Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Heretyk
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
nie no, ogólnie spoko, więzienie, wyraziste postacie, coś się dzieje itd. ale całościowo? raczej ziew
-
[V]
Plan na dzisiejszy wieczór. Okrutnie niszczy ten serial.Chal-Chenet pisze:Siódmy odcinek "Castle Rock" mnie wygniótł. Świetny!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
byrgh
- zahartowany metalizator
Pisałem pół żartem, choć w obsadzie znalazły się dwie osoby. Na jakieś soczyste odniesienia bym z kolei nie liczył, bo nigdy nie obejrzałem ani jednego AP, poza fragmentami 1 :)Żułek pisze:na American Pie bym akurat nie wpadł :P
Nie przesadzaj, jedna z pań w intrze naprawdę miała się czym pochwalić ;)tej golizmy to tylko troche na początku jest, potem dali se spokój, widocznie doszli że nie ma na co patrzeć :P
Aha, i jeszcze jeden argument, który przemawiałby za tym serialem, to obecność Laury Prepon, którą w sumie to i tak wolałem w blondzie.
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Plan na dzisiejszy wieczór. Okrutnie niszczy ten serial.[/quote[V] pisze:Chal-Chenet pisze:Siódmy odcinek "Castle Rock" mnie wygniótł. Świetny!
Najlepszy odcinek, rewelacyjny!!!
-
byrgh

Odcinek pilotażowy bardzo fajny. Dobra, senna atmosfera, tego mi trzeba w tym niesprzyjającym sezonie. Ale na razie szukam czegoś, nad czym nikt się jeszcze nie spuszczał, a Castle Rock to taki swoisty hit tego lata.
NP:

Amy Adams i amerykańska Cate Blanchett. Więcej słów nie trzeba. Łykam bez popitki.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
czy ja żyję w jakimś równoległym wszechświecie? odcinek nudny jak sam skurwysyn. rozumiem ideę, ale można to było zamknąc w 10 minutach.Hellrocker pisze:Plan na dzisiejszy wieczór. Okrutnie niszczy ten serial.[/quote[V] pisze:Chal-Chenet pisze:Siódmy odcinek "Castle Rock" mnie wygniótł. Świetny!
Najlepszy odcinek, rewelacyjny!!!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
taaaaaaabyrgh pisze:Nie przesadzaj, jedna z pań w intrze naprawdę miała się czym pochwalić ;)

;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
byrgh
Mowa o tej:

- Żułek
nie bede się licytował na cycki :P
widze wlaśnie że wszyscy się spuszczają nad tym

ale ja chciałbym wiedzieć o czym to jest ? bo opis na filmzjebie nic mi nie wyjaśnił :P
widze wlaśnie że wszyscy się spuszczają nad tym

ale ja chciałbym wiedzieć o czym to jest ? bo opis na filmzjebie nic mi nie wyjaśnił :P
:PFikcyjne miasteczko Castle Rock w stanie Maine często pojawia się w powieściach Stephena Kinga. To właśnie tam toczy się akcja powieści "Cujo", "To" i "Sklepik z marzeniami". W opowiadaniach "Ciało", "Rita" i "Skazani na Shawshank" znajdujemy liczne odniesienia do tego tytułowego miasteczka albo ich akcja w nim się zawiązuje. Utrzymany w konwencji horroru psychologicznego serial Castle Rock jest thrillerem, który w oryginalny sposób łączy znane tematy i motywy z powieści Kinga oraz wątki pojawiające się w najbardziej kultowych i popularnych powieściach tego pisarza.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
byrgh
Bo mam wrażenie, że Ty chyba w ogóle kobiet nie lubisz :(
-
byrgh
Poleciało wszystkich 6. odcinków. Bardzo dobre to było. Będzie oglądane.byrgh pisze:
- Żułek
no i o co tam kaman ?
- Sgt. Barnes

po dłuższym rozbracie - nadrabiam. Zajebisty serial.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- WaszJudasz
Jeśli cie to pocieszy, to z czasem o tych fajniejszych postaciach jest coraz więcej (poznajemy w retrospekcjach historię praktycznie kazdej z nich) a główna bohaterka zasłużenie plącze się tylko gdzieś na dalszym planie. Obejrzałem całość i bardzo mi się podoba. Niektóre sezony owszem, za bardzo popadają w śmieszkowanie, ale gdy jest poważnie, to naprawdę wiele ciekawych rzeczy jest tam pokazanych, w tym ciekawa UWAGA SPOJLER krytyka systemu prywatego więziennictwa KONIEC SPOJLERA.byrgh pisze:Po pierwszym odcinku wrażenie spoko, ale bez szału. Już klaruje mi się obraz fajniejszych postaci (i bardzo wkurwiającej bohaterki)
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
[V]
ludziki lego i żółwie ninja kopulują ku chwale szatana.Żułek pisze:no i o co tam kaman ?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Sgt. Barnes
[youtube][/youtube]
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
-
Heretyk
- dzik
Zgadzam się z użytkownikiem WaszJudasz. No i mnie ten rodzaj humoru w tym serialu zwyczajnie pasuje. Nie jest to serial wybitny, ale od czasu do czasu ogląda się bdb. A podchodziłem raczej nieufnie do tego serialu, na zasadzie sprawdzę odcinek, lub dwa i wezmę się za coś innego. Zwłaszcza, że polecał go kiedyś kolega Żulek, a o jego gustach filmowych nie mam zbyt wysokiego zdania. Bez urazy :)WaszJudasz pisze:Jeśli cie to pocieszy, to z czasem o tych fajniejszych postaciach jest coraz więcej (poznajemy w retrospekcjach historię praktycznie kazdej z nich) a główna bohaterka zasłużenie plącze się tylko gdzieś na dalszym planie. Obejrzałem całość i bardzo mi się podoba. Niektóre sezony owszem, za bardzo popadają w śmieszkowanie, ale gdy jest poważnie, to naprawdę wiele ciekawych rzeczy jest tam pokazanych, w tym ciekawa UWAGA SPOJLER krytyka systemu prywatego więziennictwa KONIEC SPOJLERA.byrgh pisze:Po pierwszym odcinku wrażenie spoko, ale bez szału. Już klaruje mi się obraz fajniejszych postaci (i bardzo wkurwiającej bohaterki)
dobry kościół to kościół spalony
-
Heretyk
jakby komu przyszło do głowy obejrzeć, to serdecznie odradzamHeretyk pisze:
-
byrgh
Odcinek 8. - póki co chyba najlepszy, czyli totalnie zajebisty. Mały plusik za Haxan Cloak ;)byrgh pisze:byrgh pisze: