[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
[quote][i]Wysłane przez Trojan[/i]
Volk = magia.
Niesamowita płyta. Na razie jestem na etapie zbierania pogruchotanego cielska z podłogi, a czuje, że zajmie mi to dużo czasu. Jest to jeden z tych albumów, który uzależnia... spokojny, melancholijny, a zarazem patetyczny i potężny. Wszystko tutaj ze sobą współgra i działa jak w szwajcarskim zegarku, z tym że ten zegarek za każdym razem odkrywa przed nami kolejne, nowe funkcje. Ciekawe ile ich wszystkich jest...
[i]The album is released as a standard CD with 16 page booklet with lyrics and illustrations and also in a limited edition hardback book format with watercolour artwork by Laibach in a 32 page booklet with sleeve notes explaining each track.[/i]
Nie mogę się doczekać, aż będe mógł to pomacać. [/quote]
no ja już mam, zajebioza, te akwarele w śroku są w przeważającej części z wilkami, każdy wilk przedstawiony jest charakterystycznie dla danego narodu wg wyobrażenia Laibach oczywiście

sa wilki w owczej skórze, ukryte za maską, skrwawione itd. z zewnątrz okładka książki przedstawia owce, w środku wilki, wszycho na temat

[/quote]
Domyślam się, że masz limitowaną edycje

W przyszłym tygodniu ją kupuje. Na razie najtaniej na merlin.pl, nie będe czekał aż ktoś rzuci na allegro o dwa złote mniej.