TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH

nie tylko metalem człowiek żyje :)

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

Re: TO CO CZYNI MNIE INNYM OD WAS WSZYSTKICH

16-09-2008, 12:59

no oki - ale tutaj robiło sie z tych wielkich myślicieli ulicy - jakieś "openmindowe" zjawisko, którego nie znac to wstyd :D ja rozumiem, że każdy ma jakies muzyczne odchyły, normalna sprawa - ale wmawianie reszcie "umysłowych schematów" i innych bzdetów to jakiś absurd, tylko dlatego, że oni ośmielili się mieć inny punkt widzenia na kupe :D
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
wolf

16-09-2008, 13:02

Adrian696 pisze: obok K44 - pojawia sie tu wiele innych grafomańsko-blokerskich "składów" - jeśli nie dostrzegasz, że to wszystko "muzyczny śmietnik" to chyba Twoja wiedza jest mniej niż elementarna... najpierw belkę u siebie potem patrz na źdźbła u innych...
taaa sam się ośmieszasz mowiąc o "muzycznym smietniku" idąc tym tokiem pozumowania to kapele black/death/grind itp to 99.9% syfu muzycznego wtórne kopiujące jeden od drugiego i tylko nie pisz,że w metalu liryki są takie ambitne i ciekawe bo znowu powiesz głupstwo .
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2008, 13:11

wolf pisze: taaa sam się ośmieszasz mowiąc o "muzycznym smietniku" idąc tym tokiem pozumowania to kapele black/death/grind itp to 99.9% syfu muzycznego wtórne kopiujące jeden od drugiego i tylko nie pisz,że w metalu liryki są takie ambitne i ciekawe bo znowu powiesz głupstwo .
to, że jesteś człowiekiem o nikłej inteligencji udowodniłeś już wiele razy na tym forum, a teraz idź pobaunsuj hiphopku przed blok i nie zawracaj głowy...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
vomit

16-09-2008, 13:17

Adrian696 pisze:no oki - ale tutaj robiło sie z tych wielkich myślicieli ulicy - jakieś "openmindowe" zjawisko, którego nie znac to wstyd :D ja rozumiem, że każdy ma jakies muzyczne odchyły, normalna sprawa - ale wmawianie reszcie "umysłowych schematów" i innych bzdetów to jakiś absurd, tylko dlatego, że oni ośmielili się mieć inny punkt widzenia na kupe :D
A kto tutaj tak pisał? Tak się składa, że nikt tutaj nie gloryfikował hh jako jakiegoś wybitnego zjawiska, tylko zwracał uwagę, że jest wyjątek od reguły, że są przypadki całkiem niezłej muzyki w ocenie syfu i tandety. Sam z K44 lubię trzy, może cztery kawałki, Paktofoniki jeden, bo reszta tego typy dźwięków z tego co znam jest albo typowym blokerskim pieprzeniem "o życiu", albo dresiarskimi rymami rodem z wiejskiej zabawy.
wolf

16-09-2008, 13:18

Adrian696 pisze: niestety rozczaruje Cie - nigdy sam z nieprzymuszonej woli nie słuchałem HH... z najbardziej obiektywnej perspektywy - tam nie ma muzyki... 3 powtarzające sie sample to nie muzyka, a literacko tez słabo....
czyli nie słuchasz HH ale okreslasz go jako syf i grafomanię tylko na jakiej podstawie moze w fakcie wyczytales? wniosek jest taki albo chcesz podlizac się userom na metalowym forum albo jestes popierdolony ,ja obstawiam ,,ze jedno i drugie
Widzę ,ze skacze ci ostro gula to u ciebie normalna jak konczą sie argumenty i nie wiesz co pisac
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2008, 13:22

vomit pisze: A kto tutaj tak pisał? Tak się składa, że nikt tutaj nie gloryfikował hh jako jakiegoś wybitnego zjawiska, tylko zwracał uwagę, że jest wyjątek od reguły, że są przypadki całkiem niezłej muzyki w ocenie syfu i tandety. Sam z K44 lubię trzy, może cztery kawałki, Paktofoniki jeden, bo reszta tego typy dźwięków z tego co znam jest albo typowym blokerskim pieprzeniem "o życiu", albo dresiarskimi rymami rodem z wiejskiej zabawy.
Vulture dwa razy wyskoczył z tekstem niegodnym polemiki :lol: :lol: :lol:
lucass raz zapodał niezłe hasło :lol: :lol: :lol:
pomijam wolfa - bo wszyscy wiemy, że to intelektualnie mnie niz zero :D
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-09-2008, 13:24

To mi wyglada na jakas szeroko zakrojona akcje dywersyjna, wiekszosc okazuje sie smierdzacymi hiphopowcami metalu sluchajacymi jedynie dla szpanu zapewne, bo nie rozumiem jak mozna sie podniecac np Darkthrone i jakims sepleniacym gownem do zapetlonych 3 nut, kurwa paranoja. Zrobic dzial "smietnik" albo "pustynia intelektualna" dla hiphopowocow a potem wyjebac dzial z kazdym tam piszacym zaplutym gnojem. :lol: :lol: :lol:
woodpecker from space
wolf

16-09-2008, 13:27

buhahah no własnie jak mozna podniecac się darkthrone...
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-09-2008, 13:29

przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.

wolf> Nie podniecasz sie Darkthrone - wypierdalasz, proste. Nie, to nie ironia.
this is a land of wolves now
wolf

16-09-2008, 13:29

Adrian696 pisze:pomijam wolfa - bo wszyscy wiemy, że to intelektualnie mnie niz zero :D
temat intelektu najczęsciej poruszają idioci aby sie dowartosciowac pionku
wolf

16-09-2008, 13:31

Riven pisze: wolf> Nie podniecasz sie Darkthrone - wypierdalasz, proste. Nie, to nie ironia.
z calej ich dyskografii 4 płyty mnie podniecają :lol:
vomit

16-09-2008, 13:32

Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
Bo tak jest, i kurwa EOT. Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.
Awatar użytkownika
Triceratops

16-09-2008, 13:33

wolf pisze:buhahah no własnie jak mozna podniecac się darkthrone...
Co ten polmozg tutaj jeszcze robi chyba mu sie fora pojebaly, masz line glupcze , kliknij sobie i elo, narka, yo ziomek http://www.hip-hop.pl/forum/ . Co to sie w ogole dzieje, hiphopowa dzieciarnia na Masterfulu pluje na Darkthrone :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 16-09-2008, 13:33 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
vomit

16-09-2008, 13:33

wolf pisze:
Riven pisze: wolf> Nie podniecasz sie Darkthrone - wypierdalasz, proste. Nie, to nie ironia.
z calej ich dyskografii 4 płyty mnie podniecają :lol:
DT nie nagrał słabej płyty, ergo jesteś głuchy
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2008, 13:35

vomit pisze:
Riven pisze:przesluchalem 3-4 kawalki K44 polecone w tym temacie i podobaly mi sie. Plus i Minus to zajebisty utwor. Poza tymi nie slyszalem nigdy ani jednego chociazby niezlego utworu hiphopowego.
Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.
Masterful bez dużej awantury??? raczysz żartować :D
vomit

16-09-2008, 13:37

Adrian696 pisze:
vomit pisze:
Gdyby nie było odzewu ze strony dogłębnie urażonych, gdyby niektórzy nie dali się sprowokować ten top skończył by się pewnie bo trzech stronach.
Masterful bez dużej awantury??? raczysz żartować :D
i to bez ingerencji - a przynajmniej bez oficjalnej ingerencji ;) - długopisa
Ostatnio zmieniony 16-09-2008, 13:41 przez vomit, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-09-2008, 13:38

Adrian >
no to w czym problem? ;)

i to jest tak naprawde elementarna kwestia - jest tu pare osob, ktore za bardzo przejmuja sie porzadkiem i etykietkami (hello, 4m). tym bardziej, ze, czy tego chcecie czy nie, to jest nadal death and black metal magazine i wbrew pozorom nic sie nie zmienia ;)
po prostu temat o k44 jest sto razy bardziej kontrowersyjny niz dyskusja o np. Morbid Angel, stad jeden taki topic odrazu rzutuje na image calego boardu - tyle, ze to jest fikcja, bo metal jest w 90% tematow.
wolf

16-09-2008, 13:42

vomit pisze: DT nie nagrał słabej płyty, ergo jesteś głuchy
dawno wyrosłem z gloryfikowania DT ,kiedys mieli swoje 5 minut ...dawno temu
Awatar użytkownika
Adrian696
zahartowany metalizator

16-09-2008, 13:42

Riven pisze:Adrian >
no to w czym problem? ;)
juz pisałem - zadyme zaczął Vulture teksem o "umysłowych schematach metalofcóf" gdy Bonny załamał ręce :D
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-09-2008, 13:43

no bo Bonny pierdolnal glupote, proste 8)
ODPOWIEDZ