Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
taaa sam się ośmieszasz mowiąc o "muzycznym smietniku" idąc tym tokiem pozumowania to kapele black/death/grind itp to 99.9% syfu muzycznego wtórne kopiujące jeden od drugiego i tylko nie pisz,że w metalu liryki są takie ambitne i ciekawe bo znowu powiesz głupstwo .Adrian696 pisze: obok K44 - pojawia sie tu wiele innych grafomańsko-blokerskich "składów" - jeśli nie dostrzegasz, że to wszystko "muzyczny śmietnik" to chyba Twoja wiedza jest mniej niż elementarna... najpierw belkę u siebie potem patrz na źdźbła u innych...
to, że jesteś człowiekiem o nikłej inteligencji udowodniłeś już wiele razy na tym forum, a teraz idź pobaunsuj hiphopku przed blok i nie zawracaj głowy...wolf pisze: taaa sam się ośmieszasz mowiąc o "muzycznym smietniku" idąc tym tokiem pozumowania to kapele black/death/grind itp to 99.9% syfu muzycznego wtórne kopiujące jeden od drugiego i tylko nie pisz,że w metalu liryki są takie ambitne i ciekawe bo znowu powiesz głupstwo .
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
A kto tutaj tak pisał? Tak się składa, że nikt tutaj nie gloryfikował hh jako jakiegoś wybitnego zjawiska, tylko zwracał uwagę, że jest wyjątek od reguły, że są przypadki całkiem niezłej muzyki w ocenie syfu i tandety. Sam z K44 lubię trzy, może cztery kawałki, Paktofoniki jeden, bo reszta tego typy dźwięków z tego co znam jest albo typowym blokerskim pieprzeniem "o życiu", albo dresiarskimi rymami rodem z wiejskiej zabawy.Adrian696 pisze:no oki - ale tutaj robiło sie z tych wielkich myślicieli ulicy - jakieś "openmindowe" zjawisko, którego nie znac to wstydja rozumiem, że każdy ma jakies muzyczne odchyły, normalna sprawa - ale wmawianie reszcie "umysłowych schematów" i innych bzdetów to jakiś absurd, tylko dlatego, że oni ośmielili się mieć inny punkt widzenia na kupe
czyli nie słuchasz HH ale okreslasz go jako syf i grafomanię tylko na jakiej podstawie moze w fakcie wyczytales? wniosek jest taki albo chcesz podlizac się userom na metalowym forum albo jestes popierdolony ,ja obstawiam ,,ze jedno i drugieAdrian696 pisze: niestety rozczaruje Cie - nigdy sam z nieprzymuszonej woli nie słuchałem HH... z najbardziej obiektywnej perspektywy - tam nie ma muzyki... 3 powtarzające sie sample to nie muzyka, a literacko tez słabo....
Vulture dwa razy wyskoczył z tekstem niegodnym polemikivomit pisze: A kto tutaj tak pisał? Tak się składa, że nikt tutaj nie gloryfikował hh jako jakiegoś wybitnego zjawiska, tylko zwracał uwagę, że jest wyjątek od reguły, że są przypadki całkiem niezłej muzyki w ocenie syfu i tandety. Sam z K44 lubię trzy, może cztery kawałki, Paktofoniki jeden, bo reszta tego typy dźwięków z tego co znam jest albo typowym blokerskim pieprzeniem "o życiu", albo dresiarskimi rymami rodem z wiejskiej zabawy.
temat intelektu najczęsciej poruszają idioci aby sie dowartosciowac pionkuAdrian696 pisze:pomijam wolfa - bo wszyscy wiemy, że to intelektualnie mnie niz zero
z calej ich dyskografii 4 płyty mnie podniecająRiven pisze: wolf> Nie podniecasz sie Darkthrone - wypierdalasz, proste. Nie, to nie ironia.
Bo tak jest, i kurwa EOT. Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
Co ten polmozg tutaj jeszcze robi chyba mu sie fora pojebaly, masz line glupcze , kliknij sobie i elo, narka, yo ziomek http://www.hip-hop.pl/forum/ . Co to sie w ogole dzieje, hiphopowa dzieciarnia na Masterfulu pluje na Darkthronewolf pisze:buhahah no własnie jak mozna podniecac się darkthrone...
DT nie nagrał słabej płyty, ergo jesteś głuchywolf pisze:z calej ich dyskografii 4 płyty mnie podniecająRiven pisze: wolf> Nie podniecasz sie Darkthrone - wypierdalasz, proste. Nie, to nie ironia.
Masterful bez dużej awantury??? raczysz żartowaćvomit pisze:Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
i to bez ingerencji - a przynajmniej bez oficjalnej ingerencjiAdrian696 pisze:Masterful bez dużej awantury??? raczysz żartowaćvomit pisze:Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
dawno wyrosłem z gloryfikowania DT ,kiedys mieli swoje 5 minut ...dawno temuvomit pisze: DT nie nagrał słabej płyty, ergo jesteś głuchy
juz pisałem - zadyme zaczął Vulture teksem o "umysłowych schematach metalofcóf" gdy Bonny załamał ręceRiven pisze:Adrian >
no to w czym problem?![]()