co łaska #2 - składka na serwer VPS - KONIEC
Moderator: Gore_Obsessed
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: co łaska #2 - roczna(?) składka na serwer VPS
Zachodzi tu bardzo ciekawe zjawisko. Ludzie placa za to, aby byc obrazanymi i moc obrazac. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
To coś jak w klubach bdsm.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Polecam 15. odcinek serialu Świat wg Kiepskich - Wal magistra. Polecam.ozob pisze:Zachodzi tu bardzo ciekawe zjawisko. Ludzie placa za to, aby byc obrazanymi i moc obrazac. (:
- Harlequin
Jutro, jak wygrzebie sie z pakunków i smieci to przelewam hajs.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sybir pisze:To coś jak w klubach bdsm.
daje do myślenia ;-)
nigdy o tym miejscu w ten sposób nie myślałem, ale jest to nawet trafne spostrzeżenie.
zostaje pytanie, co konkretnie z tych bdsm'club'ów. klasyczne lanie w dupę, czy może wieszanie za jaja i spuszczanie meli na ryj (że tak popuszczę fantazji)
ps. a i tak wolę swingowanie
14.08.2024
- SODOMOUSE
Ascetic pisze:ps. a i tak wolę swingowanie
- pr0metheus
Hatefire pisze:Tyle piniondza to straszna pokusa. Pewnie wydadzą na wódkę i dziwki a forume i tak nam zamknom :-(
Ty już nie wymyślaj tylko płacisz, pamietasz zakład ?
Zebrali na rok , a może już nawet na dwa, wiec forum przetrwa dłużej niż 6 mies w trybie płatnym . Paypalem proszę na forumik wpłacić w opisie za prometeusza.
Nie wiadomo ile wynosi składka na rok od osoby , wiec symbolicznie , co łaska.
Dla przypomnienia
Hatefire pisze:Dobra jak przetrwa, ta formuła przez 6 miesięcy od daty pierwszej składki, to płacę za ciebie roczną składkę i przyznaję, że jestem debilem. Jak nie, to nie będzie na co wpłacać, więc wybulisz na jakiś cel charytatywny tą kwotę. Jak przyjmie się inna koncepcja, to no contest :-)pr0metheus pisze:O roczna składkę na forume? :)
niech to miejsce niebawem zniknie
- Stoigniew
po co od razu blokada, wystarczy info że ktoś jest na krzywy ryj, można zawsze takiemu w dyskusji odpisać coś w stylu: "nie płaciłes to się kurwa nie odzywaj"knaar pisze:Kiedy blokada dla osób, które nie płaciły?
hehe :)
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Coś mi się zdaje, że niedługo klasyczne: "ile ty masz lat?" zostanie wyparte przez: "ile wpłaciłeś?" ;)Stoigniew pisze:po co od razu blokada, wystarczy info że ktoś jest na krzywy ryj, można zawsze takiemu w dyskusji odpisać coś w stylu: "nie płaciłes to się kurwa nie odzywaj"knaar pisze:Kiedy blokada dla osób, które nie płaciły?
hehe :)
- Hatefire
Zapomniało mi się, ale się nie uchylam. Nie jestem z Krakowa czy Warszawy i honor mam ;-) Jak wpłacę tyle ile wpłaciłem na forume będzie uczciwie? Tylko paypala nie mam więc konto na priva.pr0metheus pisze:Dobra jak przetrwa, ta formuła przez 6 miesięcy od daty pierwszej składki, to płacę za ciebie roczną składkę i przyznaję, że jestem debilem. Jak nie, to nie będzie na co wpłacać, więc wybulisz na jakiś cel charytatywny tą kwotę. Jak przyjmie się inna koncepcja, to no contest :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- SODOMOUSE
Albo " ile Ty masz lat , że tyle wpłaciłeś ?"
- Medard
Panowie, już to było omawiane, że jakiekolwiek blokady za niepłacenie spowodują brak nowych forumowiczów
i wygaszenie forum w przyszłości.
Zrzutki tylko dobrowolne, wtedy to działa.
- SODOMOUSE
wiedziałem , że odkąd pracujesz w sortowni w Bangladeszu, to ciężko z czasem wolnym :)))Harlequin pisze:Jutro, jak wygrzebie sie z pakunków i smieci to przelewam hajs.
też tak uważam. Forume dla wszystkich! zamykanie grona tylko dla kilkudziesięciu pojebów wpłacających, jest niebezpieczne , jak prokreacja w genetycznie hermetycznej społeczności. Rodzą się mutanty , laski z włosami naMedard pisze:Panowie, już to było omawiane, że jakiekolwiek blokady za niepłacenie spowodują brak nowych forumowiczów
cyckach, plastki:), niedojeby hipsterskie i inne słoiki/eksponaty w formalinie...
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
hoho, jaki lewy cfaniak ;-)Hatefire pisze:Zapomniało mi się, ale się nie uchylam. Nie jestem z Krakowa czy Warszawy i honor mam ;-) Jak wpłacę tyle ile wpłaciłem na forume będzie uczciwie? Tylko paypala nie mam więc konto na priva.pr0metheus pisze:Dobra jak przetrwa, ta formuła przez 6 miesięcy od daty pierwszej składki, to płacę za ciebie roczną składkę i przyznaję, że jestem debilem. Jak nie, to nie będzie na co wpłacać, więc wybulisz na jakiś cel charytatywny tą kwotę. Jak przyjmie się inna koncepcja, to no contest :-)
14.08.2024
- pr0metheus
Będzie uczciwie, dobra Postawa towarzyszu.Hatefire pisze: Zapomniało mi się, ale się nie uchylam. Nie jestem z Krakowa czy Warszawy i honor mam ;-) Jak wpłacę tyle ile wpłaciłem na forume będzie uczciwie? Tylko paypala nie mam więc konto na priva.
niech to miejsce niebawem zniknie
- Harlequin
Haha :) W końcu się wygrzebałem i podliczyłem rachunki slubno-weselne :)SODOMOUSE pisze:wiedziałem , że odkąd pracujesz w sortowni w Bangladeszu, to ciężko z czasem wolnym :)))Harlequin pisze:Jutro, jak wygrzebie sie z pakunków i smieci to przelewam hajs.
Olo, hajs poleciał!
- SODOMOUSE
powodzenia i gitara! mam nadzieję, że na + i nadwyżki lecą na forume:)Harlequin pisze:Haha :) W końcu się wygrzebałem i podliczyłem rachunki slubno-weselne :)SODOMOUSE pisze:wiedziałem , że odkąd pracujesz w sortowni w Bangladeszu, to ciężko z czasem wolnym :)))Harlequin pisze:Jutro, jak wygrzebie sie z pakunków i smieci to przelewam hajs.
- Marcin
- postuje jak opętany!
Chętnie dorzucę datek na ten zbożny cel !
- COFFIN
Podskoczyło trochę, ciekawe kiedy fajrant:-)Olo pisze:
paypal: https://paypal.me/pools/c/88RZhzekwx" onclick="window.open(this.href);return false;
'Come the Blessed Madness'
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Poszło parę groszy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦