STREFA TANDETY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: STREFA TANDETY
Ja się bujałem w Belindzie Carlisle, bo jej bimbały są jak kryształy....<wstydniś>
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ostatnio przejrzałem jakiś album na onecie czy innym wp - babeczka ma ciekawy życiorys.ZłyPan pisze:Ja się bujałem w Belindzie Carlisle, bo jej bimbały są jak kryształy....<wstydniś>
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tam Mike Mareen byl mocny, oral parkiety i szarpal zakiety, nadaje sie jak najbardziej jak wszystko z nurtu italo disco.ramonoth pisze:Pamiętam jak mnie za młodu ten kawałek ostro kopał i co ciekawe, nie zestarzał się za bardzo. Jest w nim kawał mocy.
Widze, ze macie potencjal i chec rozmowy o muzyce tylko trzeba go z was umiejetnie wydobyc.
Jak i ten pan, ach ile serc zlamal i ilez nog zmusil do taktowania
Kto nie zna? (oczywiscie niech wypierdala z tematu)
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A to było? :) Się tańczyło na dyskach, się też podpierało ściany, się zjeżdżało na biodra koleżanek z klasy. Były czasy...
Savage:
Fancy:
Savage:
Fancy:
- Triceratops
Panowie, pokazmy kulture i klase ludzi z kultura i klasa, sluchajacych dobrej muzyki. Odroznijmy sie od tego pryymitywnego metalowego bydla na forum beznamietnie miedlacego tematy o metalowych plytach niczym zul mietoszacy fiuta stojac w kolejce do wyszczania sie za miejscowym sklepem. Soundtracki do soundtrackow, nie robmy peweksu.Rattlehead pisze:edit: Coś czuję, że wpadnie zara Triceps i nas porozstawia ;)
Dla rozluznienia atmosfery kolejny klasyk, ktory przywoluje zawadiacki usmiech pod wasem
Kto zna palec pod budke.
woodpecker from space
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Triceps, w tym wątku Twój trolling rozpierdala, szczerze :)Triceratops pisze:Panowie, pokazmy kulture i klase ludzi z kultura i klasa, sluchajacych dobrej muzyki. Odroznijmy sie od tego pryymitywnego metalowego bydla na forum beznamietnie miedlacego tematy o metalowych plytach niczym zul mietoszacy fiuta stojac w kolejce do wyszczania sie za miejscowym sklepem. Soundtracki do soundtrackow, nie robmy peweksu.
- Triceratops
Klasyka, wiadomix. prawdziwa wspaniala tandeta, do tanca i do rozanca.ramonoth pisze:A to było? :) Się tańczyło na dyskach, się też podpierało ściany, się zjeżdżało na biodra koleżanek z klasy. Były czasy...
Savage:
Fancy:
Widze, ze wszyscy sa w temacie, tylko w obawie przed forumowymi watazkami, ktorzy sobie wymazali zyciorysy gumka myszka i dorysowali kombatanckie opowiadania, ktore sie kupy nie trzymaja, jak to rowerem pelikan zapierdalali 60 na godzine prez pol miasta eby zdobyc najnowsza przegrywana kasete At War, boja sie ujawnic w obawie przed wysmianiem. Panowie, po tym jak niektorzy bohomazy dzieci nazwali sztuka zawsze mozna sie wykrecic postmodernizmem, zadne gulty plerzer, liczy sie tylko wspaniala muzyka, stulejarzom zostawmy pusty, sardoniczny smiech, ktory ujawni ich pustote i sardonie.
woodpecker from space
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
- piękny film i przepiękna, wyciskająca głupim psitom łzy piosenka. Wodzu Tricepsie prowadź, wyzwól nas z kajdan metalu i imażu spoconych, niemytych capów!
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Gdy ten pies utonął, płakałem.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
- Lykantrop
A ja miałem autentycznego pietra jak widziałem tego ogromnego żółwia. Normalnie Freddy i Jason to przy nim pikuś.ramonoth pisze:Gdy ten pies utonął, płakałem.
No to pamięci psa z "Neverending story" - chlup!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Triceratops
No Limahl tak do konca nie podchodzi, bo to juz sztuka jest a nie tandeta ale mozna uznac. Niedawno ogladalem Neverendin Story i zaden pies ni utonal w pierwszej czesci, to jakies plotki albo lykantrop pomylil to z jakims metalowym teledyskiem, bo tam wszyscy umieraja, ludzie i zwierzeta. W dobrej muzyce nie ma miejsca na bezsensowna smierc.
woodpecker from space
- Lykantrop
Dobra, to teraz mistrzowie tandety -
Ich płytę dostałem od starego wracającego z wyjazdu służbowego po NRD. Dzikie i wspaniałe czasy.
Ich płytę dostałem od starego wracającego z wyjazdu służbowego po NRD. Dzikie i wspaniałe czasy.
- manieczki
wyjazd sluzbowy? nrd? oj partia dbala dbala o lykantrusia malego!!!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Wypraszam sobie, ci z partii to do RFNu jeździli na wyjazdy służbowe.
- Triceratops
No niezly typ. mocny.Lykantrop pisze:Dobra, to teraz mistrzowie tandety -
Sprobuje przebic. Przy okazji historyjka o wigry3. Kiedys latalo w radiu ale nigdy nie moglem dopasc kto to. Wiec sie nazywalo to "chichotkami", byly 2 znane. Mialem nagrane na kasprzaku i kiedy sie niewasko wkurwilem jak mi jebany sasiad nagral sie na nia, czytajac ksiege tytusa na dzikim zachodzie. Slucham sobie, wlasnie mialo byc hahahah a tu kurwa nagle wlacza sie "po zjedzeniu rybek, chlopcy ruszyli dalej". Myslalem, ze oszaleje. I tak mi to gralo w glowie przez 20 lat az pewnego razu na pogrzebie przyjaciela, ktory sie zabil na motorze, pomyslalem sobie, ze wrzuce te absurdalne slowa w wyszukiwarke i doslownie to byl jeden z najlepszych dni mojego zycia! A te kawalki uwielbiam do dzis, czesto jak sie napiedole to slucham.
woodpecker from space
Czyżby na gest staringu Angielscy Lotnicy? (Allo Allo Kult Eternal!)Triceratops pisze:No niezly typ. mocny.Lykantrop pisze:Dobra, to teraz mistrzowie tandety -
Sprobuje przebic. Przy okazji historyjka o wigry3. Kiedys latalo w radiu ale nigdy nie moglem dopasc kto to. Wiec sie nazywalo to "chichotkami", byly 2 znane. Mialem nagrane na kasprzaku i kiedy sie niewasko wkurwilem jak mi jebany sasiad nagral sie na nia, czytajac ksiege tytusa na dzikim zachodzie. Slucham sobie, wlasnie mialo byc hahahah a tu kurwa nagle wlacza sie "po zjedzeniu rybek, chlopcy ruszyli dalej". Myslalem, ze oszaleje. I tak mi to gralo w glowie przez 20 lat az pewnego razu na pogrzebie przyjaciela, ktory sie zabil na motorze, pomyslalem sobie, ze wrzuce te absurdalne slowa w wyszukiwarke i doslownie to byl jeden z najlepszych dni mojego zycia! A te kawalki uwielbiam do dzis, czesto jak sie napiedole to slucham.