Rzeczywiście ta nowa Suspiria bardzo dobra. Gdyby nie zachęcające opinie tutaj pewnie bym odpuścił. Widać jak się chce to i obecnie można dobre kino zmajstrować
Bardzo dobry? Dla mnie to jeden z filmów życia a już z filmów o nienawiści na tle rasowym najlepszy jaki widziałem. Gene Hackman i Willem Dafoe to jeden z najlepszych duetów aktorskich jakie widziałem. A właśnie polecicie coś o filmach o nienawiści na tle rasowych? Ku klux klan i takie tam?
Zajebisty film! Sean Harris to był najlepszy wybór na główną rolę.[/quote]
Co jest w tym filmie zajebistego?. Przeintelektualizowana spierdolona a nie horror. W trakcie seansu robiłem wszystko by wytrzymać do końca seansu- od zwijania w kulki wydzielin z nosa i pozycyjnego ostrzeliwania salonu, pochłonięciu paczki czipsów o smaku wędzonki po notoryczne spoglądanie na zegarek kiedy ten" filmowy" koszmar dobiegnie końca. Nie wiem co to za forumowa zmowa ale ja w tym nic dla siebie nie odnajduje. Koleś który wygląda jak ludzka mimoza chodzi przez półtorej godziny z walizką w której trzyma kukiełkę pająka z głową ludzką i stęka do kamery. Kurwa.
Ostatnio zmieniony 16-03-2019, 15:22 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo dobry? Dla mnie to jeden z filmów życia a już z filmów o nienawiści na tle rasowym najlepszy jaki widziałem. Gene Hackman i Willem Dafoe to jeden z najlepszych duetów aktorskich jakie widziałem. A właśnie polecicie coś o filmach o nienawiści na tle rasowych? Ku klux klan i takie tam?
Tomasz. wystarczy regularne oglądanie rządowej z przerwami na toruńską. samo się wówczas wleje.
co do samych filmów to moja wypowiedz oczywiście jest niemerytoryczna, co nie dziwne, ale takich brzydkich filmów to ja nie oglądam. brzydzę się wszelakimi uprzedzeniami. w tym i rasowymi. a jakiś taki film VonFoxteriera mi się kojarzy. czarnobiały. teatralny, przegadany i nudny. tam w nim nie szanowali czarnoskórych. tytułu nie pamietam. sorry.
Opowieść żołnierza
Eskadra "Czerwone ogony"
Cadillac Records (przy okazji o muzyce)
Długa droga do domu
Rosewood w ogniu
Huragan
Sila i honor
Zniewolony
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
Uwielbiam ten film.
Ci którzy (młodzież szczególnie) go jeszcze nie widzieli powinni jak najszybciej go obejrzeć-mocno polecam.
I pamiętajcie kto go wam polecał.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?