Wiadomo. Nie mniej żal patrzeć na ten koniec.
Też tak liczę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
a co w tym dobrego, że kolejna wytwórnia pada? Jakie kurwa polactwo, ja pierdole...
posłuchaj muzyki, może chociaż śpiewają po japońsku XDStoigniew pisze: ↑07-03-2025, 15:41Putrid Cult przyciął centralnie w chuja
zobaczyłem na sklepie ostatni Immortal "War againts all", opatrzone takim obrazkiem:
zero opisu, ale ze zdjęcia wynika że to japończyk w jewelu, chuj tam że japończyk ale o ten jewel mi chodziło, była ostatnia sztuka, więc nie traciłem czasu na zadawanie pytań, tylko kliknąłem i zapłaciłem
dzisiaj przyszło... standardowy digichujosrack z Nuclear Blast...
po chuj było to zdjęcie jewela ??
tak się kurwa nie robi
wielki minus
Nie twierdzę, że MH o jakieś wybitne pismo, ale uważam, że na plus wyszlo im to, że MMP przestało wydawać metal. Skończyło / zmniejszyło pakowanie na siłę jakiś gówien z stajni do ramówki.
To nie jest ten sam Takt co od kaset? https://takt-rybnik.pl
NIEŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑07-03-2025, 17:39To nie jest ten sam Takt co od kaset? https://takt-rybnik.pl
Zmienił płytę, ja nadal czekam na cd, a w pl już nigdzie nie ma.Important: We are working hard to catch up on orders, note that for email enquiries the expected answering delay is minimum a week!
co nie jest prawdą bo zostało około 20dni ale pogadaliśmy troche iZ przykrością informujemy że z przyczyn od nas niezależnych nie będziemy w stanie zrealizować zamówienia.
powód : przekroczony czas realizacji, w przypadku dalszego zainteresowania zakupem prosimy złożyć zamówienie ponownie
potwierdziłem no i nie musze płacić przez 60dni jak dobrze pójdzieDostawca anulował nam to zamówienie, możemy zamówić u innego ale wiąże się to z nowym terminem realizacji do 60 dni. Możliwe oczywiście, że płyta będzie wcześniej ale jeśli nie to przed upływem tego terminu nie będziemy mogli zrezygnować. Proszę o potwierdzenie.
i co ? wysłali?
a nie zamówiłeś przypadkiem koszulki SATANIC WARMASTER, która jest PRE-ORDERZE?
Tak. Koszulkę dostałem po 12 dniach od opłacenia zamówienia.