The Leftovers - sezon trzeci, ostatni.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
z przykrością muszę się zgodzićblack_lava pisze:Altered carbon- sraka jakich mało
Olo pisze:^ poważnie? ponoć miała to być wypadkowa Ghost In The Shell i Blade Runnera?
Mocno nierówny jest ten serial, zwłaszcza ostatnie odcinki zjebali, ale w sumie nie żałuje, że obejrzałem.Heretyk pisze:Plastek zachwalał. poza tym widzę niemal same negatywne opinie. sprawdzę tak czy inaczej
Zawsze się znajdą malkontenci i w tym przypadku jest to dość niesamowite. black_lava po napisaniu, że Altered Carbon to sraka pewnie poszedł oglądać Koronę Królów albo inne Na wspołnej czyli pewnie te wspaniałe wielke seriale, jak typowypolak_nosaczsundajski.jpg xDHeretyk pisze:Plastek zachwalał. poza tym widzę niemal same negatywne opinie. sprawdzę tak czy inaczej
:DDDRejwan pisze: Zawsze się znajdą malkontenci i w tym przypadku jest to dość niesamowite. black_lava po napisaniu, że Altered Carbon to sraka pewnie poszedł oglądać Koronę Królów albo inne Na wspołnej czyli pewnie te wspaniałe wielke seriale, jak typowypolak_nosaczsundajski.jpg xD
no fajne nawetGumiak pisze:
Na razie jest dobrze, Simmons klasa.
Man, obejrzałem wszystkie 6 odcinków i nie wiem o czym mówisz. Jak dla mnie nadal jest zajebiście.EatMyFuck pisze:nie bede spoilerował, ale bazują na tym samym co wcześniej jeżeli chodzi o bohaterkę np. w kwestiach relacji damsko-męskiej. nuda. dochodzą wątki rodzinne - też mocno oczywiste. są wątki polityczne, bo jakby inaczej. trzeba przecież wcisnąć swoją wizje świata. wszystko schematyczne. przewidywalne. intryga kryminalna zupełnie nie siedzi. być może to taki zabieg i nastąpi "przyspieszenie" np. od odcinka 3go. póki co szału nie ma.

teżPlagueis pisze:Sezon trzeci:
Yeah! :D

Podejrzewam, że tę z prawej (naszej prawej) Ash pyka w co drugim odcinku? ;)Plagueis pisze:Sezon trzeci:
Yeah! :D