twoja_stara_trotzky pisze:a tak w ogóle, zamiast słuchać tego przeciętniactwa, walnijcie sobie np. to:
LEADERS NOT FOLLOWERS!
noooo panie, bez dwóch zdań:)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
twoja_stara_trotzky pisze:a tak w ogóle, zamiast słuchać tego przeciętniactwa, walnijcie sobie np. to:
LEADERS NOT FOLLOWERS!
akurat to video [ nie muzyka] to totalne gówno.twoja_stara_trotzky pisze:albo zapytam inaczej:
PO CHUJA W OGÓLE TAKIE COŚ, JAK chemlab ISTNIAŁO? NO PO CO, JA SIĘ PYTAM?
sam jesteś gówno ;)[V] pisze:akurat to video [ nie muzyka] to totalne gówno.twoja_stara_trotzky pisze:albo zapytam inaczej:
a CHEMLAB to bardzo dobry zespól byl.
ty jestes.i chuj;)twoja_stara_trotzky pisze:sam jesteś gówno ;)[V] pisze:akurat to video [ nie muzyka] to totalne gówno.twoja_stara_trotzky pisze:albo zapytam inaczej:
a CHEMLAB to bardzo dobry zespól byl.
male pieski najwiecej szczekaja;)twoja_stara_trotzky pisze:i jesz gówno ;)
więc przestań obszczekiwać moje prawdy objawione ;)[V] pisze:male pieski najwiecej szczekaja;)twoja_stara_trotzky pisze:i jesz gówno ;)
buda kundlu;)twoja_stara_trotzky pisze:więc przestań obszczekiwać moje prawdy objawione ;)[V] pisze:male pieski najwiecej szczekaja;)twoja_stara_trotzky pisze:i jesz gówno ;)
LEADERS NOT FOLLOWERS!
twoja_stara_trotzky pisze:albo nawet to...
twoja_stara_trotzky pisze:albo zapytam inaczej:
co to za liny, bo nie moge chwilowo na tube wbictwoja_stara_trotzky pisze:
ktoś tu porównywał do tego Chemlab? LOL
Lard, Skinny, GGFH - takie tam nic nie znaczące podziemie :DTriceratops pisze: co to za liny, bo nie moge chwilowo na tube wbic
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
dziwi mnie ten nagly atak na CHEMLAB i porównywanie ich twórczosci z klasykami/z pionierami.Drone pisze:Może nie tyle się mylę, co trochę przesadzam. Staram się wskazać, że to ekstraklasa, a nie trzecioligowe podrygi w stylu KMFDM ;)[V] pisze: uscislijmy: myli sie Drone stawiajac CHEMLAB na równi z MINISTRY ,NIN czy GGFH.
ale myla sie równiez ci którzy jebia ten zacny zespol po calosci.
lol, jezeli sie juz by zgodzic z ta pierwszoligowoscia Chemlab to tylko pod warunkiem ze KMFDM juz tam bedzie,Drone pisze:Może nie tyle się mylę, co trochę przesadzam. Staram się wskazać, że to ekstraklasa, a nie trzecioligowe podrygi w stylu KMFDM ;)[V] pisze: uscislijmy: myli sie Drone stawiajac CHEMLAB na równi z MINISTRY ,NIN czy GGFH.
ale myla sie równiez ci którzy jebia ten zacny zespol po calosci.
To nie jest atak tylko realna ocena nie majaca nic wspolnego z zakrzywiona rzeczywistoscia w czascze drona. Kazdy ma jakis zespol na oltarzyku, czesto bez wyraznie racjonalnych pobudek ale to nie znaczy, ze od razu mozna to windowac nie wiadomo w jakie zasluzone rejony z racji tylko prywatnej sympatii.[V] pisze:dziwi mnie ten nagly atak na CHEMLAB i porównywanie ich twórczosci z klasykami/z pionierami.
wiadomo,ze w takim ujeciu tematu zawsze beda na straconej pozycji,ale to nie znaczy,ze nie maja nic do zaoferowania.
tutaj akurat masz racje, tak.Triceratops pisze:Kazdy ma jakis zespol na oltarzyku, czesto bez wyraznie racjonalnych pobudek ale to nie znaczy, ze od razu mozna to windowac nie wiadomo w jakie zasluzone rejony z racji tylko prywatnej sympatii.[V] pisze:dziwi mnie ten nagly atak na CHEMLAB i porównywanie ich twórczosci z klasykami/z pionierami.
wiadomo,ze w takim ujeciu tematu zawsze beda na straconej pozycji,ale to nie znaczy,ze nie maja nic do zaoferowania.
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.