Kapitan się poprawił ale jednak oczko niżej od pierwszych Avengersów i Iron Mana 3
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
bardzo pozytywne kino :-)Plastek pisze:
Niezła jazda.
ale że niby co ? reszta jest beeee ? ;)byrgh pisze:Co, jak tak można o jedynym oglądalnym filmie o komiksach?
No, w zasadzie Kapitan (drugi) był jedynym filmem, który mi się naprawdę podobał :)Żułek pisze:ale że niby co ? reszta jest beeee ? ;)byrgh pisze:Co, jak tak można o jedynym oglądalnym filmie o komiksach?
no cóż zdarza się ;)byrgh pisze:No, w zasadzie Kapitan (drugi) był jedynym filmem, który mi się naprawdę podobał :)Żułek pisze:ale że niby co ? reszta jest beeee ? ;)byrgh pisze:Co, jak tak można o jedynym oglądalnym filmie o komiksach?
ja go nie bardzo lubie ;)A propos, ostatnia wrzutka fajna, lubię za Grammera ;))
Też mi się podobało.yossarian84 pisze:bardzo pozytywne kino :-)Plastek pisze:
Niezła jazda.
Nie wierzę. Nie znasz Frasiera?Żułek pisze:byrgh pisze:ja go nie bardzo lubie ;)A propos, ostatnia wrzutka fajna, lubię za Grammera ;))
wole tego :P od 3 minuty :P
[youtube][/youtube]
byrgh pisze:Nie wierzę. Nie znasz Frasiera?Żułek pisze:ja go nie bardzo lubie ;)byrgh pisze:A propos, ostatnia wrzutka fajna, lubię za Grammera ;))
Ściąga się, powinienem mieć za jakieś 3, 4 dni.pączek pisze:Plasti jak tam Utopia? D