Angel dust jakieś pierwsze 2 płyty , potem żenada, a jak sobie pomyśle że 2 płyty motorhead można za to mieć(albo i więcej) to po co szwabom, do tego cienkim biznes kręcić...est pisze:Dobra świnie baniate! To ja też zapytam o 2 hejwimetalowe kapele: Angel Dust i Iron Savior. Warto se ten zapity łeb zawracać?
nie wiem /nie znam
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- zaczyna szaleć
Re: nie wiem /nie znam
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oprocz emowiesniackiego Shotgun Messiah, ktore mozna spuscic w kiblu dla gimnazjali reszta jak najbardziej ok a Sister Machine Gun zdecydowanie. Chyba, ze ktos nie lubi industrialu z Wax Trax[V] pisze:które z ponizszych plyt sa warte uwagi ?
1.Out Out - Finched (1992)
2.Out Out - Nisus (1996)
3.Out Out - Voiceprint (1997)
4.Shotgun Messiah – Violent New breed
5.Sister Machine Gun - The Torture Technique (1994)
6.Swamp Terrorists - Combat Shock (1994)
7.Insight 23 - Obsess (1995)
8.Society Burning - Tactiq (1997)
9.Iron Lung - Big Shiny Spears ( 1996)
woodpecker from space
- PAIN OF SALVATION
lubię - mam ich wszystkie płyty. Gdybym miał wskazać najlepszą? Cholernie ciężka sprawa. Nie potrafię. Nawet bardzo kontrowersyjna Scarsick dla mnie jest świetna.
- ARYEON
- tu akurat nie mam wątpliwości, najlepszą płytą jest The Human Equation - jedna z lepszych płyt 2004 roku. Przepiękna po prostu.
- WALTARI
- nie znam wszystkich. Mam tylko Rare Species i jakoś nie zachęciła mnie bym dalej sprawdzał co grają. Może na początku lat 90-tych grali coś ciekawego? Pamiętam, że któraś ich płyta w okolicach 95 roku została płytą miesiąca w METAL HAMMERZE. Niby żaden wyznacznik, ale wówczas typy na płyty miesiąca mieli dość przyzwoite.
- SPASTIC INK
nie znam
lubię - mam ich wszystkie płyty. Gdybym miał wskazać najlepszą? Cholernie ciężka sprawa. Nie potrafię. Nawet bardzo kontrowersyjna Scarsick dla mnie jest świetna.
- ARYEON
- tu akurat nie mam wątpliwości, najlepszą płytą jest The Human Equation - jedna z lepszych płyt 2004 roku. Przepiękna po prostu.
- WALTARI
- nie znam wszystkich. Mam tylko Rare Species i jakoś nie zachęciła mnie bym dalej sprawdzał co grają. Może na początku lat 90-tych grali coś ciekawego? Pamiętam, że któraś ich płyta w okolicach 95 roku została płytą miesiąca w METAL HAMMERZE. Niby żaden wyznacznik, ale wówczas typy na płyty miesiąca mieli dość przyzwoite.
- SPASTIC INK
nie znam
Klasyka! Pewnie, że kwadratowa, ale na tym polega jej urok. W zasadzie nie nagrali słabej płyty. Najlepszy okres to od Tunes of War do Excalibur. Te trzy płytki obadaj koniecznie. Jak można lubić heavy metal, nawet niemiecki, a nie znać Grave Digger? To tak jakby ktoś powiedział, że lubi thrash metal, nawet niemiecki, ale nie zna Kreator. :)))Heretyk pisze:to ja się zapytam o Grave Digger :) lubię heavy metal, nawet niemiecki, a z nimi jakoś nigdy nie miałem przyjemności. kwadratowa chujnia, czy warto sobie jakąś płytę kupić ? :)
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ha ha, tak się jakoś po prostu złożyło. :D Oczywiście parę kawałków gdzieś słyszałem i zawsze mi się wydawało, że mimo wszystko będę mógł jakoś dalej żyć, nie posiadając żadnej płyty tej kapeli. :) W każdym razie dzięki za odpowiedź.
Odradzam.hcpig pisze: - ARYEON
- WALTARI
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
tak[V] pisze:rozumiem,ze dobrze znasz ta ...reszte?Maleficio pisze:Shotgun Messiah jak najbardziej... reszte mozna se odpuscic
-
zaskakujesz mnie.myslalem,ze to nie do konca Twoje rejony.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
a skad wiesz jakie sa moje rejony:))
-
z avatara :)Maleficio pisze:a skad wiesz jakie sa moje rejony:))
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Pteroczłek
- postuje jak opętany!
Kiedys sluchalo sie takich rzeczy... Pamietam tyle, ze "Ink compatible" byla troche ciekawsza od tej drugiej... Niestety glowna skladowa tych plyt jest gitarowo-perkusyjny onanizm. Blizej temu do, dajmy na to, Liquid Tension Experiment niz do Gordian Knot ;) Jak ktos lubi takie klimaty, od biedy mozna posluchac, ale lepiej zarzuc "Sol Niger Within" :)hcpig pisze: - SPASTIC INK
-
- postuje jak opętany!
Malkuth z Brazylii
znacie
warto się zainteresować?
znacie
warto się zainteresować?
- white_pony
- weteran forumowych bitew
ok. tym razem bez zartów prosze. nie jestem za chuj znawcą takiej muzyki ale przypadkiem posłuchałem paru kawalkow neila younga i bardzo sie zakreciłem. które płyty ogarniać na poczatek?
do not make equal what is unequal
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ja osobiscie bardzo lubie Harvest (wraz z zespołem The Stray Gators) oraz Greendale...polecam także kapele w ktorej udzielał sie Young Buffalo Springfield (psychodeliczne granie :) )
- white_pony
-
- zaczyna szaleć
After The Gold Rush, Harvest, Freedom, Mirror Ball z ludżmi z Pearl Jam i nowa świetna Le Noise
http://www.fan.pl/katalog/p90107851_sam ... ivors.html - czy bonusy na tej wersji obejmują numery z debiutu nagrane z wokalami Dickinsona????
- Lykantrop
Nie.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Z tego co wiem te wersje w ogóle nie ujrzały światła dziennego. Niby miały wyjść na którejś z rzędu reedycji, ale w ostatecznym rozrachunku ten pomysł przysypano wapnem. Szkoda...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Xapapote
"Rust never sleeps", bo to jeden z najlepszych koncertów ever, a "Cortez the killer" z tej płyty mógłby trwać i ze dwie godzinywhite_pony pisze:ok. tym razem bez zartów prosze. nie jestem za chuj znawcą takiej muzyki ale przypadkiem posłuchałem paru kawalkow neila younga i bardzo sie zakreciłem. które płyty ogarniać na poczatek?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
- Xapapote
"Live Rust" bo to jeden z najlepszych koncertów ever, a "Cortez the killer" z tej płyty mógłby trwać i ze dwie godzinywhite_pony pisze:ok. tym razem bez zartów prosze. nie jestem za chuj znawcą takiej muzyki ale przypadkiem posłuchałem paru kawalkow neila younga i bardzo sie zakreciłem. które płyty ogarniać na poczatek?
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..