Nie wiem co w tym odważnego. Właściwie to sobie prędzej takimi tekstami zaskarbią odbiorców, niż przeciwników, patrząc na niszę w którą celują.SCREAMBLOODYGORE pisze:Kawałek o starej matce i braciach bliźniakach dośc odważny... fragment:
miała matka syna lecz nie jedynego,
chyba czas najwyższy pochować drugiego....
GÓWNO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: GÓWNO
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
gówno to gówno, w ogóle mnie to nie bawi ani nic
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Powiedz boskiej Veronice, Scat Queen, ze nie mozna :D NIedlugo bedziesz kielbase z gowna zarl :D
woodpecker from space
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Wstrząsające Gówno. Poważnie, dawno żaden konglomerat słowno muzyczny tak mną nie potargał, wspaniałe połączenie bezpośredniości wczesnego Dezertera, napastliwosci A.J.K.S. przefiltrowanej przez wrażliwość młodego Pawła Kukiza i różnych innych fajnych rzeczy, które się do tego Gówna przykleiły. Nie wiem jak z wartoscią dodaną, ale wartość rzysposobiona wychodzi na pewno na plus. Pierwszy odsłuch w sprzyjajacych mu okolicznościach - solidne nastukanie, wczesnopopołudniowy spacerek po lasku, kóry człowiek uczynił sobie poddanym zamieniajac w wysypisko - autentycznie, jak wspomniałem na początku, wstrząsający.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
bardzo dobry GG ALLIN tribute
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!maciek z klanu pisze:bardzo dobry GG ALLIN tribute
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ultravox
- zahartowany metalizator
- maciek z klanu
Bezdech pisze:Panka grają i hołd dla mistrza w nazwie kapelantów, no Dżej Dżej jak w mordę strzelił.
dla mnie czuc z tej plyty atmosfere jak z nagran GG. brudny sound szalenstwo gówno. no oczywiscie kolo GG to to nie lezalo, ale jednak czuje podobne wibacje momentami :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Lykantrop
Nie no, Gówno kombinują, smaczki wpierdalają, kompletnie inne emocje mną szargają jak słucham takiego Gówna, a GG Aliny. Tribute dla tego drugiego to Hangover zrobili :-)
- Bezdech
- weteran forumowych bitew
Chyba, że tak.maciek z klanu pisze:Bezdech pisze:Panka grają i hołd dla mistrza w nazwie kapelantów, no Dżej Dżej jak w mordę strzelił.
dla mnie czuc z tej plyty atmosfere jak z nagran GG. brudny sound szalenstwo gówno. no oczywiscie kolo GG to to nie lezalo, ale jednak czuje podobne wibacje momentami :)
Przypadkiem znalazłem parę innych hołdów, dedykowanych nieśmiertelnej twórczości mistrza prowokacji, może coś ci podejdzie
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pu ... %E2%80%93K
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_pu ... %E2%80%93Z
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
Then came the day that not a single soul was spared
- maciek z klanu
-
- weteran forumowych bitew
a tak Gówno brzmi na żywo