Newsy filmowe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zero7
- zaczyna szaleć
Re: Newsy filmowe
Pamiętaj, że zawsze jestem twoim przyjacielem, Hans. RIP flagi w dół :(
"Moja mama zawsze powtarzała, że dobra muzyka to głośna muzyka ..."
-
- weteran forumowych bitew
bruner ciągnie dalej
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Zawsze byłem fanem "Stawki". Może i socjalistyczna propaganda ale jako serial świetnie zrobiony.
RIP J-23
RIP J-23
- Block69
- zahartowany metalizator
MICKEY ROURKE 'ZNOKAUTOWAŁ' BEZDOMNEGO BOKSERA
http://www.bokser.org/content/2014/12/0 ... /index.jsp
żenua
http://www.bokser.org/content/2014/12/0 ... /index.jsp
żenua
PENIS METAL
- Biały
- w mackach Zła
ładna ustawka
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[youtube][/youtube]
W przyszłym roku będziemy mogli zobaczyć nowego terminatora. Mam tylko nadzieję że nie będzie tak przesłodzony jak ostatni, a patrząc na trailera, to przewiduję, że ostro namieszają z przyszłością, przeszłością, robotami, terminatorami, dniem sądu, srądu i prądu... widowisko pewnie będzie fajne, ale dwójki i jej posępnego klimatu chyba nie przeskoczą. A efekt z "latajacym" autobusem troszkę przesadzony... niemniej czekam.
W przyszłym roku będziemy mogli zobaczyć nowego terminatora. Mam tylko nadzieję że nie będzie tak przesłodzony jak ostatni, a patrząc na trailera, to przewiduję, że ostro namieszają z przyszłością, przeszłością, robotami, terminatorami, dniem sądu, srądu i prądu... widowisko pewnie będzie fajne, ale dwójki i jej posępnego klimatu chyba nie przeskoczą. A efekt z "latajacym" autobusem troszkę przesadzony... niemniej czekam.
- Riven
- Kontakt:
szykuje sie rok profanacji zajebistych filmow - najpierw Park Jurajski, teraz to... Jedyne co w tym trailerze mi sie podoba to obecnosc Arniego. Zapowiada sie straszne gowno.
Tylko Gwiezne Wojny beda pewnie lepsze niz ich ostatnie czesci - ale to akurat nie bedzie wielkie osiagniecie :P
Tylko Gwiezne Wojny beda pewnie lepsze niz ich ostatnie czesci - ale to akurat nie bedzie wielkie osiagniecie :P
this is a land of wolves now
-
Własnie coś słyszałem o tym Parku Jurajskim - to ma być jakaś kontynuacja, czy też coś na zasadzie remaku jedynki? O, znalazłem trailer:
[youtube][/youtube]
Widzę, że tym razem prócz Velociraptorów i Tyranozaurusa wysili się na więcej tych zwierzaków... Czy ten film to będzie gówno? Jak ktoś się wybiera do kina by zobaczyć sobie przedpotopowe gady jak przynajmniej w kilku scenach wdupiają na sniadanie ludzi albo rekina to pewnie bedzie mu się podobał - gorzej, że znów dadzą tam ckliwe kawałki o dzieciach, które rozdzieliły się od rodziców i uciekają przed kłami i zębami dinosów.
Terminator - nie wiem, nie chcę oceniać, fajnie że znów gra Arni ale ja bym wolał zobaczyć ostateczną napierdalankę w mrocznym świecie przyszłości jaki mogliśmy zobaczyć w urywkach w pierwszych dwóch częściach, czwórka pod tym względem mnie totalnie rozczarowała.
A gwiezdne wojny bez Lorda Vadera to nie to samo. Mogli wybrać okres czasu jak rozpierdala resztki rycerzy Jedi i umacnia władzę imperatora.
[youtube][/youtube]
Widzę, że tym razem prócz Velociraptorów i Tyranozaurusa wysili się na więcej tych zwierzaków... Czy ten film to będzie gówno? Jak ktoś się wybiera do kina by zobaczyć sobie przedpotopowe gady jak przynajmniej w kilku scenach wdupiają na sniadanie ludzi albo rekina to pewnie bedzie mu się podobał - gorzej, że znów dadzą tam ckliwe kawałki o dzieciach, które rozdzieliły się od rodziców i uciekają przed kłami i zębami dinosów.
Terminator - nie wiem, nie chcę oceniać, fajnie że znów gra Arni ale ja bym wolał zobaczyć ostateczną napierdalankę w mrocznym świecie przyszłości jaki mogliśmy zobaczyć w urywkach w pierwszych dwóch częściach, czwórka pod tym względem mnie totalnie rozczarowała.
A gwiezdne wojny bez Lorda Vadera to nie to samo. Mogli wybrać okres czasu jak rozpierdala resztki rycerzy Jedi i umacnia władzę imperatora.
-
A największy zawód może sprawić ten film:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- zero7
- zaczyna szaleć
Co prawda nie ma jeszcze trailera ale jest to jak na razie jedyny film, na który czekam. Mowa oczywiście o najnowszej części BONDA: Spectre
http://www.filmweb.pl/news/%22Spectre%2 ... da!-108633" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna obsada: Craig, Christensen, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, tylko ta Bellucci troche za stara :P. Fajnie że wrócili do wątku z Quantum no i liczę na dobrą fabułę, bo ta ze Skyfalla trochę za słaba ( za dużo wspomnień), ale kto by nie tęsknił np. za Evą Green ;)
Aaaa no i czarny bohater Christopher Waltz jako Oberhausen może okazać się ciekawą postacią może z szansą na kolejnego OSCARA za drugiplan?
http://www.filmweb.pl/news/%22Spectre%2 ... da!-108633" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajna obsada: Craig, Christensen, Lea Seydoux, Ralph Fiennes, tylko ta Bellucci troche za stara :P. Fajnie że wrócili do wątku z Quantum no i liczę na dobrą fabułę, bo ta ze Skyfalla trochę za słaba ( za dużo wspomnień), ale kto by nie tęsknił np. za Evą Green ;)
Aaaa no i czarny bohater Christopher Waltz jako Oberhausen może okazać się ciekawą postacią może z szansą na kolejnego OSCARA za drugiplan?
- Biały
- w mackach Zła
oby nie było to kolejne gówno w stylu Skyfail
-
- mistrz forumowej ceremonii
Skyfall dobry jak dla mnie
- Rattlehead
Zwiastun moim zdaniem bardzo obiecujący. Jak w sumie miałem to w dupie tak teraz chętnie bym jednak obejrzał.Nasum pisze:A największy zawód może sprawić ten film:
[youtube][/youtube]
support music, not rumors
- zero7
- zaczyna szaleć
No doobry ale do miszczostwa daleko tu trzeba wincyj polityki i akcji miedzynarodowej :PHeretyk pisze:Skyfall dobry jak dla mnie

- Sgt. Barnes

Tego w nowym Bondzie trzeba!!!!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- zero7
- zaczyna szaleć
- Sgt. Barnes
O, really?

- zero7
- zaczyna szaleć
http://images1.fanpop.com/images/image_ ... 96_222.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sgt. Barnes
Nowa dziewczyna Bonda?
- zero7
- zaczyna szaleć
Być może :) Wiekiem prawie jak Bellucci :)
"Powiadają , że oczy infantki są piękniejsze niźli słynny Kamień z Galveston"
"Powiadają , że oczy infantki są piękniejsze niźli słynny Kamień z Galveston"