właśnie oglądam "Silent Shout: An Audio Visual Experience" i jestem totalnie zciarowany
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Triceratops pisze:imho The Knife duzo lepsze, Fever Ray to tylko wybrany patent z The Knife walkowany nieco do znudzenia , Silent Shout nie do pobicia jest w tej kwestii
hehe, wcześniej nie zauważyłem, jak zwykle pierdolisz jak potłuczony. pozdrawiam
lol brudas teraz bedzie fachowcem od popu i the knife, co za czasy ten barani ped
te, fachowiec, na jakiej podstawie twierdzisz, że The Knife jest lepsze od Fever Ray? masz jakieś obiektywne przesłanki, czy tylko swoje widzimisie? bo jak widzimisie, to pozwól mi mieć takie samo, RÓWNIE ZASADNE
twoja_stara_trotzky pisze:te, fachowiec, na jakiej podstawie twierdzisz, że The Knife jest lepsze od Fever Ray? masz jakieś obiektywne przesłanki, czy tylko swoje widzimisie? bo jak widzimisie, to pozwól mi mieć takie samo, RÓWNIE ZASADNE
Oczywiscie, ze mam WZORY i ROWNANIA. A zdanie mozesz miec jako brudas od zawsze nabijajacy sie z popu (oprocz Bowiego) ale nic poza tym, przeciez tam slychac OMD z 1981 roku.
twoja_stara_trotzky pisze:te, fachowiec, na jakiej podstawie twierdzisz, że The Knife jest lepsze od Fever Ray? masz jakieś obiektywne przesłanki, czy tylko swoje widzimisie? bo jak widzimisie, to pozwól mi mieć takie samo, RÓWNIE ZASADNE
Oczywiscie, ze mam WZORY i ROWNANIA. A zdanie mozesz miec jako brudas od zawsze nabijajacy sie z popu (oprocz Bowiego) ale nic poza tym, przeciez tam slychac OMD z 1981 roku.
Nie słyszałem jedynie ostatniej "Tomorrow, In A Year". Bardzo fajnie wchodzi zarówno The Knife jak i solowe projekty duetu: Fever Ray i Oni Ayhun. Ostatecznie nie potrafiłbym wskazać co jest lepsze. Każdy z tych projektów ma swój osobliwy charakter i bardzo dobrze.
NocnyKomboj pisze:Co prawda jestem dopiero w połowie drugiego słuchania, ale z tego miejsca chciałbym już teraz oficjalnie zaklepać: Ja pierdolę co za płyta!