Newsy filmowe
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- zekke
- weteran forumowych bitew
Re: Newsy filmowe
zombie mrowki i wymuskany pitt, meh
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jeśli kogoś to interesuje, to nowy Riddick który wyjdzie najprawdopodobniej jakoś w 2013, dostanie "R" rating.
http://www.filmtok.pl/Nowy-Riddick-tylk ... ych-a33914
Ja czekam. I to bardzo.
http://www.filmtok.pl/Nowy-Riddick-tylk ... ych-a33914
Ja czekam. I to bardzo.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
To jakis prequel?
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Nie, kolejna część.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Po dwojce moze byc tylko lepiej.DCI Hunt pisze:fajnie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
"Kroniki" miały zajebiste momenty. Scena inwazji Nowej Mekki czy momenty na Crematorii ("I'm gonna kill you with my tea cup" ;)) są świetne, no i przede wszystkim Diesel. Wiele osób zarzuca temu gościowi że kompletnie nie umie grac i w tym filmie jest dretwy niczym kłoda. Ja uważam że tak napisana postac zagrał poprostu ZAJEBIŚCIE. Introwertyczny, cyniczny i małomówny Riddick to chyba najlepsza rola w jakiej go widziałem.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Dwojka to dno absolutne, choc na szczescie to jeszcze nie poziom Boondock Saints ;))est pisze:?
W sumie rozmyslilem sie, chyba jednak moze byc gorzej :D
-
Chodziło mi o to, że obie części są do dupy więc ja jakiejś różnicy nie widzę. Ta nowa będzie potrójnie do dupy.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Dlaczego do dupy? Typowe kino sci-fi ze średniej półki (chociaż ja obie części naprawde bardzo, bardzo lubię). 2jce mozna dużo zarzucić, ale Pitch Black broni sie fajną historią, lokacją i niexle skonstruowana akcją bez niepotrzebnych dłużyzn. Oczywiście poziom "Aliena" czy innych arcydzieł sci-fi to to nie jest, ale żeby odrazu do dupy?est pisze:Chodziło mi o to, że obie części są do dupy więc ja jakiejś różnicy nie widzę.
-
No faktycznie może nieco przesadzam, ale ja nie cierpię tego łysego tampona :)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Aha, to dużo wyjaśnia. Jestem w stanie zrozumieć ;) Akurat ja należę do fanów pana z motoryzacyjnym nazwiskiem.
-
No własnie i jeszcze ten film o samochodach, na który znajomi wyciągnęli mnie do kina:)
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Seria Fast and Furious to akurat inna sprawa i przy całej mojej sympatii do części 1,4 i 5 stwierdzam, że jedynka jest przejebanie wręcz infantylna a pozostałe dwie to takie przeciętne akcyjniaki, które mimo to całkiem fajnie sie ogląda do piwa ;)
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Jedynka od biedy oglądalna, ale straszny szkodnik, bo od tego filmu zaczęła się w Polsce moda na "tjunink". Im dalej tym coraz większa chujnia. Czyli seria do zaorania generalnie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Morph
- Kontakt:
Ale H. Ford nie grał w Riddickach ;)Alsvartr pisze:Aha, to dużo wyjaśnia. Jestem w stanie zrozumieć ;) Akurat ja należę do fanów pana z motoryzacyjnym nazwiskiem.
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
nie news, ale ciekawostka odnosnie Total Recall:
The collapse of De Laurentiis's company provided an opening for Schwarzenegger, who had unsuccessfully approached the producer about starring in the film. He persuaded Carolco to buy the rights to the film for a comparatively cheap $3 million and negotiated a salary of $10–11 million (plus 15 percent of the profits)[9][10] to star, with an unusually broad degree of control over the production. He obtained veto power over the producer, director, screenplay, co-stars and promotion. The first thing Schwarzenegger did was personally recruit Paul Verhoeven to direct the film, having been impressed by the Dutch director's RoboCop (for which Schwarzenegger was considered for the title role).
The collapse of De Laurentiis's company provided an opening for Schwarzenegger, who had unsuccessfully approached the producer about starring in the film. He persuaded Carolco to buy the rights to the film for a comparatively cheap $3 million and negotiated a salary of $10–11 million (plus 15 percent of the profits)[9][10] to star, with an unusually broad degree of control over the production. He obtained veto power over the producer, director, screenplay, co-stars and promotion. The first thing Schwarzenegger did was personally recruit Paul Verhoeven to direct the film, having been impressed by the Dutch director's RoboCop (for which Schwarzenegger was considered for the title role).
this is a land of wolves now
-
- zaczyna szaleć
Wyziewałem się z deka na "Pokłosiu". Stuhr z deka zaskoczył, papierowe dialogi, banalnie przewidywalna fabuła, fajne zdjęcia i scenografia. Brak pytań, za to same odpowiedzi.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
http://www.variety.com/article/VR111806 ... ?cmpid=NLC
Aiming to mine the massive Philip K. Dick library, Anonymous Content and Electric Shepherd Prods. have launched a first-look deal to develop film and TV adaptations of Dick's 120-plus short stories and 45 novels
Aiming to mine the massive Philip K. Dick library, Anonymous Content and Electric Shepherd Prods. have launched a first-look deal to develop film and TV adaptations of Dick's 120-plus short stories and 45 novels
this is a land of wolves now