jak mocno rzadko czytam wywiady w necie, tak zdarzyło mi się wczoraj czy kiedyś tu przeczytać ten z furią. fajny, luźny wywiad, pomyślałby kto, że będą się mądrzyć

taką opinię chciałem wygłosić, o.
Moderator: Gore_Obsessed
..a Running Wild to chyba najczesciej padajaca nazwa w temacie o nowym DT ; ) nie mowie, ze to jakos przesadza sprawe, ale jednak zabawna sytuacja ; )Nigdy tak naprawdę nie miałem żadnej płyty Running Wild, ale oni cały czas się z nami kontaktują ponieważ ich menadżer życzy sobie abyśmy zarejestrowali jakiś cover na tribute album im poświecony,
Riven pisze:rozbawilo mnie jedno:
..a Running Wild to chyba najczesciej padajaca nazwa w temacie o nowym DT ; ) nie mowie, ze to jakos przesadza sprawe, ale jednak zabawna sytuacja ; )Nigdy tak naprawdę nie miałem żadnej płyty Running Wild, ale oni cały czas się z nami kontaktują ponieważ ich menadżer życzy sobie abyśmy zarejestrowali jakiś cover na tribute album im poświecony,
ostatni Darktrhone nie stoi nawet przy Running Wild. Zwłaszcza przy najstarszych nagraniach... W sensie że dużo słabsze jest.Riven pisze:rozbawilo mnie jedno:
norma, fachowcy i znawcy czesto potrafia pierdolnac 200 nazw bandow ktorymi niby dani tworcy sie inspirowali. jednak jak sie pozniej okazuje nie ma to nic wspolnego z rzeczywistoscia.Riven pisze:rozbawilo mnie jedno:
Nigdy tak naprawdę nie miałem żadnej płyty Running Wild, ale oni cały czas się z nami kontaktują ponieważ ich menadżer życzy sobie abyśmy zarejestrowali jakiś cover na tribute album im poświecony,
o, zajebiście[V] pisze:fajny wywiad z vincentem na glównej stronie.z impiety jeszcze nie czytalem.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95