Najlepiej zacząc od T.V. Sky i Only HeavenBaton pisze:THE YOUNG GODS
Przybliży ktoś, z czym to sie je i od czego zacząć? kapela mnie jakoś zupełnie ominęła, dopiero niedawno usłyszałem, że coś takiego w ogóle istnieje.
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: nie wiem /nie znam
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Z Young Gods dokładnie jak piszę trociak.
-
- postuje jak opętany!
Eversor
warto się zainteresować?
warto się zainteresować?
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ten włoski? Wieki całe tego nie słyszałem, ale jak pamięcią sięgam to była to taka zżynka z Assassin. Fajnie się tego słuchało, ale czy wytrzymało próbę czasu? Powątpiewam...Buła pisze:Eversor
warto się zainteresować?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- KreatoR
- weteran forumowych bitew
pewno chodzi o "Death Metal Symphony in deep C". może i dla jaj nagrana ale przyjemnie się tego słucha. nie próbują robić z tego niewiadomoczegojakpoważnego jak każdy symfoniczny black metal dla pryszczatych małolatów.Beerhead pisze:hm...można spróbować ale to i tak kapela dla jajhcpig pisze:Chodzą za mną te nazwy od lat ale coś jestem uprzedzony i ciągle szkoda mi czasu na wciskanie ich w grafik (o zakupie w ciemno nie mówiąc) - słusznie?
WALTARI
Rare Species jest do dupy i ma beznadziejny cover Megadeth. nic dziwnego, że nie zaciekawiła.IRONMIL pisze:WALTARI
Mam tylko Rare Species i jakoś nie zachęciła mnie bym dalej sprawdzał co grają. Może na początku lat 90-tych grali coś ciekawego? Pamiętam, że któraś ich płyta w okolicach 95 roku została płytą miesiąca w METAL HAMMERZE. Niby żaden wyznacznik, ale wówczas typy na płyty miesiąca mieli dość przyzwoite.
polecam "Space Avenue", zdecydowanie najwięcej ma do zaoferowania.
-
- zaczyna szaleć
Czy ktoś coś wie na temat DODHEIMSGARD "Kronet til konge" wydawnictwo DARK SIDE Rec ??? Czy to faktycznie boot ??? Czy oficjalne ??? Gdzie można poczytać na ten temat ???
- Scaarph
było to na tym forum już wałkowane mnóstwo razy, w odpowiednim temacie.
- Castor
Bloodthorn - "Genocide"
Napalm Death - "Leaders Not Followers: Part 2"
Sarcofago - "Satanic Lust"
myślicie że warto to mieć? Dobre to? A jak wypadają na tle innych wydawnictw tych że zespołów?
Napalm Death - "Leaders Not Followers: Part 2"
Sarcofago - "Satanic Lust"
myślicie że warto to mieć? Dobre to? A jak wypadają na tle innych wydawnictw tych że zespołów?
Ostatnio zmieniony 26-02-2011, 21:37 przez Castor, łącznie zmieniany 2 razy.

- Bonny
- rasowy masterfulowicz
choćby dla samego covera Hellhammer. ten zespół jest stworzony żeby nagrywać takie numery, a wokal Barney'a rozsadza galaktyki ;)Castor pisze: Napalm Death - "Leaders Not Followers: Part 2"
myślicie że warto to mieć?
- Adrian696
właśnie miałem napisac, ze zalezy kogo zapytasz, bo np ND to Bonny powie, ze tak a ja ze nie :D jesli o S to ja powiem, ze tak a on ze nie :D a dwójka ND duuuuzo słabsza niz jedynka - poza tym tylko jeden album z coverami we wszechświecie warto posiadac ;)Bonny pisze:[
choćby dla samego covera Hellhammer. ten zespół jest stworzony żeby nagrywać takie numery, a wokal Barney'a rozsadza galaktyki ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Castor
Spodziewałem się takiej odpowiedzi; Przekonałeś mnie;)Bonny pisze:choćby dla samego covera Hellhammer. ten zespół jest stworzony żeby nagrywać takie numery, a wokal Barney'a rozsadza galaktyki ;)Castor pisze: Napalm Death - "Leaders Not Followers: Part 2"
Czyli standard ;)Adrian696 pisze: właśnie miałem napisac, ze zalezy kogo zapytasz, bo np ND to Bonny powie, ze tak a ja ze nie :D jesli o S to ja powiem, ze tak a on ze nie :D a dwójka ND duuuuzo słabsza niz jedynka
Chyba nawet wiem jaki :D "Undisputed Attitude"?Adrian696 pisze: poza tym tylko jeden album z coverami we wszechświecie warto posiadac ;)

-
- zaczyna szaleć
Coverkill !
- Adrian696
Castor ma racje, Stygmat sie myli ;)
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
te, a ile masz vinyli/CD Napalm Death? bo ja Slayerów mam osiem ;)Adrian696 pisze: właśnie miałem napisac, ze zalezy kogo zapytasz, bo np ND to Bonny powie, ze tak a ja ze nie :D jesli o S to ja powiem, ze tak a on ze nie :D a dwójka ND duuuuzo słabsza niz jedynka - poza tym tylko jeden album z coverami we wszechświecie warto posiadac ;)
- Adrian696
tylko pełne studyjne - za to kolega widze ma luki w wykształceniu skoro tylko 8 ;)Bonny pisze: te, a ile masz vinyli/CD Napalm Death? bo ja Slayerów mam osiem ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
regularną edukację zakończyłem w '91, później wpadałem bardzo rzadko, głównie wagary z innymi kolegami ;)Adrian696 pisze:tylko pełne studyjne - za to kolega widze ma luki w wykształceniu skoro tylko 8 ;)Bonny pisze: te, a ile masz vinyli/CD Napalm Death? bo ja Slayerów mam osiem ;)
- Adrian696
a widzisz, bo ja sie na Twoich obraziłem w 96 - przeszło mi w 2005 i nawet nadrobiłem zaległosci ;)Bonny pisze:
regularną edukację zakończyłem w '91, później wpadałem bardzo rzadko, głównie wagary z innymi kolegami ;)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
ja się na swoich obraziłem właśnie za sprawą '96 (choć z początku D. słuchałem bez opamietania), ale nigdy mi nie przeszło
- Adrian696
ja jestem mniej pamietliwy ;) ale moim tez odpuść, winy odkupili juz dawno temu, a te wredne plotki to rozsiewają dyletanci-onaniści ;)
- KreatoR
pewno, że warto. ale tylko w boxie z "The code is red..."Bonny pisze:choćby dla samego covera Hellhammer. ten zespół jest stworzony żeby nagrywać takie numery, a wokal Barney'a rozsadza galaktyki ;)Castor pisze: Napalm Death - "Leaders Not Followers: Part 2"