Jeszcze nie wiadomo ;)est pisze:Dobrze, że nie strzelałeś tylko wyszedłeś.
Ridley Scott - Prometheus
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Re: Ridley Scott - Prometheus
-
- mistrz forumowej ceremonii
Może wyszedł po amunicję?
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
I podczas przeladowywania dal nam wstepnie znac, co mysli o filmie :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Nie, pije z morphem, jak wrócę to jebne wyczerpującą recenzje. Pozdro
this is a land of wolves now
-
- rasowy masterfulowicz
Mówiłem, że to gówno jest, już z 2 miesiące temu to wiedziałem, jak trafiłem na trailera. Nowomodne gówno o bezpłciowych bohaterach i mnóstwie efektownego gówna. Może pójdę w środę, na środy z orange za pół ceny, choć wątpię.
HAILSA!!!!!
- chaos
- w mackach Zła
-
- weteran forumowych bitew
Łeee, serio, taka lipa?
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
Potwierdzam, całą noc narzekał :DRiven pisze:Nie, pije z morphem, jak wrócę to jebne wyczerpującą recenzje. Pozdro
Give birth to something dead
Give birth to something old
- Riven
- Kontakt:
dno dna.
kazdy watek po prostu durny, aktorstwo na poziomie klanu. klisza goni klisze.
nie mam slow na to gowno - spodziewalem sie przecietnego filmu sci-fi o wysokim budzecie - dostalem zenujaca srake. tylko na poczatku dawalo rade, te sceny z wodospadem byly naprawde eleganckie. ale potem..... nie mam slow. dialogi w 100% przewidywalne i tak zenuajce, ze nie wierzylem wlasnym uszom. najtansze z mozliwych zagrywek z kina sci-fi, a sama fabula lezy i kwiczy. nie, serio, to jest totalna porazka. nie widzialem gorszego filmu od bardzo dawna. az mi bylo glupio to gowno ogladac.
edit: moglbym zaczac wymieniac sceny ktore sa na poziomie przedszkola...i w sumie, czemu nie? znalezli glowe kosmity, a typ ktory to wszystko wykminil siedzi i pije sobie piwo. albo czarnuch-pilot z jakimis dwoma zjebami co sie maja spotkac na "tamtym swiecie".ja pierdole, to juz dzien niepodleglosci mial bardziej wiarygodne postaci. watek pani kapitan i weylanda - HAHAHAHA..... nie no, serio, gowno totalne. kiedys sobie obejrze o w calosci i zrobie liste durnot.
a wczesniej obejrzalem sobie aliena 1 .... ja pierdole, ciezko uwierzyc, ze ten sam czlowiek te 2 filmy.
vulture, serio ci sie ta sraka podoba? XD
kazdy watek po prostu durny, aktorstwo na poziomie klanu. klisza goni klisze.
nie mam slow na to gowno - spodziewalem sie przecietnego filmu sci-fi o wysokim budzecie - dostalem zenujaca srake. tylko na poczatku dawalo rade, te sceny z wodospadem byly naprawde eleganckie. ale potem..... nie mam slow. dialogi w 100% przewidywalne i tak zenuajce, ze nie wierzylem wlasnym uszom. najtansze z mozliwych zagrywek z kina sci-fi, a sama fabula lezy i kwiczy. nie, serio, to jest totalna porazka. nie widzialem gorszego filmu od bardzo dawna. az mi bylo glupio to gowno ogladac.
edit: moglbym zaczac wymieniac sceny ktore sa na poziomie przedszkola...i w sumie, czemu nie? znalezli glowe kosmity, a typ ktory to wszystko wykminil siedzi i pije sobie piwo. albo czarnuch-pilot z jakimis dwoma zjebami co sie maja spotkac na "tamtym swiecie".ja pierdole, to juz dzien niepodleglosci mial bardziej wiarygodne postaci. watek pani kapitan i weylanda - HAHAHAHA..... nie no, serio, gowno totalne. kiedys sobie obejrze o w calosci i zrobie liste durnot.
a wczesniej obejrzalem sobie aliena 1 .... ja pierdole, ciezko uwierzyc, ze ten sam czlowiek te 2 filmy.
vulture, serio ci sie ta sraka podoba? XD
- Adrian696
- zahartowany metalizator
a dzis przeczytałem, ze to jest pierwsza czesc trylogii LOL
ten film ma tylko jedna fajna scene - narodziny aliena
ten film ma tylko jedna fajna scene - narodziny aliena
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
-
Rivenos, a nie jest tak, że Twoje oczekiwania sprawiły, że ten film wydał ci się taki "straszny". Bo coś trudno mi sobie wyobrazić jakąś totalną megach...ię w wykonaniu tego pana.
- Riven
- Kontakt:
Nie. Ja sobie oczekiwania ustawiłem na poziom 5/10. Ten film jest po prostu żenujący ;)
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 09:58 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Morph
- Kontakt:
Ostatnie filmy tego pana to m.in. klockowaty Robin Huj, kręcone przez człowieka z ADHD Body of Lies, koszmarnie słaby American Gangster czy zupełnie chujowe Kingdom of Heaven, tak więc megachujnia w wykonaniu RS to ostatnio raczej standard niż niespodzianka.est pisze:trudno mi sobie wyobrazić jakąś totalną megach...ię w wykonaniu tego pana.
-
Ale mi chodziło o taką ostateczną chujnię, o taką przy ścianie. I miałem na myśli s-f w jego wydaniu. Z filmów, które wymieniłeś nie widziałem ani jednego.
Los editos: widziałem jednak KOH, nie pamiętam za bardzo żeby było tak strasznie, raczej przeciętny film, bo takie szybko zapominam.
Los editos: widziałem jednak KOH, nie pamiętam za bardzo żeby było tak strasznie, raczej przeciętny film, bo takie szybko zapominam.
Ostatnio zmieniony 21-07-2012, 10:08 przez est, łącznie zmieniany 1 raz.
- Riven
- Kontakt:
Gowno i tyle. Porównywanie tego do Moon to bardzo niesmaczny żart.
-
- weteran forumowych bitew
American Gangster uważasz za słaby?Body of Lies tez?Morph pisze:Ostatnie filmy tego pana to m.in. klockowaty Robin Huj, kręcone przez człowieka z ADHD Body of Lies, koszmarnie słaby American Gangster czy zupełnie chujowe Kingdom of Heaven, tak więc megachujnia w wykonaniu RS to ostatnio raczej standard niż niespodzianka.est pisze:trudno mi sobie wyobrazić jakąś totalną megach...ię w wykonaniu tego pana.
anyway, po waszych recenzjach jak chuj mi się juz nie chce isc do kina , jakoś też "czuję" ,ze będzie duzy zawód...spodziewam sie chyba jakiegoś takiego rozwleczonego trailera.
- Morph
- Kontakt:
A co jest gorsze - ostateczna chujnia nakręcona przez reżysera bez większego dorobku, od którego nikt się wiele nie spodziewał czy względna chujnia nakręcona przez człowieka, który sprowadził na ten łez padół Aliena, Blade Runnera i podpalił helikopter?est pisze:Ale mi chodziło o taką ostateczną chujnię, o taką przy ścianie. I miałem na myśli s-f w jego wydaniu. Z filmów, które wymieniłeś nie widziałem ani jednego.
-
A mówiłem, że oczekiwania:)
- Morph
- Kontakt:
A czy mówiłem że nie?