Ciekawy thriller.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Zaskakujące jest, jak skrajnie różnie można odebrać/zrozumieć ten sam film.Oki pisze: ↑04-07-2022, 18:05No tu się nie zgodzę. Ani to feministyczny bełkot ani film na który szkoda czasu. Jak dla mnie znakomicie portretuje współczesne kobiety, niezdecydowane, z syndromem Piotrusia Pana - chyba nie jest to obraz kobiety rozpowszechniany przez feministki? No i świetny twist kiedy siedzi się w kinie i jest klimat komediowy a nagle "pyk" i obracamy się o 180 stopni. Dla mnie mocne 8/10.devastator77 pisze: ↑04-07-2022, 17:19
Feministyczny bełkot,film o pewnej norweżce która sama nie wie czego chce,raz chce być lekarką i ratować ludzi,raz fotografem,raz chce mieć dziecko,następnym razem już nie,takie tam pierdoły filmowe na które szkoda czasu.Omijać!
ahadevastator77 pisze: ↑25-07-2022, 12:14
Chujowizna przeokrutna,wytrzymałem około 20 minut,więcej nie dałem rady.Omijać szerokim łukiem!
w sumie to nie zwróciłem uwagi
Wchodzę do Taty, właśnie ogląda to i mówi: "Kurwa ale to jest chujnia, chyba właśnie rozjebali z pół Czech..." a z ekranu pada: "Rozjebaliście pół Czech!"devastator77 pisze: ↑25-07-2022, 12:14
Chujowizna przeokrutna,wytrzymałem około 20 minut,więcej nie dałem rady.Omijać szerokim łukiem!
Podobał mi się ten film,jak wiesz kolego Ż lubię takie zadupie,tą Amerykę B,no i do tego jest ciekawa historia i jest Jordana Spiro.Ja go polecam!Żułek pisze: ↑27-07-2022, 22:13w sumie to nie zwróciłem uwagi
Frank (John Pollono), Swaino (Jon Bernthal) i Packie (Shea Whigham) to przyjaciele, którzy kochają drużynę Red Sox, głośne bary i nastoletnią córkę Franka, Crystal (Ciara Bravo). Kiedy jednak Frank zaprasza swoich kumpli na wieczór okraszony whiskey i prosi ich o przysługę w imieniu młodej kobiety, którą wszyscy uwielbiają, sytuacja wymyka się spod kontroli.
podoba mi się chociaż ta końcówka, no jednak niby spoko ale niedosyt jest, chciałoby się coś nie wiem co, coś innego chociaż to też była pojebana akcja jednaktak czy inaczej było wesoło
![]()
Ojciec tak do Ciebie mówi?booshee pisze: ↑27-07-2022, 22:57Wchodzę do Taty, właśnie ogląda to i mówi: "Kurwa ale to jest chujnia, chyba właśnie rozjebali z pół Czech..." a z ekranu pada: "Rozjebaliście pół Czech!"devastator77 pisze: ↑25-07-2022, 12:14
Chyba nie dam rady.
dla mnie cichym bohaterem był Shea Whighamdevastator77 pisze: ↑28-07-2022, 12:19Podobał mi się ten film,jak wiesz kolego Ż lubię takie zadupie,tą Amerykę B,no i do tego jest ciekawa historia i jest Jordana Spiro.Ja go polecam!Żułek pisze: ↑27-07-2022, 22:13w sumie to nie zwróciłem uwagi
Frank (John Pollono), Swaino (Jon Bernthal) i Packie (Shea Whigham) to przyjaciele, którzy kochają drużynę Red Sox, głośne bary i nastoletnią córkę Franka, Crystal (Ciara Bravo). Kiedy jednak Frank zaprasza swoich kumpli na wieczór okraszony whiskey i prosi ich o przysługę w imieniu młodej kobiety, którą wszyscy uwielbiają, sytuacja wymyka się spod kontroli.
podoba mi się chociaż ta końcówka, no jednak niby spoko ale niedosyt jest, chciałoby się coś nie wiem co, coś innego chociaż to też była pojebana akcja jednaktak czy inaczej było wesoło
![]()
Tata. Tak, właśnie tak mówi jak spotyka na swojej drodze jakąś chujową produkcję muzyczną filmową lub telewizyjną.Pacjent pisze: ↑28-07-2022, 13:26Ojciec tak do Ciebie mówi?booshee pisze: ↑27-07-2022, 22:57Wchodzę do Taty, właśnie ogląda to i mówi: "Kurwa ale to jest chujnia, chyba właśnie rozjebali z pół Czech..." a z ekranu pada: "Rozjebaliście pół Czech!"devastator77 pisze: ↑25-07-2022, 12:14
Chyba nie dam rady.