KEL THUZ - Jedyny I Jego Stalmoc [2011]

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

Re: KEL THUZ - Jedyny I Jego Stalmoc [2011]

09-02-2014, 23:42

Przeciez cokolwiek nie napisze (dane Eurostat) to i tak bedziesz wiedzial lepiej, szczaj dalej pokurwiencu jeden.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

10-02-2014, 01:39

Więc najpierw burzysz się durniu o odliczenia i ulgi, a potem podajesz "papierowe" wartości - dla czystej stawki podatku dochodowego i średniego dochodu brutto, nie uwzględniając nawet ubezpieczeń. Raport KPMG podaje procent dochodu realnie wpłacany przez podatnika do budżetu. Żałosny czerwony łgarzu.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

10-02-2014, 08:46

Kraft pisze:Więc najpierw burzysz się durniu o odliczenia i ulgi, a potem podajesz "papierowe" wartości - dla czystej stawki podatku dochodowego i średniego dochodu brutto, nie uwzględniając nawet ubezpieczeń. Raport KPMG podaje procent dochodu realnie wpłacany przez podatnika do budżetu. Żałosny czerwony łgarzu.
Kurwa, poki admini nie zrobia porzadku z kolesiami, ktorzy w kazdej dyskusji od razu wyzywaja od durniow wszystkich, ktorzy maja inne zdanie to dalej bedzie tu taki chlew i beda odchodzic ludze bedacy tu od poczatku. Zostana Bezdechy, Krafty i inne pojeby, ktore swietnie godnalazlyby sie w komisji Macierewicza.
Twoj raport jest lepszy, bo jest twoj, inne sa chujowe, bo nie potwierdzaja twojej tezy. Moje kilkunastoletnie doswiadcznie w pracy przy podatkach tez caly chuj, a jak naocznie moge stwierdzic, ze Kowalskiemu panstwo X zabralo wcale nie mniej niz przy tych dochodach zrobiloby polskie, to tez wg ciebie o niczym nie swiadczy, bo nie potwierdza danych z twojego raportu. Pewnie jak zachorujesz, to tez lepiej od lekarza co trzeba wypisac, Dobierajac odpowiednie dane statystyczne mozna udowodnic kazda, nawet najbardziej debilna teze. Najpierw piszesz o kwocie wolnej od podatku, pozniej o twoim raporcie (btw. Nie uwzglednia on ulg, zwolenien, szegolnych form podatkowania), teraz o ubezpieczeniach spolecznych, ktore podatkami nie sa wiec nie moga byc dowodem na to ze Polska ma jedne z najwyzszych podatkow na swiecie, bo to probujesz caly czas udodwodnic. Wystarcza google by stwierdzic, ze jestes katolickim (skoro ja jestem rzekomo czerwony, to ty bedziesz katolicki, czemu nie?) lgarzem. Poprosilem Ola by wykasowal moj profil, mam nadzieje, ze zrobi to jeszcze dzisiaj. Z przyjemnoscia dolacze do wieli innych osob, ktore byly tu od lat, ale kurwa nie mogly zniesc wszechwiedzacych specjalistow od wszystkiego, takich Zbigniewow Holdysow albo Jackow Kurskich metalu.
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

10-02-2014, 08:53

krz63 pisze: Poprosilem Ola by wykasowal moj profil, mam nadzieje, ze zrobi to jeszcze dzisiaj. Z przyjemnoscia dolacze do wieli innych osob, ktore byly tu od lat, ale kurwa nie mogly zniesc wszechwiedzacych specjalistow od wszystkiego, takich Zbigniewow Holdysow albo Jackow Kurskich metalu.
Daj spokój, kurwa niech Olo wykasuje jego konto. Nie można się poddawać jednemu niezbyt rozgarniętemu użytkownikowi, bo zaleją cały Świat swoimi głupotami.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Bezdech
weteran forumowych bitew

10-02-2014, 08:59

krz63 pisze:
Kraft pisze:Więc najpierw burzysz się durniu o odliczenia i ulgi, a potem podajesz "papierowe" wartości - dla czystej stawki podatku dochodowego i średniego dochodu brutto, nie uwzględniając nawet ubezpieczeń. Raport KPMG podaje procent dochodu realnie wpłacany przez podatnika do budżetu. Żałosny czerwony łgarzu.
Kurwa, poki admini nie zrobia porzadku z kolesiami, ktorzy w kazdej dyskusji od razu wyzywaja od durniow wszystkich, ktorzy maja inne zdanie to dalej bedzie tu taki chlew i beda odchodzic ludze bedacy tu od poczatku. Zostana Bezdechy, Krafty i inne pojeby, ktore swietnie godnalazlyby sie w komisji Macierewicza.
W pełni popieram, tych którzy nie sprowokowani rzucają jak popadnie durniami i pojebami wywalałbym z foruma bez ostrzeżenia. Tylko wtedy możliwa jest jakakolwiek wymiana myśli.
They told them not to fear, they couldn't be prepared
Then came the day that not a single soul was spared
535

10-02-2014, 09:06

krz63 pisze: Poprosilem Ola by wykasowal moj profil, mam nadzieje, ze zrobi to jeszcze dzisiaj. Z przyjemnoscia dolacze do wieli innych osob, ktore byly tu od lat, ale kurwa nie mogly zniesc wszechwiedzacych specjalistow od wszystkiego, takich Zbigniewow Holdysow albo Jackow Kurskich metalu.
Ja bym to olał ciepłym, ale rób jak uważasz.
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

10-02-2014, 09:24

dziewczynki, polecam meliskę na przemęczone zwoje mózgowe.
Każden mundrala, co wie wszystko najlepiej o podatkach, rozmiarach zółtek w jajkach M. L i XL, oraz każden filozof od zespołu ulricha otrzyma dziś ostrzeżenie połączone z prośbą o używanie kurturarnego języka wobec bliźnich i przyjaciołów ze forume.
kraft, bezdech i krz63 wezta se wolne od forum na tydzien, polecam lekturę podręcznika "Kultura w sieci".
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

10-02-2014, 11:09

kelthuz, jedziesz na Manowar do Katowic? :)
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

10-02-2014, 11:25

A były marzenia ze będzie to miejsce spotkań kulturalnych ludzi:)
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
manieczki

12-02-2014, 00:03

manieczki pisze:przypominame:

12 luty
godz. 8.30
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
atr
postuje jak opętany!

12-02-2014, 00:17

manieczki pisze:
manieczki pisze:przypominame:

12 luty
godz. 8.30
będzie gwiazdorem niczym Mariusz T.
Hjertet mitt slår i mørket
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

12-02-2014, 13:50

Bedzie siedzial? Gdzie relacja z sali rozpraw?

Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
Obrazek
Pan_Kimono
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 14:11

Zenek pisze:Bedzie siedzial? Gdzie relacja z sali rozpraw?
showup.tv
KVLT lizania CZASZKI
Awatar użytkownika
KelThuz
postuje jak opętany!
Kontakt:

12-02-2014, 15:28

wszyscy, którzy życzyli mi więzienia, a przede wszystkim krz63, którego wypowiedzi można uznać za co najmniej haniebne - co w zestawieniu z jego płaczliwymi skargami wobec ripost Krafta można uznać za skomlenie zwykłej pizdeczki - żryjcie gruz

relacjololo na blogu:
http://kelthuz.blogspot.com/2014/02/roz ... owa-z.html
tam nic nie ma, są tylko halucynacje z niedożywienia i śmierć cieplna
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 15:34

Rozprawa odbyta? Poważnie? :)
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 17:42

odbyta to mu niedlugo beda w pierdlu szlifowac :)))
Awatar użytkownika
DST
rasowy masterfulowicz

12-02-2014, 17:50

(...) gdzie nawet nie padało verboten słowo "czarnuch", ale prokurator dopatrzył się znieważania w zbitce "w pysk im murzyński chuj niemyty". No nie wiem, moim zdaniem ten wers raczej pochlebnie wyraża się o rozmiarach prącia rzeczonego Murzyna, mogącego służyć punitywnie jako penetrator otworu gębowego.
Muszę przyznać, że to mnie naprawdę ubawiło :D
Awatar użytkownika
Zenek
weteran forumowych bitew

12-02-2014, 18:49

Mam nadzieje, ze nastepna rozprawę będzie transmitowal TVN 24. Swoja droga tak sie moze kończyć nadmiernie kozaczenie w Internecie. Ku przestrodze!

Sent from my Nokia Lumia 625 using Tapatalk
Obrazek
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

13-02-2014, 13:24

Zaczął się proces muzyka, któremu prokurator zarzuca obrażanie innych ze względu na ich rasę i wyznanie.

Publiczne znieważenie osób ze względu na ich kolor skóry, wyznawaną religię i przekonania polityczne prokurator zarzuca 32-letniemu muzykowi z Kielc. Ten opowiada, że nikogo nie chciał obrazić a śpiewał to co śpiewał, bo tak pasowało do rymu i konwencji.

Przed Sądem Rejonowym w Kielcach zaczął się w środę proces 32-letniego muzyka występującego pod pseudonimem oznaczającym (jak sam tłumaczy) „wojownika z Kielc”. Chodzi o treść utworów, jakie ten nagrał i udostępnił w internecie. Piosenek można było wysłuchać w całości, można też było je kupić.

- Chciałem wypróbować nową konwencję opartą na dosadnych sformułowaniach języka ulicy. Byłem przekonany, że jako artysta mam pełną wolność tworzenia utworów i dowolność treści – tłumaczył w środę w sądzie szczupły długowłosy 32-latek.

Inne odczucie miał internauta, który zeszłym roku natrafił na jego piosenki i zaalarmował śledczych. Ci podzielili obawy zgłaszającego i skierowali sprawę do sądu. Jak odczytywał w środę prokurator z aktu oskarżenia: - Poprzez treści zawarte w trzech udostępnionych piosenkach, oskarżony publicznie znieważał osoby rasy czarnej z powodu ich przynależności rasowej oraz wyznawców Islamu z powodu ich przynależności wyznaniowej; nadto tytuł jednego z tych utworów wyrażał pogardę dla osób o przekonaniach lewicowych.

Muzyk się nie przyznaje. Za przestępstwo, o które jest oskarżony, grozi do trzech lat więzienia. Ze względu na plugawy język, trudno cytować teksty, którymi musi teraz zająć się sąd. W trakcie postępowania przygotowawczego 32-latek pytany przez prokuratora o trzy piosenki, których tyczy akt oskarżenia twierdził, że niektóre słowa zostały w nich użyte wyłącznie celem zszokowania słuchacza albo dlatego, że pasowały do rymu. Próbując ustalić granice tego, co 32-latek rozumie jako dopuszczalne prokurator pytał: - Można w piosence nawoływać do zabójstwa prezydenta?
- Jeśli miałby to być wybieg artystyczny, to tak - odpowiadał mężczyzna.

W środę w sądzie oskarżony oświadczył, że odpowie jedynie na pytania obrońcy.
- Żałuje pan tego, że udostępniał te utwory? – pytała pani aplikant. - Tak. Nie chciałem nikogo znieważyć, ani nawoływać do agresji. Osoby urażone chciałbym przeprosić, jeśli takie są – odpowiadał 32-latek.

Sąd miał w środę zadawać pytania człowiekowi, który złożył doniesienie do prokuratury, ale ten nie odebrał wysłanego mu wezwania.
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /140219600

Kelthuz przeprasza, zawiodłem się :-(
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

13-02-2014, 13:26

mozna sie z niego nabijac i go nie lubic, jasne, ale fakt ze w dzisiejszych czasach komus grozi kryminal za nagrywanie piosenek jest skandalem. sadze ze powinno to byc oczywiste zwlaszcza dla fanow ekstremalnego metalu
this is a land of wolves now
ODPOWIEDZ