SyFy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
SyFy
Moje najbardziej guilty z guilty pleasures. Bardziej się tego wstydzę niż okazjonalnego słuchania "Darkness and Hope" Moonspell. Lubi ktoś jeszcze oglądać filmy kręcone dla tej stacji? Albo nawet niekoniecznie te, ale o podobnym schemacie:
Bioinżynieria/toksyczne opady/zły naukowiec/armia -> stworzenie potwora (przeważnie nieprawdopodobnej i absurdalnie dużej krzyżówki dwóch zwierzaków) -> rzeź -> rzeź -> rzeź -> happy end bądź jego brak.
Mowa o takich arcydziełach jak Piranhaconda, Dinocroc, Dinocroc vs. Supergator, Megapiranha, Dinoshark czy Megapython vs. Gatoroid.
Lubi ktoś :D?
Bioinżynieria/toksyczne opady/zły naukowiec/armia -> stworzenie potwora (przeważnie nieprawdopodobnej i absurdalnie dużej krzyżówki dwóch zwierzaków) -> rzeź -> rzeź -> rzeź -> happy end bądź jego brak.
Mowa o takich arcydziełach jak Piranhaconda, Dinocroc, Dinocroc vs. Supergator, Megapiranha, Dinoshark czy Megapython vs. Gatoroid.
Lubi ktoś :D?
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: SyFy
wystarczy ta kompilacja, ale calego takiego filmu to bym nie dal rady obejrzec, no chyba ze po jakis naprawde ciekawych dragach
this is a land of wolves now
- Morph
- Kontakt:
No właśnie mi chodzi o nowe filmy z tego cyklu. Ten temat jest o tanim CGI, absurdalnej wtórności, taśmowej powtarzalności i totalnym braku poczucia przyzwoitości filmowca.
Może jutro :DRiven pisze:wystarczy ta kompilacja, ale calego takiego filmu to bym nie dal rady obejrzec, no chyba ze po jakis naprawde ciekawych dragach
Give birth to something dead
-
- rasowy masterfulowicz
To wszystko pięknie brzmi, dużo lepiej niż efekt finalny, czyli sam film. Najgorsze są partie dłużyzn w tych filmach. Jak pisałem, amatorem wielkim nie jestem, ale również nie pogardzę. Ale taki shark attack 3: megalodon niszczy! :DMorph pisze:No właśnie mi chodzi o nowe filmy z tego cyklu. Ten temat jest o tanim CGI, absurdalnej wtórności, taśmowej powtarzalności i totalnym braku poczucia przyzwoitości filmowca.
HAILSA!!!!!
- white_pony
- weteran forumowych bitew
- pieczara
- świeżak
"Rubber"(bo chyba o ten film Ci chodzilo majac na mysli telepatyczna Opone;)) jest w moim repertuarze filmowym na najblizszy tydzien:] licze na dobra zabawe po grubym lolu:), a "night of the living jews" mialem okazje ostatnio skonsumowac. calkiem zabawny, krotki metraz, bez zbednego spinania posladow.Blackult pisze:Znajomy podsyłał kiedyś film o telepatycznej Oponie i Noc żywych pejsów, ale bez jaj, na normalne filmy mi szkoda czasu a co dopiero na takie coś. Co innego rodzimy ZF Skurcz ;)
no przecież kawałek tytułowy to wyczadzisty kult! wspominam słuchanie tego krążka równie ciepło jak pierwsze kontrolowane wytryski...aha to wątek o filmach, więcMorph pisze: Bardziej się tego wstydzę niż okazjonalnego słuchania "Darkness and Hope" Moonspell.
Blackult pisze:bez jaj, na normalne filmy mi szkoda czasu a co dopiero na takie coś.
- Morph
- Kontakt: