dobry. 7/10
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
mnie łeb rozbolał od tej perspektywy i musiałem sobie robić przerwy, żeby obejrzeć do końca. ale ogólnie super :)Plagueis pisze:
Rewelacja, dawno się tak dobrze nie bawiłem. :D Rzut FPP, sposób realizacji i posrany humor niszczą po całości. Będę obserwował twórcę. :)
jak się poczeszę i ogolę to nawet 7,5Heretyk pisze:sam jesteś 7/10
A którykolwiek ze współczesnych Spidermanów jest w ogóle stosunkowo oglądalny? Zobaczyłbym.Żułek pisze:
przypomniałem se chociaż wolałbym zapomnieć :(
cdn
Chyba zależy od indywidualnego podejścia i ogólnej sympatii do marvela. Dla mnie na przykład wszystkie były oglądalne, ale są ludzie, którzy mocno jebią albo te dwa z Garfieldem, albo ten ostatni. Komuś kto niezbyt siedzi w tym uniwersum te z serii "The Amazing Spider-Man" chyba bardziej przypadną do gustu.A którykolwiek ze współczesnych Spidermanów jest w ogóle stosunkowo oglądalny? Zobaczyłbym.
Wrzesień pisze:Chyba zależy od indywidualnego podejścia i ogólnej sympatii do marvela. Dla mnie na przykład wszystkie były oglądalne, ale są ludzie, którzy mocno jebią albo te dwa z Garfieldem, albo ten ostatni. Komuś kto niezbyt siedzi w tym uniwersum te z serii "The Amazing Spider-Man" chyba bardziej przypadną do gustu.A którykolwiek ze współczesnych Spidermanów jest w ogóle stosunkowo oglądalny? Zobaczyłbym.
jeden z najlepszych filmów jakie widziałem. klimat, fabuła, napięcie, zdjęcia, scenariusz. po prostu miazgapr0metheus pisze:
dopiero wczoraj obejrzalem. bardzo fajny
ja generalnie doszedłem do wniosku że filmy super bohaterów którzy mają dupe są znacznie gorsze od filmów których super bohaterowie dupy nie mają lub dupa jest rolą 3-4 planowąbyrgh pisze:Jestem laik, ale i antyfan komiksów, a Spidermana darzę sentymentem bez uwzględnień wierności serii i wzorów pajęczyny na kostiumie ;) Liczyłbym na fajny film, który kupi mnie swoim wykonaniem i pomysłem, jak zrobił to drugi Ameryka, bez wdawania się w szczegóły, które wg doehardów decydują o dobrości czy totalnej porażce filmu.
Łeb urwany przy samej dupie. Zło jak skurwysyn, Dzięki za polecankę.Bohdan pisze:No kurwa...ZŁY PORUCHNIK i dłuugo nic.
Cop Land znakomity a filth nie widziałem i sie za to biorę. Dzięki.est pisze:Cop Land, Filth? ;)tomaszm pisze:I tu właśnie moja prośba- uwielbiam kino z gliniarzami-skurwysynami, totalnie zepsutymi i skorumpowanymi. Jakie macie swoje typy? Może akurat czegoś nie widziałem. Zapodajcie tytuły.
Hyena bdb ale większe zło czai się w filmach w/w ale pamiętam że był naprawdę niezły.wonsz pisze:Hyena.est pisze:Cop Land, Filth? ;)tomaszm pisze:I tu właśnie moja prośba- uwielbiam kino z gliniarzami-skurwysynami, totalnie zepsutymi i skorumpowanymi. Jakie macie swoje typy? Może akurat czegoś nie widziałem. Zapodajcie tytuły.
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Czyli konkludując, dużo tego szitu się u Ciebie przewala ;) Zazdro cierpliwości, bo tej do tej produkcji mi wyjątkowo brakuje. Albo i nie zazdro.Żułek pisze:ja generalnie doszedłem do wniosku że filmy super bohaterów którzy mają dupe są znacznie gorsze od filmów których super bohaterowie dupy nie mają lub dupa jest rolą 3-4 planowąbyrgh pisze:Jestem laik, ale i antyfan komiksów, a Spidermana darzę sentymentem bez uwzględnień wierności serii i wzorów pajęczyny na kostiumie ;) Liczyłbym na fajny film, który kupi mnie swoim wykonaniem i pomysłem, jak zrobił to drugi Ameryka, bez wdawania się w szczegóły, które wg doehardów decydują o dobrości czy totalnej porażce filmu.
no chyba że mówimy o Wonder Woman ;) ale to tylko wyjątek potwierdzającym regułe ;)
Dobre.byrgh pisze:
Creep 2 [2017]