Arnold Schwarzenegger vs Sylvester Slallone
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: Arnold Schwarzenegger vs Sylvester Slallone
Nie ma takiej opcji. To siedzi bardzo głęboko.
-
- zahartowany metalizator
no oczywiscie, ze tak - w koncu sa na forum tacy, ktorzy nie toleruja MA i Motorhead ;)))mad pisze:Dla mnie najłatwiejsza ankieta wszech czasów. Sylwka wręcz nie cierpię. Nie jestem w stanie oglądać filmów z jego udziałem. Drażni mnie jego facjata, nie mogę ścierpieć wyglądu jego oczu. Nie widziałem w całości żadnego filmu ze Stallone. To takie moje osobiste dziwactwo. Stallone jest dla mnie wręcz nieoglądalny. Już wolę Rysia z Klanu za epizodzik w Panu Tadeuszu ;)
Każdy może mieć jakieś dziwactwo, co?
Arnold z kolei jest dosyć drętwy, ale znakomicie to się sprawdził w rolach, które zagrał.
- empir
Ciężko się zdecydować. Raczej postawiłbym znak równości.
To Seagal miał aż tyle dobrych filmów?Conflagrator pisze:Seagal miał dobre 4-5 filmów, od "Out Of Justice" to równia pochyła... Stare Vandamy są kozackie.
O tak, w dzieciństwie mogłem oglądać film kilka razy dziennie. Zdecydowanie najlepszy wg mnie film Van Damme.lucass pisze:Frank Dux bohater romantyczny. Uwielbiam Krwawy Sport jedyny i prawdziwy bo bloodsport II to jakas lipa
W 2012 ma być nowy Rambo. A konkretnie Rambo: Last StandBambi pisze:No to fakt. Ale ja myślę raczej o kolejnej kontynuacji, np. John Rambo Rambo!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Slaby tytul. Wolalbym cos w stylu "First Blood Part III/IV: Rambo V: John Rambo (II?)" i w formie komedii :Dempir pisze: W 2012 ma być nowy Rambo. A konkretnie Rambo: Last Stand
- vicek
Charles Bronson za życzenie śmierci
- megawat
- weteran forumowych bitew

Hehe, hehehe, heheheheheheheee, heheeeeeeeee...
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Scaarph
nie hehe tylko proste
-
- mistrz forumowej ceremonii
empir pisze:To Seagal miał aż tyle dobrych filmów?Conflagrator pisze:Seagal miał dobre 4-5 filmów, od "Out Of Justice" to równia pochyła... Stare Vandamy są kozackie.
jebany klasyk :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Po tej scenie zaczęła się w Polsce moda na Billard, wszystkie knajpy sprowadzały stoły z niemiec;)
- Skaut
- Góral
- w mackach Zła
http://www.filmtok.pl/Czego-spodziewac- ... uly-a23425
Zapowiada się kolejny, bezwartościowy, kompletnie niepotrzebny remake.
Zapowiada się kolejny, bezwartościowy, kompletnie niepotrzebny remake.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
- Scaarph
jebał pies te wszystkie nowe rimejki, większości nawet nie dotykam.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
wiadomo że Arnold. Stallone jest czerstwy i ma kwadratowy ryj, poza tym gra w dużo gorszych filmach. pierwszy Rocky, pierwszy Rambo i taki kryminał w którym jest spasiony, to jedyne naprawdę świetne filmy z jego udziałem. u Arnolda można by wymieniac długo.
aha, no jeszcze Cobra oczywiście!
to jakiś absurd że Arnold wygrał tylko jednym głosem. metalowce to jednak nie czają dobrego kina :(
aha, no jeszcze Cobra oczywiście!
to jakiś absurd że Arnold wygrał tylko jednym głosem. metalowce to jednak nie czają dobrego kina :(
- Scaarph
faktycznie, arnold nie ma kwadratowego ryja, powinien wygrać. no i ma ten plus, że NIE ZAGRAŁ w ultrachujowym victory.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dobra, ale już choćby to że oba Terminatory zjadają wszystko, w czym zagrał SS, a dla mnie osobiście zjadają w ogóle wszystkie filmy jakie obejrzałem, stawia wyżej Arnolda
poza tym Arnold zagrał w kilku dobrych komediach, w przeciwieństwie do Stallone, którego wszystkie komedie były chujowe jak nieszczęście
poza tym Arnold zagrał w kilku dobrych komediach, w przeciwieństwie do Stallone, którego wszystkie komedie były chujowe jak nieszczęście
- Scaarph
no cóż, to, że dla ciebie terminatory zjadają wszystkie filmy jakie obejrzałeś, świadczy albo o tym, że albo tych filmów obejrzałeś niewiele, albo coś z tobą jest nie w porządku. tak, czy tak, nie czyni cię to zbyt poważnym rozmówcą :)yossarian84 pisze:dobra, ale już choćby to że oba Terminatory zjadają wszystko, w czym zagrał SS, a dla mnie osobiście zjadają w ogóle wszystkie filmy jakie obejrzałem, stawia wyżej Arnolda
no faktycznie, w chuj mocny argument :Pyossarian84 pisze:poza tym Arnold zagrał w kilku dobrych komediach, w przeciwieństwie do Stallone, którego wszystkie komedie były chujowe jak nieszczęście
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Młody człowieku, podejrzewam że obejrzałem więcej filmów niż połowa tego forum razem wzięta, a oba Terminatory od 20 lat kocham bezgranicznie. Kvlth ov kvlths!!! Rocky i Rambo to też genialne filmy, no ale jest geniusz i GENIUSZ.Scaarph pisze: no cóż, to, że dla ciebie terminatory zjadają wszystkie filmy jakie obejrzałeś, świadczy albo o tym, że albo tych filmów obejrzałeś niewiele, albo coś z tobą jest nie w porządku. tak, czy tak, nie czyni cię to zbyt poważnym rozmówcą :)
- Scaarph
stary człowieku, ja oczywiście również uwielbiam oba terminatory, ale by stwierdzić, że są lepsze od choćby - by daleko nie szukać i nie mieszać - blade runnera to musiałbym się z chujem na łby pozamieniać :) a to:
edit: to 84 to może twój rocznik?
to raczej żadne osiągnięcie :)yossarian84 pisze:podejrzewam że obejrzałem więcej filmów niż połowa tego forum razem wzięta
edit: to 84 to może twój rocznik?
Ostatnio zmieniony 13-02-2012, 23:38 przez Scaarph, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
yossarian84 pisze:Młody człowieku, podejrzewam że obejrzałem więcej filmów niż połowa tego forum razem wzięta, a oba Terminatory od 20 lat kocham bezgranicznie. Kvlth ov kvlths!!! Rocky i Rambo to też genialne filmy, no ale jest geniusz i GENIUSZ.Scaarph pisze: no cóż, to, że dla ciebie terminatory zjadają wszystkie filmy jakie obejrzałeś, świadczy albo o tym, że albo tych filmów obejrzałeś niewiele, albo coś z tobą jest nie w porządku. tak, czy tak, nie czyni cię to zbyt poważnym rozmówcą :)
LOL :D
HAILSA!!!!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Mi zdecydowanie bardziej odpowiada klimat Terminatora. Mój ulubiony film, no i chuj, nic na to nie poradze już :)Scaarph pisze:stary człowieku, ja oczywiście również uwielbiam oba terminatory, ale by stwierdzić, że są lepsze od choćby - by daleko nie szukać i nie mieszać - blade runnera to musiałbym się z chujem na łby pozamieniać :)