Ziew, wyłączyłem w połowie. Ale nie dziwota, skoro to kolo od tego żenującego Martyrs.
Jutro jeszcze poleci to wychwalane tutej Hereditary i wracam do swoich rzeczy.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Nie. karykatura kina akcji lat 90.. Prostacki humor, kiepska obsada, nędzne efekty, mieszanie w lore, suche gagi i dialogi. To tak ja świeżo 2 godziny po seansie.Hellrocker pisze:naprawde da rade ogladac nowego Predatora?
jest na to prosta metoda - zacznij ogladac stare filmy. ja dzis ogladalem film z 1937r., ale ogolnie od dluzszego czasu ogladam glownie kino z lat 30.-60. - jest tam tyle perelek, ze wystarczy na lata. o dziwo wiekszosc ciekawych tytulow idzie wypozyczyc ;-)byrgh pisze:film amerykański wyczerpały mnie swoją antyemocjonalnością.
Skoro ma pokrewieństwo z Obecnością, to sam zgadnij ;)vicek pisze:Oglądał ktoś tą przehajpowaną jak Mare "Zakonnice" ? fajne to?
niczego innego się nie spodziewałemChal-Chenet pisze:
Dziwaczny film. Z jednej strony kategoria "R", lejąca się krew, z drugiej rzucane na prawo i lewo suchary, komediowe elementy i brak klimatu zagrożenia. Meh. Zupełnie inaczej wyobrażałem sobie powrót tej serii na duży ekran. 5/10 (I nie wiem czy nieco nie naciągam numerków, najpewniej tak, ale nie chcę przyznać, że ten film jest zwyczajnie słaby...)
Czyli zaorać .byrgh pisze:Skoro ma pokrewieństwo z Obecnością, to sam zgadnij ;)vicek pisze:Oglądał ktoś tą przehajpowaną jak Mare "Zakonnice" ? fajne to?
Ja jednak miałem nadzieję, że nie spierdolą tematu. Nie wiem, może ta "R" dała jakąś złudną nadzieję... Ostatecznie jednak nie pomogła nawet mityczna "magia dużego ekranu".Heretyk pisze:niczego innego się nie spodziewałemChal-Chenet pisze:
Dziwaczny film. Z jednej strony kategoria "R", lejąca się krew, z drugiej rzucane na prawo i lewo suchary, komediowe elementy i brak klimatu zagrożenia. Meh. Zupełnie inaczej wyobrażałem sobie powrót tej serii na duży ekran. 5/10 (I nie wiem czy nieco nie naciągam numerków, najpewniej tak, ale nie chcę przyznać, że ten film jest zwyczajnie słaby...)