naczelny Metal Hammera Dariusz Świtała, zmagający się z artretyzmemem i Alzheimerem puści to przez przypadek, myląc z Nihilist, którego reedycję na pendrivie akurat wyda Metal Mind.
Obiecuję, że za dwadzieścia lat, jeśli dożyję to wrócę do tematu :)
woodpecker from space
Nie chcę cię martwić, ale podobna sytuacja będzie z Repentless. Nikt już nie będzie pamiętał stękania malkontentów. Wszyscy będą pisać o klasycznym albumie i , że ZAWSZE kochali.
- Triceratops
Ani troche mnie to nie martwi, pod warunkiem, ze bedzie to ostatni album Slayer.
woodpecker from space
To bardzo prawdopodobne, aczkolwiek istnieje jeszcze szansa na trik marketingowy i "pożegnalny" album z udziałem Lombardo, pożegnalną trasę, pożegnalną koszulkę, dvd, ... Przecież pieniądz nie śmierdzi, a można "upaść" naprawdę znacznie, znacznie niżej. Akurat Slayer dysponuje olbrzymim marginesem do tego procederu i właściwie niewykorzystanym potencjałem.
- Triceratops
Mowisz, ze moga nagrac jeszcze wieksze gowno niz Repentless? Trudno uwierzyc, ale no coz wierze ci na slowo.535 pisze:a można "upaść" naprawdę znacznie, znacznie niżej. Akurat Slayer dysponuje olbrzymim marginesem do tego procederu
woodpecker from space
Nie musisz mi wierzyć. Wystarczy spojrzeć jak nisko upadła Metallica po osiemdziesiątym ósmym. Jestem pewien, że Slayer nie ma szans tego powtórzyć. Wcześniej złożą truchło do trumny.
-
bardzo dobry jest ten nowy numer.Wywiad z Satyricon świetny.Rozmowa z Spektr też niczego sobie.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek

co nikt nie pisze ze juz jutro ?
wszedłem przypadłem i boom
ale chyba bez cd bo nic nie wspomnieli
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- rozkręca się
Dzisiaj znalazłem w skrzynce.
Nie ma płyty.
Nie ma płyty.
- harvestman
i ten wywiad ze Slayer to jakiś ponury żart, poziom Metal Hammer.RottinG pisze:Dzisiaj znalazłem w skrzynce.
Nie ma płyty.