Miły i sympatycznie zabawny serialik z Hiszpanii,taki akurat na letnie wieczory.polecam!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
czuję się zainteresowany.devastator77 pisze: ↑28-06-2020, 12:35
Chujoza totalna!!!!!!
Coś kurwa strasznego,puściłem pierwszy odcinek i nie obejrzałem go nawet do końca!Zostałem zabity przez poprawność po amerykańsku.
Oto dzielny strażak z NY dowiaduje się,że ma jakieś guzy na płucach i postanawia za namową przełożonych przenieść się do Austin by odbudować tam drużynę strażaków bo poprzedni zginęli w akcji,tylko,że nowa ekipa to musi być koniecznie poprawna,a więc muszą być biali,czarni,czerwoni,meksykańcy do tego muzułmanie,żydzi,pedzie i nawet trans.Do tego ten dzielny strażak zabrał ze sobą swojego syna,pedzia który próbował popełnić samobójstwo po tym jak rzucił go czarny kochaś,a jak jeszcze pojawiła się spuchnięta od botoxu Liv Tayler to kurwa wymiękłem na dobre i czym prędzej wyłączyłem to kuriozum serialowe.Nie dałem rady koledzy!Może ktoś z was lubi takie klimaty,ale ja odpadam.
Pamiętajcie,że was ostrzegałem!
w 7 odcinku mamy BLM. + czarna sukienkowa grupa + homofobiaWacław pisze: ↑10-07-2020, 01:40Alienista
S1
ale ten netflix uwielbia wkurwiac prawakow. partia socjalistyczna, sufrażystki. lewackie komando: 2 Żydów, alkoholik, kobieta wyemancyponowana, naukowiec-antyklerykał walczą ze złem upostaciowionyn w burżuju zboku. tyle do 6 odcinka. gdzieś z tylu majaczy zły klecha.
jeszcze sporo homików. ale to akurat mocno słabe i niesmaczne jak się weźmie kontekst i kto z kim.
liczę że dalej wejdzie bardziej gęste