Wiem wiem. Zgadza się. I o to chodzi! Cześć druga moze?cobra_verde pisze: ↑24-01-2021, 12:46Podziękował, to bardzo miłe. CEO Godz Ov War jest tak ciekawym i wygadanym człowiekiem, że ten wywiad mógłby równie dobrze rozciągnąć się na 1/4 numeru![]()

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Wiem wiem. Zgadza się. I o to chodzi! Cześć druga moze?cobra_verde pisze: ↑24-01-2021, 12:46Podziękował, to bardzo miłe. CEO Godz Ov War jest tak ciekawym i wygadanym człowiekiem, że ten wywiad mógłby równie dobrze rozciągnąć się na 1/4 numeru![]()
Jak dla mnie to jest mistrz pierdolenia kocopołów.Oki pisze: ↑28-02-2021, 09:42No i mam swój egzemplarz. Nie jestem stałym czytelnikiem, ale większość numerów Noisa trafi pod me strzechy i ostatnio zawsze znajduję coś co mnie mocno wku... Tym razem, za całość - Orbitowski. Czytam ten jego felieton, siedzę na tronie i mam wrażenie, że mniej śmierdzi z muszli, a bardziej bełkot Łukasza wali swętem. Ile wszak można pisać o tym samym w kółko i w kółko tyko inaczej ubierając to w słowa? No szlag. Uruchomili patronat w mediach żeby wspierać Noisa, a ja się pytam czy nie lepiej przewietrzyć redakcję? No chyba, że Pan Orbitowski nic nie bierze za te swoje felietoniki. Bo inaczej nie da się usprawiedliwić jego obecności w tym periodyku. No przepraszam, może jeszcze kwestię promocyjne bo Orbitowski ma zasięgi. W każdym razie niech Łukasz robi "Metale szlachetne" bo tam wypada zdecydowanie lepiej, a te wymuszone i pisane na kolanie felietony niech schowa do najgłębszej z szuflad i wyciągnie tylko w chwili ostatecznego kryzysu twórczego i przymierania głodem. Jakaś Agora albo inna oficyna mu to pchnie.
Któren to?RippingHeadache pisze: ↑28-02-2021, 12:30Ostatni felieton Orbitowskiego to rzeczywiście trochę spadek formy, ale poprzednie jego teksty czytałem z przyjemnością.
Z autorów publikujących w Noise irytuje mnie tylko "wielbiciel państwa Izrael", z jego nieznośną manierą... Wydaje mi się, że lata temu było jej mniej.
Igor.Medard pisze: ↑28-02-2021, 15:22Któren to?RippingHeadache pisze: ↑28-02-2021, 12:30Ostatni felieton Orbitowskiego to rzeczywiście trochę spadek formy, ale poprzednie jego teksty czytałem z przyjemnością.
Z autorów publikujących w Noise irytuje mnie tylko "wielbiciel państwa Izrael", z jego nieznośną manierą... Wydaje mi się, że lata temu było jej mniej.