THE PRODIGY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: THE PRODIGY
pełna zgoda co do ponadczasownosci, ale takie kwantyfikatory są z definicji huja warte Morph
this is a land of wolves now
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
dopiero z dwojki i trojki mozna by zlepic ponadczasowa petarde
niech to miejsce niebawem zniknie
- Morph
- Kontakt:
Z dwójki i trójki to najwyżej kobieta z penisem i brodą by wyszła.
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
the fat of the land to plyta pelna bardzo dobrych piosenek których rodowód zachacza zarówno o rocka jak i muzyke elektroniczna do tego wszystkiego dochodzi popowa melodyjnosc i cos jeszcze.plyta skazana na sukces,zarówno artystyczny jak i komercyjny.do tej plyty wszystko szlo w dobrym kierunku i za kazdym razem potrafili zaskoczyc i wymyslic siebie na nowo.pózniejsze czasy to bardziej lawirowanie wokól tego co juz bylo,zniknal gdzies ten duch odkrywcy i eksperymentalne zaciecie. choc oczywiscie wciaz pisza co najmniej dobre utwory..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- pr0metheus
e tam,mi sie tam their law z breathe np specjalnie nie gryzie
niech to miejsce niebawem zniknie
- Morph
- Kontakt:
Zwolennicy shemales też tak mówią.
Give birth to something dead
- pr0metheus
- Scaarph
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Prawda sama się broni.Scaarph pisze:2>3>5>1>4. dziękuję za uwagę.
Kerosene keeps me warm.
- megawat
- weteran forumowych bitew
Wy tu o pierdołach a nowe Rome stygnie. :D
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Gdy się przyjrzeć inspiracjom Howletta to człowiek przestaje się dziwić temu walorowi jego twórczości, choć z drugiej strony jest w tym sporo chamskiego zrzynania.Riven pisze:pełna zgoda co do ponadczasownosci
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0ZCs#t=53s
- longinus696
E tam. Przecież na tym właśnie polega ta muzyka - na odpowiednim miksowaniu wydobytych zewsząd motywów. Elokwencja DJ-a ujawnia się we właściwym ich doborze. Plądrofoniczność jest wpisana z założenia w to działanie, podobnie jak w hip-hop i różne podgatunki muzyki elektronicznej.Kraft pisze:Gdy się przyjrzeć inspiracjom Howletta to człowiek przestaje się dziwić temu walorowi jego twórczości, choć z drugiej strony jest w tym sporo chamskiego zrzynania.Riven pisze:pełna zgoda co do ponadczasownosci
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0ZCs#t=53s
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgodzę się, że Prodigy jest zespołem ponadczasowym - jak usłyszałem ich kilkanaście lat temu to wydało mi się to największym gównem jakie w życiu dane mi było słyszeć. Minęły lata, ściąłem włosy, zapuściłem ponownie, urodził mi się syn, wkrótce urodzi mi się drugi, zakupiłem kilkanaście tysięcy płyt, poznałem mnóstwo zajebistych niemetalowych płyt, często słucham Kraftwerk, Tangerine Dream od tygodnia nie mogę oderwać się od The Blood Heroes... i po tych wszystkich latach włączam dziś Prodigy i słyszę ... dokładnie to samo żałosne, rzadkie i śmierdzące gówno co kilkanaście lat temu. Ponadczasowość tej muzyki jest nie do przecenienia.
Nie tylko ta - Behemoth robi to od początku swojej kariery i wychodzi im równie dobrze.longinus696 pisze: E tam. Przecież na tym właśnie polega ta muzyka - na odpowiednim miksowaniu wydobytych zewsząd motywów.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
jesteś stary. starzy ludzie nie mają duszy.Maria Konopnicka pisze:Zgodzę się, że Prodigy jest zespołem ponadczasowym - jak usłyszałem ich kilkanaście lat temu to wydało mi się to największym gównem jakie w życiu dane mi było słyszeć. Minęły lata, ściąłem włosy, zapuściłem ponownie, urodził mi się syn, wkrótce urodzi mi się drugi, zakupiłem kilkanaście tysięcy płyt, poznałem mnóstwo zajebistych niemetalowych płyt, często słucham Kraftwerk, Tangerine Dream od tygodnia nie mogę oderwać się od The Blood Heroes... i po tych wszystkich latach włączam dziś Prodigy i słyszę ... dokładnie to samo żałosne, rzadkie i śmierdzące gówno co kilkanaście lat temu. Ponadczasowość tej muzyki jest nie do przecenienia.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Ale dlaczego tak niekulturalnie?Maria Konopnicka pisze:Nienawidzę Prodidży, kto słucha Srodidży jest kurwa gupi
Kerosene keeps me warm.
- longinus696
Jestem gupi :(Maria Konopnicka pisze:Nienawidzę Prodidży, kto słucha Srodidży jest kurwa gupi
snif..
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
Nie jesteś głupi - po prostu nie rozumiesz Prodigy :) Ja jestem jedną z 20 osób na świecie, która tak naprawdę rozumie ich muzykę - dlatego zdaję sobie sprawę z jej ułomności i bezwartościowości :))longinus696 pisze:Jestem gupi :(Maria Konopnicka pisze:Nienawidzę Prodidży, kto słucha Srodidży jest kurwa gupi
snif..