Ano. Miałem nadzieję, że ktoś to ma i potwierdzi o co chodzi.
ZINES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zinoteka
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
Re: ZINES
Było 5 numerów tego zina. Ostatni ukazał się w 2006. Mam chyba 4 w archiwum, ale mogę sprawdzić zawartość za jakiś tydzień, jak wrócę z wojaży. Nie pamietam czy i kiedy było coś o Bad Taste, ale sporo publicystyki kojarze w treści tego pisma.
////// ZINOTEKA //////
Index Librorum Prohibitorum
http://www.zinoteka.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Index Librorum Prohibitorum
http://www.zinoteka.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- postuje jak opętany!
ad 1 - Było 5 numerów i materiał na cały nr 6.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz

CTHULHU FHTAGN!!!
#20 R'Lyeh' zine dotarł w końcu do naszej piwnicy, z której macki Przedwiecznych wystrzelą na wszystkie 666 strony świata! W środku kilkadziesiąt artykułów i relacji z koncertów, ponad 200 recenzji muzyki i prasy, oraz wywiady z MASTER’S HAMMER, SINISTER, CENTINEX, HEADHUNTER DC, VENEFICES, Gog von Magog (Pluton’s Rising Prod. / PENTAGAMMADION), PERDITION TEMPLE, Andy (ex- DAMNABLE, ex- SQUASH BOWELS), HEXENALTAR, QUO VADIS, VOMITORY, OMEGAVORTEX, INDIGNITY, UNDERTAKER OF THE DAMNED, DEAD MONUMENTS, DRAGON, BLACK CURSE, HEKATOMB, HELL’S CORONATION, PHOBOCOSM, PANZERFAUST (Can,), MENTAL FUNERAL, REPULSIVE i tona innych rzeczy… 140 strony A4 (drukarnia, okładka kolor) misternie poskładane w starym stylu. Widziałeś? Bierz. Nie widziałeś? Sprawdź! Szczegóły w załączniku. Zainteresowani piszcie!!!
R'Lyeh zine
Adrian Pełka
P.O. Box 4
02- 497 FUP Warsaw 142
Poland
hellishband@o2.pl
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zamówione 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
^ Biczujcie mnie (pewnie słusznie), ale facet marnuje swój talent, zarażliwą pasję i wiedzę na pisanie w ponglish zamiast po polsku.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oleeek.... Adam żyje we własnej lidze i własnym świecie.
Angielski angielskim ale ilość wiedzy jaka się wyłania z Necroscopów jest nie do przecenienia.
Angielski angielskim ale ilość wiedzy jaka się wyłania z Necroscopów jest nie do przecenienia.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)