Dobrze się bawiłem.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
no i co zrobiliscieWytwórnia wskazała, kto odpowiada za kiepskie przyjęcie drugiej części Jokera. Okazuje się, że to wina męskich widzów.
To miał być jeden z największych tegorocznych kinowych hitów. Joker: Folie à Deux zaliczył jedno z najgorszych otwarć, zarabiając w premierowy weekend mniej od Marvels, czy Morbiusa. Warner Bros. zdaje już sobie sprawę, że tym razem nie będą mogli liczyć na zyski i film nie osiągnie nawet w niewielkim stopniu tak dużego sukcesu, jak część pierwsza. Zaczęło się więc szukanie winnych i jak zwykle w takich przypadkach bywa, padło na samych widzów. Zdaniem Jeffa Goldsteina, prezesa ds. dystrybucji krajowej w Warner Bros. Discovery, to właśnie męska widownia w głównej mierze odpowiada za nieprzychylne opinie i kiepskie oceny.
i jak ?
O właśnie oglądałem i mógłbym to samo napisać. Problem mam taki, że ten film jest za krótki. Na końcu miałem takie "To już, to wszystko?". Chciało by się więcej, bo bardzo przyjemnie się to oglądało.Nostromo pisze: ↑13-10-2024, 17:06
Jeżeli komuś podobały się filmy Częstotliwość, Coherence czy serial Dark to może śmiało oglądać. Zero nudy od początku do końca. Takie filmy udowadniają, że budżet to nie wszystko. Jeżeli jest pomysł na realizację i dobry scenariusz to najczęściej powstaje z takiego połączenia dobry film.
Przyznaj, że film obecnie trąci mychą na maxa xD muzyka spoko jak to we włoskich produkcjach. Ale no taka niższa klasa horroru, z 5/10 bym dał.Bonecrusher pisze: ↑07-10-2024, 08:26Dom przy cmentarzu obejrzany, mimo, że efekry specjalne się (jak zawsze w przypadku starych produkcji) mocno zestarzały i wyglądają dziś infantylnie, to klimatyczny film mimo wszystko, w planach cała trylogia, dzięki za polecaje Tomek![]()
film trochę -Nostromo pisze: ↑13-10-2024, 17:06
Jeżeli komuś podobały się filmy Częstotliwość, Coherence czy serial Dark to może śmiało oglądać. Zero nudy od początku do końca. Takie filmy udowadniają, że budżet to nie wszystko. Jeżeli jest pomysł na realizację i dobry scenariusz to najczęściej powstaje z takiego połączenia dobry film.
czeka na weekend bo nie mam chipsów a coś czuje ze bedą potrzebne