Morowe Panny
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Re: Morowe Panny
Ja znam w sumie jedno fajne rege, gdzie panna wyje, ale nie wrzucam bo obawiam się, że dla niektórych może to być too extreme.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
dawaj, ja posłucham
jedyna rzecz, w której są jakieś tam wpływy reggae/ska jaką mam na półce to The Clash i chyba mi starczy ;)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Mnie reggae denerwuje nawet w The Clash i The Ruts (ten jeden kawalek zawsze przeskakuje) ;)
mnie też, ale resztę lubię na tyle, że jakoś to znoszę :)0ms pisze:Mnie reggae denerwuje nawet w The Clash
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Bo rege to muzyka typowo do bakania. Tylko wtedy sprawdza się bardzo dobrze. Na trzeźwo jest zajebiście nudna na dłuższą metę. Nie mówiąc już o jakimś DUBie z tymi wszystkimi pogłosami, echami, chujami mujami... Dobre ziele + dobry dub = mózg rozjebany :) Bez ziela to po prostu tylko jakieś tam dźwięki.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
chyba nie slyszales dobrego dubu. generalnie jak muzyka jest dobra tylko przy jaraniu, to jest to chujowa muzyka.
a rege nawet po dobrym zielsku wkurwia takze ruchasz kolege:)
a rege nawet po dobrym zielsku wkurwia takze ruchasz kolege:)
this is a land of wolves now
może...ale wątpię żeby mi to bakanie pomogło. nie trawie tego po prostu, chyba najgorzej kojarzący mi się gatunek muzyki. można przeciesz zapuścić jakieś ambienty, stonery, aphex twiny i rózne inne. o dub pojęcia nie mam, ale różne dubstepy, które słyszałem bywały zajebiste. nie mówię juz o Scorn.
- Scaarph
- zahartowany metalizator
tylko na ska mam większe uczulenie.DCI Hunt pisze:chyba najgorzej kojarzący mi się gatunek muzyki
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Ona nie jest nudna, tylko skrajnie wkurwiajaca i niezdatna do sluchania w czystej postaci.yossarian84 pisze:Bo rege to muzyka typowo do bakania. Tylko wtedy sprawdza się bardzo dobrze. Na trzeźwo jest zajebiście nudna na dłuższą metę. Nie mówiąc już o jakimś DUBie z tymi wszystkimi pogłosami, echami, chujami mujami... Dobre ziele + dobry dub = mózg rozjebany :) Bez ziela to po prostu tylko jakieś tam dźwięki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kiedyś na Antyradiu puszczali zapewne jakiś regowy hicior, bo kilka razy to tam słyszałem. To była jakaś polska kapela, ciągło się to jak Toffi w ryju, miałkie, nudne, zupełnie jakby muzycy byli tak najarani że nie mieli sił by stuknąć w werbel czy poplumkać coś na gitarce, koleś który ośmielał się nazywać wokalistą jęczał jakby nie umiał się wysrać, no i tekst, który położył mnie na łopatki....nie wiem o czym był, ale jak sobie przypomnę fragment "hajleselasje na motorowerze..." to odechciewa mi się wszystkiego.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a ja sobie właśnie włączyłem ZION TRAIN w wersji live (na płytach znacznie gorzej wypadają) i jest zajebiście :)
i chuj :)
i chuj :)
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
yossarian84 pisze:
Bezdech pisze:Mamusiu ratuj!
-
0ms pisze:yossarian84 pisze:Bezdech pisze:Mamusiu ratuj!
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Random Apex
No jak bozię kocham, w Morowych Pannach nie ma rege (max. dwa kawałki, których nie słucham, reszta bardzo ok) :D nie rozumiecie nic
You've got nothing to lose but your lives.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
No to jest, czy nie ma, bo placzesz sie w zeznaniach :P Rozwieje watpliwosci: slyszalem kawalek nie-reggae i niewiele lepsze to jest, wycie nieznosne itd.Random Apex pisze:No jak bozię kocham, w Morowych Pannach nie ma rege (max. dwa kawałki, których nie słucham, reszta bardzo ok) :D nie rozumiecie nic
- Random Apex
Jest w takiej ilości, co marchewki w rosole - niewiele, nie lubię, odkładam na brzeg talerza, ale nie psuje mi smaku całej zupy.
You've got nothing to lose but your lives.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Reggae psuje smak w kazdej ilosci, zwlaszcza, jesli potrawa nieszczegolna. W The Clash da sie przebolec, ale tutaj juz nie. Marchewki > Talerz > Brzeg Talerza > ... > Rosol > ... > Morowe Panny
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jak można nie lubić marchewki w rosole? od razu widać, że masz coś nie teges ze słuchem :P
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Marchewka to najlepsza czesc rosolu. Powiedzialbym nawet, ze lepsza jest bez rosolu.