In Crust We Trust
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- postuje jak opętany!
Re: In Crust We Trust
Jest lepiej niż dobrze:
https://tragedyhc.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
Powrót do pierwszej epki i Vengeance.
https://tragedyhc.bandcamp.com/releases" onclick="window.open(this.href);return false;
Powrót do pierwszej epki i Vengeance.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
a jak wypadli w Warszawie ostatnio, był ktoś?
In a world of compromise...some don't
-
- postuje jak opętany!
Owszem.KAKAESIAK pisze:a jak wypadli w Warszawie ostatnio, był ktoś?
Nie były to uniesienia duchowe (jak na Elbie w 2011, który to koncert znajduje się w moim TOP5 ever), ale generalnie wypadli naprawdę zajebiście! Krótko (40 minut grania), zwięźle, same klasyki, bez przeciągania i zamulania. Po 2-3 numery z każdego z wydawnictw i do domu. Ludzi mnóstwo, znajomych dziesiątki, taki trochę "zlot punków" się zrobił.
Nowe EP również nabyłem, póki co tylko dostępny winyl. Jak wyżej pisano - powrót do tej lepszej części działalności, przy czym ja do Nerve Damage włącznie nie dam o nich powiedzieć złego słowa. Dobry materiał, dobry koncert, bardzo dobry zespół!
-
- postuje jak opętany!
Elba 2011 to był piekny gig.
Smok jako dźwiękowiec zrobił taką robotę, że drugiego takiego koncertu póki co nie uświadczyłem.
Smok jako dźwiękowiec zrobił taką robotę, że drugiego takiego koncertu póki co nie uświadczyłem.
- Prodi
- postuje jak opętany!
I pomyśleć, że byłem wówczas w Warszawie, wybierałem się na giga ale niestety ostatecznie względy rodzinne uniemożliwiły mi dotarcie na miejsce...Ciekawe czy jest jakieś porządne nagranie z tego występu.dcd pisze:Elba 2011 to był piekny gig.
BTW - nowa EPka zajebista, nie jest to może arcydzieło na miarę jedynki czy "Vengeance" ale wchodzi elegancko.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- postuje jak opętany!
Na jutiub jest kilka nagrań z tego koncertu w bardzo przyzwoitej jakości.
-
- postuje jak opętany!
Całość podobno jest nagrana prosto z konsolety w zajebistej jakości (brzmienie było super, ci co byli pamiętają). Miało to zostać wydane; nawet w trakcie tego "pogłosowego" koncertu kilka rozmów słyszałem / uczestniczyłem w tym, że warto w końcu z tym ruszyć. Co będzie - czas pokaże.Prodi pisze:I pomyśleć, że byłem wówczas w Warszawie, wybierałem się na giga ale niestety ostatecznie względy rodzinne uniemożliwiły mi dotarcie na miejsce...Ciekawe czy jest jakieś porządne nagranie z tego występu.dcd pisze:Elba 2011 to był piekny gig.
BTW - nowa EPka zajebista, nie jest to może arcydzieło na miarę jedynki czy "Vengeance" ale wchodzi elegancko.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Właśnie o to mi chodziło, a nie o kilka utworów z YT (dcd - no offence).mj. pisze:Całość podobno jest nagrana prosto z konsolety w zajebistej jakości (brzmienie było super, ci co byli pamiętają). Miało to zostać wydane; nawet w trakcie tego "pogłosowego" koncertu kilka rozmów słyszałem / uczestniczyłem w tym, że warto w końcu z tym ruszyć. Co będzie - czas pokaże.Prodi pisze:I pomyśleć, że byłem wówczas w Warszawie, wybierałem się na giga ale niestety ostatecznie względy rodzinne uniemożliwiły mi dotarcie na miejsce...Ciekawe czy jest jakieś porządne nagranie z tego występu.dcd pisze:Elba 2011 to był piekny gig.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
zupelnie nie kumam czemu "Darker Days Ahead" jest uważana przez niektórych za słabsza, mniej udana płytę. Odświeżyłem ostatnio i te wolniejsze tempa, cięższe brzmienie i ogólny mrok powodują ze ten materiał wyróżnia sie na tle pozostałych i wciąż prezentuje sie bardzo dobrze. przy okazji - tytułowy "nowy" numer z epki był grany już na trasie w 2011.
-
- w mackach Zła
Bo "wolniejsze tempa, cięższe brzmienie i ogólny mrok" to nie była stylistyka Tragedy. To powiedzmy tak analogicznie jak "Diabolus In Musica" ma się do "Reign In Blood".nagrobek pisze:zupelnie nie kumam czemu "Darker Days Ahead" jest uważana przez niektórych za słabsza, mniej udana płytę. Odświeżyłem ostatnio i te wolniejsze tempa, cięższe brzmienie i ogólny mrok powodują ze ten materiał wyróżnia sie na tle pozostałych i wciąż prezentuje sie bardzo dobrze. przy okazji - tytułowy "nowy" numer z epki był grany już na trasie w 2011.
- nagrobek
- rasowy masterfulowicz
no napisałem, wyróżnia się na tle pozostałych a nie jest kolejna, podobna do poprzednich płyta. dla mnie in plus.
-
- postuje jak opętany!
"Gust jak chuj - każdy ma swój" :D
Dla mnie najsłabsza płyta.
Dla mnie najsłabsza płyta.
-
- weteran forumowych bitew
Większość ludzi uważa ten album za słabszy, bo jest inny od tego, do czego Tragedy ich przyzwyczaiło. Mniejszość natomiast uważa, że goście, którzy najpierw w His Hero Is Gone, a potem w Tragedy wyznaczyli nowe trendy, na "Darker Days Ahead" zaczęli wzorować się na innych. Być może jest tu trochę racji, ale ja też lubię tę płytę i uważam, że ekipa zagrała tu wszystko po swojemu więc nie można twierdzić, że jest to kopiowanie czyjejkoliwiek twórczości.nagrobek pisze:zupelnie nie kumam czemu "Darker Days Ahead" jest uważana przez niektórych za słabsza, mniej udana płytę. Odświeżyłem ostatnio i te wolniejsze tempa, cięższe brzmienie i ogólny mrok powodują ze ten materiał wyróżnia sie na tle pozostałych i wciąż prezentuje sie bardzo dobrze. przy okazji - tytułowy "nowy" numer z epki był grany już na trasie w 2011.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
[youtube][/youtube]
-
Płyta zamówiona. ;)Ojciec pisze:[youtube][/youtube]
- IMP-|-OUS
" onclick="window.open(this.href);return false;
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
gdyby to kogoś interesowało to w czerwcu Victims we Wrocku zagra
In a world of compromise...some don't
- smooker
- w mackach Zła
29.06 - jest to piątek, może wyjazd służbowy?
- Prodi
- postuje jak opętany!
To nie jest piątek kolego bo w piątek pogujemy przy Victims w innym miejscu aniżeli we Wrocławiu. Wygląda to następująco:smooker pisze:29.06 - jest to piątek, może wyjazd służbowy?
28 (pt) - Ultra Chaos Piknik Żelebsko
29 (sob) - Wrocław CRK
https://www.facebook.com/victimsinblood/?__tn__=HHH-R" onclick="window.open(this.href);return false;