oho nastepny zazdrośnik :DSkaut pisze:pewnie chujowy gust.

powrót do przyszłości to zdecydowanie nie był ;)
początek niezły ale potem już mało przekonująco
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
oho nastepny zazdrośnik :DSkaut pisze:pewnie chujowy gust.
Właśnie wracam z kina i dla mnie to jest chyba najlepszy film jaki widziałem. Serio.Harlequin pisze:[q
Bardzo dobry film, mocno gorzki, ale ojsrany i ojszczany z wrażenia nie jestem. Trochę za dużo zbiegów okoliczonści, za dużo wydumanych motywów, kilka wątków troche trochę słabo pociągniętych, kilka w ogóle nic nie wnoszących, do tego końcówka troche przeszarżowana. Niemniej oglądało się to jak na szpilach, sporo zabawnych scen, wyraziste postacie, ogólny zaryz problemu naszkicowany doskonale. Generalnie 8/10 bym dał, ale wyżej tego dla mnie nie podskoczy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Na takie coś czekałem, zajebisty.TheDude pisze:
Konkretny odlot.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Gunman pisze:
Mocny i smutny film
xD xD widziałeś w życiu 10 filmów oprócz tego?maciek z klanu pisze:Właśnie wracam z kina i dla mnie to jest chyba najlepszy film jaki widziałem. Serio.Harlequin pisze:[q
Trudno porównywać, bo w filmie z Ledgerem, który zagrał zajebiście, Joker był mimo wszystko jednowymiarową postacią bez żadnej głębi, po prostu świr znikąd z bliżej nieokreśloną mroczną przeszłością, podczas gdy Phoenix miał przed sobą dużo bardziej złożone, trudne zadanie aktorskie.ozob pisze:Czy jednak ta jego dokodnana przemiana przyciaga i niepokoi tak jak joker Ledgera?