tak, bardzo lubięNostromo pisze:[
Widziałeś film Coherence?
mocno udzielił mi się ten klimat
uprzedzam, że Spring to raczej melodramat, specyficzny oczywiście :-)
dzisiaj może obejrze ich debiut - Resolution
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
tak, bardzo lubięNostromo pisze:[
Widziałeś film Coherence?
Melodramat... dobrze, że uprzedziłeś. Filmów z tego gatunku nie mogę obejrzeć ot tak między wizytą w kiblu, zimną pizzą a rozmową z sąsiadką, która pamięta (naocznie) czasy faraonów. Muszę mieć na to dzień.yossarian84 pisze:
uprzedzam, że Spring to raczej melodramat, specyficzny oczywiście :-)
dzisiaj może obejrze ich debiut - Resolution
Chciałem się przełamać i obejrzeć w końcu jakiś, przynajmniej trochę polski film, ale nieszczęście chciało, że obejrzałem zwiastun i mi się odechciało ;)Raf pisze:
No i spoko, pomijając niski budżet i wynikające z niego słabe efekty specjalne, to kolejny po "Azylu" zachodni film, gdzie Polacy w II WŚ pokazani są z pozytywnej wręcz szlachetnej strony, i nie ma co się czepiać nieścisłości, że nie takie mundury czy nie takie samoloty czy inne szczegóły bo nie o to chodzi, ważne że przeciętny (stojący generalnie na bakier z historią) europejczyk czy amerykanin dowie się, że mieliśmy w Bitwie O Anglię bohaterskich Polaków walczących za siebie i innych, w Polskim Dywizjonie 303, z niezwykłą skutecznością walk, którzy na koniec i tak zostali kopnięci w dupę przez aliantów.
Czy to już jest dostępne gdzieś legalnie (streaming) bądź nielegalnie (torrent) w dobrej jakości?[V] pisze:
Fantastyczny film i w zasadzie chyba najlepszy horror od lat który ewokuje prawdziwie złowieszczą atmosferę.Creep jak chuj.
Jedyne rozsądne wyjście, ewentualnie nie czytać wcale.Chal-Chenet pisze:Największe kurewstwo.
Osobiście komentarze i recenzje czytam dopiero po seansie.