DEATH IN JUNE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
[quote][i]Wysłane przez twoja_stara_trotzky[/i]
a w ogóle, tak poza tym, że kocham wszystko, to ostatnio sobie uświadomiłem, że najbardziej kocham Operation Humingbird, Take Care And Control oraz presents KAPO
[/quote]
Trotzky mógłbyś przybliżyć zawartość tego ostatniego? Ostatnio nabyłem jakiś półoficjalny koncert DIJ i tam większość tego materiału będzie właśnie z KAPO.
a w ogóle, tak poza tym, że kocham wszystko, to ostatnio sobie uświadomiłem, że najbardziej kocham Operation Humingbird, Take Care And Control oraz presents KAPO

Trotzky mógłbyś przybliżyć zawartość tego ostatniego? Ostatnio nabyłem jakiś półoficjalny koncert DIJ i tam większość tego materiału będzie właśnie z KAPO.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
- twoja_stara_trotzky
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
jakie fochy;)
pozostaje Brzachwo [/quote]
http://deathinjune.webpark.pl/plyty/recenzja_kapo.htm
jakie fochy;)
pozostaje Brzachwo [/quote]
http://deathinjune.webpark.pl/plyty/recenzja_kapo.htm
- Trojan
- postuje jak opętany!

Premiera 'The Rule of Thirds', bo taki tytuł będzie nosić pierwszy od czterech lat album Death in June z nowymi piosenkami, ukaże się 17 marca nakładem NERUS (dystrybucja Soleilmoon). Kolekcjonerzy już mogą odkładać pieniądze, gdyż płyta ukaże się w trzech wersjach: jako CD w softpacku z 16-stronicową książeczką, jako podwójny dziesięciocalowy winyl i druga wersja winylowa, tylko że w formie picture disc. Tracklista: 1. the Glass Coffin 2. Forever Loves Decay 3. Jesus, Junk and the Jurisdiction 4. Idolatry 5. Good Mourning Sun 6. The Perfume of Traitors 7. Last Europa Kiss 8. The Rule of Thirds 9. Truly Be 10. Their Deception 11. My Rhine Atrocity 12. Takeyya 13. Let Go
świetnie!
Down the bottle's nest
- Morph
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
"Uważam, że żadna osoba, w tym także ja, nie ma prawa zakładać, że rozumie lepiej moją twórczość lepiej od innych. To ociera się o pseudo-elitarność, która może pęknąć jak bańka mydlana"
Słowa lidera Death in June.
I niech teraz "eksperci",stare dziady i inne nadęte buce które słuchają od 10 lat i więcej mają powód do rozmyślań
Słowa lidera Death in June.
I niech teraz "eksperci",stare dziady i inne nadęte buce które słuchają od 10 lat i więcej mają powód do rozmyślań
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć
pomacać to ja moge sobie nastoletnią suczę w sobotni wieczór.
moja półka ugina sie od DIJ i innych rzeczy których'empechujkowicze" na oczy nie widzieli.ale nie będzie to nigdy dla mnie podstawą do jechania po kimś jak po taniej dziwce bo ma jedna plytę,albo poznał tą muzykę wczoraj.I co?mi też ktoś tą muzykę kiedyś pokazał.każdemu.ale nie kazdy o tym pamięta.
moja półka ugina sie od DIJ i innych rzeczy których'empechujkowicze" na oczy nie widzieli.ale nie będzie to nigdy dla mnie podstawą do jechania po kimś jak po taniej dziwce bo ma jedna plytę,albo poznał tą muzykę wczoraj.I co?mi też ktoś tą muzykę kiedyś pokazał.każdemu.ale nie kazdy o tym pamięta.
- longinus696
- zahartowany metalizator
- Vvi sect (in)
- zaczyna szaleć