niezły film. właściwie to nawet dobry. ciekawi mnie tylko skąd te wszystkie kontrowersje i oburzenie, bo nic wielkiego sie tu nie dzieje z mojej perspektywy
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Ten film wydawał mi się kontrowersyjny, gdy oglądałem go pierwszy raz... na VHSie mając lat naście ;)Heretyk pisze:
niezły film. właściwie to nawet dobry. ciekawi mnie tylko skąd te wszystkie kontrowersje i oburzenie, bo nic wielkiego sie tu nie dzieje z mojej perspektywy
tomaszm pisze:Zaraz będzie oglądane.
Black 47 bardzo dobry, dzięki za polecankę. Irlandzki western z charyzmatycznymi postaciami. A wcześniej poleciały Lucky i Arktyka, tobie również Heretyku dziękuję za lakoniczne, ale jakże trafne opisy :D Filmy jednego aktora są zajebiste :)Plagueis pisze:
Gorzki dramat i kino zemsty w jednym. Realia XIX-wiecznej Irlandii, surowy, przygnębiający klimat i takież plenery, klimatyczna ścieżka dźwiękowa, dobre aktorstwo - zdecydowanie polecam.
Świetny. Dla fanów Tarantino mus! ;)
Mhm. Czyli zakładam, że na drugiej części będę się bawił równie dobrze co na pierwszej. :)uglak pisze:
juz pierwsza czesc byla zmarnowanym potencjalem i po prostu slaba, ale to juz jest zwykle gowno. poziom ekranizacji gier w wykonaniu Uwe Bolla tylko budzet wiekszy.
Chciałem iść na to do kina i dzień przed zrobiłem sobie zaprawę pierwowzorem. Tak mi narobił smaka, że odpuściłem wyprawę do kina na sequel. Straszna chujowizna.uglak pisze:
juz pierwsza czesc byla zmarnowanym potencjalem i po prostu slaba, ale to juz jest zwykle gowno. poziom ekranizacji gier w wykonaniu Uwe Bolla tylko budzet wiekszy.