Musimy trochę przystopowac Masterfula i forum
Moderator: Gore_Obsessed
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
- pogodancer
- weteran forumowych bitew
Re: Musimy trochę przystopowac Masterfula i forum
a ja ciągle słyszę, że Polacy są w ciemnej dupie jeśli chodzi o czytelnictwo
-
- mistrz forumowej ceremonii
wiekszosc to pewnie jebane szczury ponizej osiemnastki,którzy potrafia jedynie napisacAnalripper pisze:prawie 50
deicide - deicide
nigdy nie lubilem duran duran
ciechan X 1
die fuckers
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
takie szczury to musza miec na oko 30 zeby miec pojecie o Duran Duran, te ponizej 18 napisalybyaczej:[V] pisze: wiekszosc to pewnie jebane szczury ponizej osiemnastki,którzy potrafia jedynie napisac
nigdy nie lubilem duran duran
nie wiem co to Duran Duran ale za to lubie Necrophahgist \m/
woodpecker from space
Hm. Jestem zaskoczony Mając takie forum już dawno bym niezłe pieniądze na nim zarabiał, a tu proszę.... jak to ludzie nie mają głowy do interesów
Za siebie powiem tylko, że o 90 proc. koncertów dowiaduję się z masterfula, o 60 proc. premier płytowych dowiaduję się z masterfula, ze 30 proc. płyt kupuję dlatego, że znalazłem link do aukcji na masterfulu, albo ktoś napisał, że jakaś płyta jest dostępna w danym sklepie.
Niestety jest tak, że reklamodawcy sami nie przyjdą i rozumiem, że problem wynika z tego, że nie ma kto się tym zająć. Warto jednak przemyśleć sprawę, bo potencjał jest spory, a żeby do tego nie dokładać to rozwiązania są trzy: albo sprzedawać reklamy, albo wprowadzić abonamenty dla użytkowników. Albo jedno i drugie
Za siebie powiem tylko, że o 90 proc. koncertów dowiaduję się z masterfula, o 60 proc. premier płytowych dowiaduję się z masterfula, ze 30 proc. płyt kupuję dlatego, że znalazłem link do aukcji na masterfulu, albo ktoś napisał, że jakaś płyta jest dostępna w danym sklepie.
Niestety jest tak, że reklamodawcy sami nie przyjdą i rozumiem, że problem wynika z tego, że nie ma kto się tym zająć. Warto jednak przemyśleć sprawę, bo potencjał jest spory, a żeby do tego nie dokładać to rozwiązania są trzy: albo sprzedawać reklamy, albo wprowadzić abonamenty dla użytkowników. Albo jedno i drugie
-
- zaczyna szaleć
PROMIL , rozważ proszę moze powinieneś na prezydent startować ? Zawsze wszystko wiesz najlepiej, masz najwięcej płyt, najlepszy aparat, najlepszy rower, samochód, największą chałupę !? Wszystko czego dotkną twoje palce zamienia sie w złoto Stary jestes ideałem ! Za zarobiona kase na masterfulu wspomagał byś biednych....
- Najprzewielebniejszy
oj Maria Maria... idealista
nie wiedziałeś, że na metalu nie dając dupy nie da się zarobic?
nie wiedziałeś, że na metalu nie dając dupy nie da się zarobic?
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
<rotfl>arise pisze:PROMIL , rozważ proszę moze powinieneś na prezydent startować ? Zawsze wszystko wiesz najlepiej, masz najwięcej płyt, najlepszy aparat, najlepszy rower, samochód, największą chałupę !? Wszystko czego dotkną twoje palce zamienia sie w złoto Stary jestes ideałem ! Za zarobiona kase na masterfulu wspomagał byś biednych....
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Deathless King
Masterful - przy zachowaniu swojej obecnej formy i klimaty - na siebie sam raczej nie zarobi.
A mnie ciekawi czemu zniknelo oskarzenie o klamstwo lustracyjne?
A mnie ciekawi czemu zniknelo oskarzenie o klamstwo lustracyjne?
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
- koreaniec
- w mackach Zła
IRONMIL pisze:Hm. Jestem zaskoczony Mając takie forum już dawno bym niezłe pieniądze na nim zarabiał, a tu proszę.... jak to ludzie nie mają głowy do interesów
Maria, kup Masterfula, zatrudnij Ola i Analnego, daj im stałą pensję, żeby mogli rzucić swoje podstawowe zarobkowe prace, to zaczniecie trzepać siano. W sumie niedużo chcą za nazwe - cofnij sie pare stron do tyłu. Co to dla ciebie te ok. 20 koła, pare płyt mniej na półce.
Lefthandpathyoga
- Maleficio
- Kontakt:
Maria ostatnio zaczął jakoś dużo pisać w jakiś taki egzaltowany sposób i generuję strasznie duży trafik. Czy restrykcje mu usunęliście czy co?
- twoja_stara_trotzky
może wpłacił 10 zł i poczuł moralny obowiązek pisania
- Maleficio
- Kontakt:
-
a czy ja bym się mogł uprzejmie zapytac jak wypadła zrzutka? nie kto wpłacił czy ile wpłacił tylko jak to wyszło, wszyscy tak się tutaj rzucili z deklaracjami i chciałbym sie dowiedzieć jak wyszło w rzeczywistosci.
-
Olo pisał co nieco o tym w innym temacie przecież.kakademona pisze:a czy ja bym się mogł uprzejmie zapytac jak wypadła zrzutka? nie kto wpłacił czy ile wpłacił tylko jak to wyszło, wszyscy tak się tutaj rzucili z deklaracjami i chciałbym sie dowiedzieć jak wyszło w rzeczywistosci.
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... ka#p564649
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Ja bym chciał dostać limit dziennych wpisów.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Skaut
przeca masz odpowiedź:kakademona pisze:a czy ja bym się mogł uprzejmie zapytac jak wypadła zrzutka? nie kto wpłacił czy ile wpłacił tylko jak to wyszło, wszyscy tak się tutaj rzucili z deklaracjami i chciałbym sie dowiedzieć jak wyszło w rzeczywistosci.
po kiego Tobie dokładna kwota?Olo pisze: W każdym razie składka, którą udało się zebrać wystarczyła na pokrycie całej dopłaty naliczonej przez żydomasońską (mt) w bieżącym miesiącu i w dużej mierze pokryła zapłatę (uruchomienie + miesieczny abonament = ok 170 zł) za nowy serwer VPS
Coś tam było! Człowiek!
- Adrian696
w sumie to jest dokładna kwota - Olo napisał ile było dopłaty, a tutaj jest ile zostało na nowy serwer...Skaut pisze:po kiego Tobie dokładna kwota?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Skaut
-
ok.ok.spokojnie.po prostu nie wiedziałem ,że to juz gdzieś wisi.powiem tak:kiepsko, kiepsko.