Lubisz hardcore? A może punk/oi?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- paluch
- rozkręca się
Re: Lubisz hardcore? A może punk/oi?
TORTURER : w tej sytuacji polecam Blood For Blood i Sheer Terror - to są też kapele o takim nihilistycznym i pełnym nienawiści "przekazie". Jedne z moich ulubionych.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Kiedyś wydawało mi się, że hc itd. to fajna sprawa. Ale gdy przejżałem na oczy i zobaczyłem, że 90% grup gra i pokrzykuje na jedno kopyto natomiast ich ideologie to co najwyżej nie jedzenie mięsa, bunt i inne dziecinady to oddałem na to wszystko mocz i pozbyłem się nagrań 

-
- postuje jak opętany!
mam nadzieję, że za kasę za nagrania kupiłeś słownik ortograficzny
- paluch
- rozkręca się
Menel - ogólnie rzecz ujmując to jest kwestia preferencji gatunku. Na każdej scenie masz 90% zespołów kopiujących te 10%, bez własnej tożsamości itp. Jestem pewien, że to samo można powiedzieć o BM, death, grind, punku itd.
- Block69
- zahartowany metalizator
Tampon pisze:wegetarianizm to NIE JEST dziecinada tylko zajebiście wartościowy ruch.'
Jakim wartościowym ruchem może być wegetarianizm ? To banda śmiesznych pedryli, która myśli, że jak nie zeżre schabowego to uratuje jedną świnie.
PENIS METAL
- paluch
- rozkręca się
z tym pozytywnem przekazem to dużo racji. jak jestem wkurwiony lub idzie mi wszystko pod górkę to załadowanie kilku dobrych strzałów hc pobudza do działania. no i na siłkę jest też dobre
natomiast jest też tego druga strona medalu: tzw. pozytywne hc , które przeginają pałę z wychwalaniem tolerancji dla pedałów i wszelkich odmienności, a wszędzie widzą faszystów. wiesz o co chodzi? jak jesteś łysy (tak jak ja) to znaczy, że jestes nazi i Twoją kapelę trzeba bojkotować, ale wprost Ci już żadna pizda nic nie powie! wiem ze swojego doświadczenia. niech się dalej smyrają po dzyndzlach miękkie wafle hehe . mało jest wartościowych ludzi, którzy naprawdę wiedzą w co wierzą i czym się kierują na każdej scenie.

- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
co Ty pierdolisz? Widziałeś kiedyć hard coreowca z długimi kudłami? Poszukaj sobie zdjęć Minor Threat, albo Youth Of Today, tak samo byli na glacę obcięci jak skini / nazi skini (wersja do wyboru, hehehe). Teoria włosów, którą wygłosiłeś to żenada na poziomie przedszkolaka........
- paluch
- rozkręca się
posi hc takie w polskim wydaniu właśnie się tym charakteryzuje, że wszędzie upatrują faszystów, morderców zwierząt i homofobów. i wiadomo, że cześć z nich może być też łysa, ale nie zmienia to faktu, że tak właśnie jest.
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Wspomniany wcześniej 'pozytywny przekaz' jest dla kobiet albo depresjonistów czujących przypływ sił po wyjściu z zebrania oazowego oraz dla czytelników poradników życiowych uwielbiających pielgrzymki.
- Scaarph
Tampon pisze:czemu akurat przypierdalasz sie do hc pozerów. Niech będą śmieszni i niech se upatrują. Dla mnie wazne jest to, że generalnie są ludzmi o ,,spokojnym'' usposobieniu.
a to wszystko w jednym poście, ba zdania następują bezpośrednio po sobieTampon pisze: Wolałbym wsadzić do auschwitzowego pieca skinheadów, skejtów i oczywiście dresiarskie ścierwo

aha, a co ci takiego skinheadzi zrobili, że byś ich w płomieniach krematoriów stracił, o miłośniku pozytywnego przekazu?
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
...to wyłączywszy dosłownie wypowiedzi kilku osób, cała dyskusja w tym temacie. Nazwy zespołów, które tutaj padły są w większości tak reprezentatywne dla całego nurtu jak np. zespoły pokroju Slipknot dla klasycznego death metalu. Czyli generalnie jeszcze daleka droga przed Wami by wydawać o tej muzyce skrajne osądyFazi pisze: żenada na poziomie przedszkolaka........

- Scaarph
jesteś idiotą. i to właśnie idiotów się powinno eksterminować, bez względu na to czy skinhead czy hc czy cokolwiek innego.Tampon pisze:mi nic. To po prostu ścierwo które trzeba eksterminować.Scaarph pisze: a to wszystko w jednym poście, ba zdania następują bezpośrednio po sobie
aha, a co ci takiego skinheadzi zrobili, że byś ich w płomieniach krematoriów stracił, o miłośniku pozytywnego przekazu?
- paluch
- rozkręca się
bijcie się bendzie mienso!
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Tu się zgodzę, wszak lepszy człek spokojny od nakoksowanego bandyty.Tampon pisze:i zajebiście, przynajmniej tacy nie skroją nikomu fona na mieścieMenel pisze:Wspomniany wcześniej 'pozytywny przekaz' jest dla kobiet albo depresjonistów czujących przypływ sił po wyjściu z zebrania oazowego oraz dla czytelników poradników życiowych uwielbiających pielgrzymki.
-
- postuje jak opętany!
Re: Re:
ak mi się skojarzyłoMaria Konopnicka pisze: Słuchajcie matelu, noście długie włosy i myjcie się raz w miesiącu! Krew, ogień, sperma, tanie wino i sztywne skarpety !!!!

- rob
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
chciałbym tak wyglądać, ale włosy zapuszczam dopiero od miesiąca - no i nie ma u nas takich fajnych spodni dla dziewczyn 

- 4m
- weteran forumowych bitew
A z kont stukash? Kupiłem sobie podobne za 4 złTampon pisze:ostatnio jest też duży problem z nabyciem takich trampek. Zwiedziłem chyba wszystkie sklepy obuwnicze i wszędzie tylko te jebane halówki , nawet na targu lipa .

from the thunder
and the thought
and the chaos
that free the form
and the thought
and the chaos
that free the form
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
trampki mieli ruscy na bazarze a spodnie zwężała jakaś znajoma krawcowa za 4 rolki papieru toaletowego - przynajmniej tak było ostatnio gdy siedziałem w tym biznesie 

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
ja sobie tez ostatnio takie kupilem bez problemu w KatolicachTampon pisze:z wielkopolskiego, tak ze wschodniej strony. W marketach nie szukałem a w którym powinienem znalezc?4m pisze:A z kont stukash? Kupiłem sobie podobne za 4 złTampon pisze:ostatnio jest też duży problem z nabyciem takich trampek. Zwiedziłem chyba wszystkie sklepy obuwnicze i wszędzie tylko te jebane halówki , nawet na targu lipa .W detalu w cholerę tego leży za 9.99 w marketach i innych takich gdzie piórniki i kredki sprzedają... Słabo szukash.
tu u mnie coś w tym musi być że nie ma nigdziepoczątkowo myślałem ze może fason wyszedł z mody

Coś tam było! Człowiek!