Wczoraj zacząłem i na razie jest bdb.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Naprawdę niewykluczone, bo mam skłonności popadania w przesadę, ale spadek jest odczuwalny choćby na podstawie różnic między odcinkami dobrymi a słabszymi ;) No i: klisze, klisze, klisze, a Homer chwilami "przegłupowuje" ;)Żułek pisze:nie tyle pikują co są mniej równe niż były wcześniej ale poziom generalnie trzymająbyrgh pisze:Żułek, też Ci Simpsonowie pikują od mniej więcej 10 sezonu?
może powinieneś sobie robić dłuższe przerwy bo przedawkowałeś ? ;)

No przeca jako Black Adder nie robił min ;) Ale rzucaj na bieżąco, jak Ci się to widzi, bo mi zalega na dysku w iluś tam częściach i ciągle nie znajduję okazji.uglak pisze:
przez pierwsze pol godziny czlowiek sie przyzwyczaja, ze Atkinson nie bedzie robil min. potem jest niezle, ale intryga mocno przecietna.

akurat zacząłem. specyficzna i intrygująca produkcjaPlastek pisze: Utopia - bardzo fajny serial. Proszę o kontakt za pomocą pm tych którzy mi polecali - umówimy się na spotkanie i w ramach wdzięczności wyssę wam kule.
Zgadza się. Specyficzny i inny od wszystkiego. Podobał mi się. Ty byś wprowadził janusa w obieg co?Plastek pisze:Tak, to przecież tylko 12 odcinków.
Bez wahania, przepiękny pomysł:)pączek pisze:Zgadza się. Specyficzny i inny od wszystkiego. Podobał mi się. Ty byś wprowadził janusa w obieg co?Plastek pisze:Tak, to przecież tylko 12 odcinków.

no proszę, a ja się wstrzymuję chwilowo z drugim, bo czytałem mnóstwo opinii, że straszliwe obniżenie poziomuBless this tongue pisze:Po raz kolejny True Detective S02. Ja pierdole jaka to jest mizantropia i black metal. O ile pierwszy sezon został skrojony po to żeby zainteresować wszystkich adeptów mroku i narobić kupe sampli na płyty metalowe o tyle drugi sezon to jest prawdziwa wizualna esencja tego jak wygląda ludzka degradacja i nędza duchowa.