Honor
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Duban[/i]
[quote][i]Wysłane przez Artur_Zawisza[/i]
Mużyd! [/quote]
jeśli dobrze pamiętam, to się bodajże 'sefardyjczyk' wabi [/quote]
to niech będzie mużydło sefardyjskie, rzymskim ( nomen omen ) targiem, żeby nikogo nie urazić, najlepiej honorowe mużydło sefardyjskie, tak trochę się czuje wewnątrz mużydzki sefardyjsko
[quote][i]Wysłane przez Artur_Zawisza[/i]
Mużyd! [/quote]
jeśli dobrze pamiętam, to się bodajże 'sefardyjczyk' wabi [/quote]
to niech będzie mużydło sefardyjskie, rzymskim ( nomen omen ) targiem, żeby nikogo nie urazić, najlepiej honorowe mużydło sefardyjskie, tak trochę się czuje wewnątrz mużydzki sefardyjsko
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Nie umniejszam, ale kumplowałem się i z lewymi i prawymi i dziwnym trafem bardziej polegać mogłem na tych drugich. [/quote]
z jakimi "prawymi" się kumplowałeś znawco twórczości Horsta Wessela? pochodzimy z tego samego miasta, więc może mówimy o ogólnie znanych "na mieście" koleżkach? jeśli tak, to i jedni i drudzy są lewakami, no kurwa, narodowi socjaliści to prawica? PiS to też dla ciebie pewnie prawica? na lekcji historii się spało, albo nie chodziło, co?
Nie umniejszam, ale kumplowałem się i z lewymi i prawymi i dziwnym trafem bardziej polegać mogłem na tych drugich. [/quote]
z jakimi "prawymi" się kumplowałeś znawco twórczości Horsta Wessela? pochodzimy z tego samego miasta, więc może mówimy o ogólnie znanych "na mieście" koleżkach? jeśli tak, to i jedni i drudzy są lewakami, no kurwa, narodowi socjaliści to prawica? PiS to też dla ciebie pewnie prawica? na lekcji historii się spało, albo nie chodziło, co?
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Tokarz
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez Brzachwo Wój[/i]
z jakimi "prawymi" się kumplowałeś znawco twórczości Horsta Wessela? pochodzimy z tego samego miasta, więc może mówimy o ogólnie znanych "na mieście" koleżkach? jeśli tak, to i jedni i drudzy są lewakami, no kurwa, narodowi socjaliści to prawica? PiS to też dla ciebie pewnie prawica? na lekcji historii się spało, albo nie chodziło, co? [/quote]
po co tak sie denerwujesz "neohipisie" i "tolerancyjny misiaczku"- jak to wcześniej pięknie ujął jeden ze zjebów kochających wujka adolfa
pierdol to! olej parabolicznym strumieniem ciepłego moczu! walnij browarka i włącz dobrą muzyczkę.
a do wszystkich fasztowskich zakutych pał powiem raz jeszcze WYPIERDALAĆ
z jakimi "prawymi" się kumplowałeś znawco twórczości Horsta Wessela? pochodzimy z tego samego miasta, więc może mówimy o ogólnie znanych "na mieście" koleżkach? jeśli tak, to i jedni i drudzy są lewakami, no kurwa, narodowi socjaliści to prawica? PiS to też dla ciebie pewnie prawica? na lekcji historii się spało, albo nie chodziło, co? [/quote]
po co tak sie denerwujesz "neohipisie" i "tolerancyjny misiaczku"- jak to wcześniej pięknie ujął jeden ze zjebów kochających wujka adolfa
pierdol to! olej parabolicznym strumieniem ciepłego moczu! walnij browarka i włącz dobrą muzyczkę.
a do wszystkich fasztowskich zakutych pał powiem raz jeszcze WYPIERDALAĆ
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
- Duban
- weteran forumowych bitew
- Tokarz
- zaczyna szaleć
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
-
- starszy świeżak
Dostałem kiedyś od kumpla jakąś płytke z mp3 i tam był min. album "Honor - Urodzony Białym". Płyta stricte balladowa.Kawałek tytułowy to wręcz hit ogniskowy! Przestaje się śmiać gdy sobie przypominam z jaką ideologią utożsamiają się członkowie tejże grupy. Nigdy nie pojmę tego jak można wielbić i utożsamiać się z poglądami pojebańca, który mordował POLAKÓW??!!
- Fazi
- rozkręca się
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
[quote][i]Wysłane przez Woody[/i]
Nigdy nie pojmę tego jak można wielbić i utożsamiać się z poglądami pojebańca, który mordował POLAKÓW??!! [/quote]
Nie tylko Ty nie możesz tego pojąć. Problem niestety nie ogranicza się tylko do zespołów ns. Wiele innych, które wprost o tym nie mówią przemyca bardzo wiele elementów tej ideologii, a gawiedź metalowa sie nimi idiotycznie podnieca.
Zreszta obiecałem sobie ostatnio, że nie będę się denerwować więcej...
Nigdy nie pojmę tego jak można wielbić i utożsamiać się z poglądami pojebańca, który mordował POLAKÓW??!! [/quote]
Nie tylko Ty nie możesz tego pojąć. Problem niestety nie ogranicza się tylko do zespołów ns. Wiele innych, które wprost o tym nie mówią przemyca bardzo wiele elementów tej ideologii, a gawiedź metalowa sie nimi idiotycznie podnieca.
Zreszta obiecałem sobie ostatnio, że nie będę się denerwować więcej...