CHAT PILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
CHAT PILE
Jebanie starych bab, picie ciepłej wódy, urlopowanie się w Kutnie, noszenie koszulek z zaciekami po musztardzie i keczupie, przybijanie piątek Mariuszowi, dawanie się ruchać państwu i pikietowanie w obronie dachowców i gołymbi srających Ci na głowe. To sprawy i problemy dla przegrywów i o samych przegrywach, o których grają i śpiewają panowie z Chat Pile z Oklahomy.
2 zajebiste epki i - nie bójmy się powiedziec - wybitny debiut "God's Country z tego roku.
Wydał The Flenser, więc może byc problem z dostepnościa w Lolsce, a raczej dostępnosci spodziewać sie nie nalezy.
2 zajebiste epki i - nie bójmy się powiedziec - wybitny debiut "God's Country z tego roku.
Wydał The Flenser, więc może byc problem z dostepnościa w Lolsce, a raczej dostępnosci spodziewać sie nie nalezy.
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: CHAT PILE
Zupełnie nie moja bajka. Nic a nic mnie to nie rusza i nie czuję potrzeby obcowania z tym materiałem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Nie plyta a zjawisko. Coś kurwa wspaniałego. Niby nie moja bajka muzyczna a tak po ludzku nie potrafię sie uwolnić.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Tak pisałem w lipcu ubiegłego roku:
O pełniaku dodam, że to jedna z niewielu płyt, gdzie to całe zgorzknienie i niechęć do świata są boleśnie autentyczne, co stanowi sporą zaletę.Bolt pisze: ↑14-07-2021, 15:54
Najbardziej wyczekiwana chyba przeze mnie rzecz w tym roku. Dwie mocne EP, debiutują pod szyldem Flesnera. Pierwsze skojarzenie, zresztą nie oddające sprawiedliwości, to takie znacznie mroczniejsze Daughters (głównie przez wokale, choć te chwilami brzmią wręcz jak na jedynej płycie... Blood Revolt). Ciężarowy noise rock z masą zmian na przestrzeni utworów, a jednocześnie "drajwem", który mimo ciężkiego klimatu zamienia materiały w easy listening (zresztą ze dwa razy mi przebiegło przez głowę Sonic Youth z dooooociąąążoooonym brzmieniem). Plus chwilami poza oczywistymi sludge'owymi motywami znajdzie się przyśpieszenie czy dwa, które budzą skojarzenia z death metalem. Granie idealnie pod mój gust. Drugi materiał (wklejony powyżej) jest jeszcze lepszy od pierwszego, więc liczę, że na pełniaku tendencja zwyżkowa się utrzyma.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- Headcrab
- Kontakt:
Znam tę epkę z fioletową okładką. Najbardziej mi się podobają mi się momenty z pierwszego kawałka, w których grają jak Korn.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Sybir
Dobre granie, ale to, co zrobił dzisiaj kol. Harlequin to niby przypadek, a tak naprawdę metahyping.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- SODOMOUSE
...wręcz potrójny tulup : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Sybir
Polujny tróp.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Gdzie można nabyć płytę?
I po co aż trzy tematy?
I po co aż trzy tematy?
- Harlequin
Wydał to The Flenser, więc dystrybucje w Polsce raczej nie należy się spodzewać. W Europie dystruybutowem jest Deathwish Inc. i tam zamawiałem, ale w dalszym ciągu nie wysłali, bo jeszcze nie dostali paki z The flenser
-
W zasadzie to już od dłuższego czasu zerkam na to zjawisko wskrzeszenia lat '90 u kapel za oceanem i pomijając młokosów, dla których jest to chyba już zwyczajnie retromoda, to w przypadku tego zespołu (i niewielu innych) wypada to wyjątkowo naturalnie i jest wyraźnie upstrzone bagażem dwudziestu paru lat, które nas dzielą od tamtego okresu.
- swetrwser
- postuje jak opętany!
Jeszcze dziś rano chciałem pisać, że to takie se, że muzycznie to nie i nie ma tu się w czym zagłębiać, ale cały dzień słuchałem sobie rowerując i plażujac i jestem rozjebion na kawałki. Kto szuka ten znajdzie, kto chce temu będzie dane.
- Bolt
Split nadchodzi:
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- tommek
- w mackach Zła
- Kontakt:
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Bolt
Chłopaki napisały na Facebooku, że nagrały nowy album i wysłały do masteringu. To płytę roku już może mamy.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
-
Pięknie. Poprzednia płyta zmiotła mnie z planszy.
- Harlequin
Że też przez miesiąc nie zobaczyłem tego niusa! Czekam jak pojebion.
- Harlequin
Płyta roku ukaże się 11 piździernika. Jeden wałek do odsłuchu już jest. Ja jestem ukontentowany.
- Harlequin
Płyta roku ukaże się 11 piździernika. Jeden wałek do odsłuchu już jest. Ja jestem ukontentowany.